95,65% kundetilfredshed

Vi er ikke perfekte - men ProSonas har den dokumentérbart højeste kundetilfredshed i branchen for livestreaming og live videoproduktion. Mere end 9 ud af 10 af vores kunder anbefaler os til andre.

 

Sådan måler vi løbende vores kvalitet

Når du kontakter os første gang, får du efter 8 dage en uvildig CSAT forespørgsel på, hvordan du har oplevet den første henvendelse til os. Hvis det ender med at der er et match mellem os, følger vi op og laver en 3 måneders NPS evaluering på, om du blev så tilfreds, at du vil anbefale os til andre.

ProSonas har livestreaming-branchens højeste kundetilfredshed-1

DMU Speedway VM 2019

Danmarks MotorUnion valgte ProSonas til at øge udbredelsen af Speedway VM 2019. Vi oplevede holdet som yderst professionelle og de var med til at skabe en rigtig god stemning, hvor vi var trygge ved, at de kunne løse opgaven. I alt skaffede ProSonas' live stream over 25.000 seere fra Danmark, Polen, Tyskland, Sverige, England Australien og flere andre lande; Hvilket er næsten dobbelt så mange, som Viaplay skaffede os sidst. Da finalerne pludselig med få timers varsel måtte aflyses og flyttes til en anden bane på grund af vejret, var ProSonas lynhurtige og fleksible, så det hele blev flyttet til et andet stadion og de nåede det på trods af næsten umulig tidsramme. Det er bestemt ikke sidste gang vi selv benytter ProSonas live streaming af sport og vi anbefaler dem til alle.

Søren Andersen

DMU Sport

Nestlé anbefaler at bruge ProSonas til livestreaming af konferencer

Vi var MEGET tilfredse med selve dagen og hvordan det hele forløb hos Nestlé. Der var god tid til at sætte op og det forløb uproblematisk. Små justeringer blev foretaget, men hurtigt og uden vi næsten så det! 10/10 rating!

Linda Lund Tietze

Nestlé

Guy Martin - Assa Abloy - anbefaler ProSonas ConferenceBooster

ProSonas are passionate and consummate professionals, dedicated to providing a high level of service and quality output. There are many companies and people that could do the technical work involved, but having that ability combined with the optimistic and creative approach that ProSonas has is somewhat more rare. I have no hesitation in recommending ProSonas for any event where you don’t just want a vendor, but a real partner, equally invested in producing a great result.

Guy Martin

Assa Abloy

Birgitte Halle - Aarhus Kommune - anbefaler ProSonas ConferenceBooster til livestreaming af konferencer

Fordi I er pålidelige og reelle. Overholder aftaler, er nemme at arbejde sammen med og levere et godt produkt!

Birgitte Halle

Aarhus Kommune

Landbrug og Fødevarer anbefaler ProSonas Live Streaming Aarhus

Perfekt ProSonas, og tak for jeres gode stykke arbejde.

Christina Voldsted Andersen

PA / koordinator | Landbrug & Fødevare

Randi Vestergaard fra IT-Forum anbefaler ProSonas

It-forum har samarbejdet med ProSonas Media om konferencen Digital Markedsføring 2015 i Holstebro. ProSonas påtog sig opgaven at filme konferencens samtlige 20 oplæg på seks timer. Vi har oplevet samarbejdet med ProSonas som yderst professionelt og behageligt. Samarbejdet har givet os mulighed for at yde en særlig god service til konferencens deltagere og andre interesserede, som nu får mulighed for at se eller gense konferencens mange spændende oplæg, ligesom konferencens oplægsholdere kan benytte materialet til profilering af sig selv. Vi har været særdeles tilfredse med resultatet af samarbejdet, og vi kan varmt anbefale ProSonas Media til alle, der har brug for video til deres online markedsføring.

Randi Vestergaard

IT Forum

Per Hein fra Vejle Kommune anbefaler ProSonas

Vi oplever Prosonas som effektive og professionelle i hele produktionsprocessen i forbindelse med produktionen af vores nye video. Det være sig i de kreative processer såvel som de mere tekniske, hvor Prosonas har været rigtig gode til at omsætte vores værdier til video-mediet uden at gå på kompromis med kvaliteten.Der er ingen tvivl om, at video kan noget som ingen andre medier kan.På de første to døgn blev vores video vist ca. 2500 gange alene på Facebook, så vi fik på ekstremt kort tid suveræn branding uden at have brugt en krone på selve markedsføringsdelen. Det har vi aldrig oplevet før. På længere sigt har videoen også stor værdi, da vi kan blive ved med at bruge den på alle mulige digitale medier; website, e-mail, sociale medier, Youtube, powerpoint-præsentationer mv., fordi den fortæller en nærværende historie, der virkelig fanger folks interesse.

Per Hein

Vejle Kommune

Hans Raunkær fra MPI anbefaler ProSonas

Vi har lært Kenneth og ProSonas at kende i MPI, Meeting Professionals International, hvor han har hjulpet begavet, elegant og med høj grad af forståelse af vores umiddelbare behov og baggrund. At bruge video på konferencer og møder er der et enormt potentiale i, men det skal netop gøres med sans for kontekst og 'intent', både hvad arrangør og deltagere angår. Den 'sans' har jeg oplevet hos Kenneth og glæder mig til at folde samarbejdet ud.

Hans Raukær

MPI

testimonial-avatar-4

Vi oplevede med det samme, at ProSonas var selvkørende, de svarede hurtigt og præcist på henvendelser og de tog hånd om alt det praktiske, så vi ikke selv skulle involveres og tage stilling til en masse. Det sparede os tid og fik helt sikkert processen til at glide bedre og mere fejlfrit, da de ved mere om teknikken end vi gør. Vi havde selv i forvejen en masse lavpraktisk bolde i luften i forhold til at få eventen afviklet, så vi oplevede stor tryghed ved den her “plug and play”-filosofi, som ProSonas står for. Undervejs i forløbet havde vi en mægtig god dialog med ProSonas, og vi oplevede, at de havde en intuitiv forståelse af, at de var en del af noget større – de er ikke “bare” kamerafolk; De forstår forretningsverdenen og vores kommercielle behov på et højere plan. På dagen for eventen var såvel humøret, som den leverede kvalitet i top – der var ikke så meget pjat med dem – de er nogle “easy going”-typer, som er meget lette at arbejde sammen med og de leverede bare et knaldgodt og professionelt resultat med en højere værdi for os, end dét, fakturaen afspejlede!

Søren Jespersen

Kopenhagen Fur

testimonial-avatar-2

God kommunikation, fantastisk professionelt gennemførelse af dagen trods store udfordringer, stor hjælpsomhed, god forståelse og indstilling til at løse opståede problemer.

Helle Schmidt

Dansk Handikapforbund

Rasmus Lindgren fra Infospray anbefaler ProSonas-1

Prosonas overleverede i forhold til at dække vores seminar. Ud over dét, var ProSonas de første til at komme og de sidste til gå. De har mine varmeste anbefalinger!

John Smith

Director of Marketing / Hubspot