Projekbeskrivelse

Danske myndigheder og institutioner har for alvor fået øjnene op for livestreaming. Dels for at spare penge ved at ikke alle deltagere behøver at være fysisk til stede og dels for at ramme flere seere.

OUH er en af vores kunder, som i dén grad går forrest og hver onsdag, året rundt, livestreamer ProSonas A/S OUHTALKS fra Odense Universitetshospital !

Hvad er OUHTALKS ?

I 2016 blev et projekt søsat med det formål at lave en tværfaglige kommunikationsplatform mellem de 11.000 ansatte på OUH men indirekte også med formål at gå forrest i DK.

Derfor streamer vi en “OUHTALK” hver onsdag morgen fra kl. 8 fra Emil Aastrup-salen på OUH. Ved at streame, opnår OUH følgende fordele:

  1. OUH sparer penge ved at nogle deltagere kan blive hvor de geografisk ér og dermed ikke har transportudgifter og lign.
  2. OUH rammer flere deltagere, ikke mindst fordi man af sygehusets afdelinger sidder og ser med på storskærme med 40-50 kolleger i “huset”
  3. OUH oplever større publikumsinteraktion fordi man kan indsende spørgsmål til foredragsholderne online undervejs
  4. Andre hospitaler og interessegrupper kan følge med – det er både god info for dé parter og god branding af OUH

Hvordan livestreamer vi OUHTALKS?

En opgave som denne, er en helt klassisk udfordring for os, som bygger på vores professionelle udstyr til video- og lydoptagelse samt vores know-how om at lave en liveklipning mellem flere kameraer (en såkaldt multicam-produktion) til livestreamen.

Hver tirsdag modtager vi de nødvendige filer til powerpoint-præsentationerne, info om antal mikrofoner og lign. og så møder vi og stiller udstyr op ca. 2 timer før eventen om onsdagen.

Til projektet har vi bla. også produceret en grafisk animation som introduktion til den pågældende livestream.

Når vi er færdige, optages der dels en testimonial fra en af publikummerne og dels en lille teaser, med et oplæg til at deltage ved næste OUHTALKS ugen derpå – disse filer lægges så online sammen med ugens foredrag på projektets hjemmeside.

Hvad koster livestreaming?

Kunne du tænke dig at få en pris på hvad sådan en livestreaming ville koste jer, så kontakt os gerne på telefon 20842083 eller email os på kontakt@prosonas.com !