Live streaming af borgermøder

Ryk ud af byrådssalen og mød borgerne i øjenhøjde med live streaming af dit borgermøde, så alle kan se med - også de, der ikke kunne møde op på dagen!

 

Live streaming af borgermøder

I den demokratiske proces, benytter kommuner og institutioner sig mere og mere af borgermøder fordi de er blevet utrolig populære blandt både borgerne OG arrangørerne. Det gør, at alle kan blive hørt – ind til nu, dog kun de, der møder personligt op til møderne.

Det laver vi om på med ProSonas’ nye pakkeløsning for let og økonomisk fornuftig live streaming af borgermøder!

Læs mere om live streaming af events

Det er en ægte “win / win” at streame et borgermøde live fordi

  1. Arrangørerne når ud til MARKANT flere borgere (ikke mindst fordi livestreamen kan genses senere og man derfor er uafhængig af om folk kan deltage lige præcis på selve dagen)
  2. Borgerne oplever LANGT større transparens og “hands-on” fornemmelse, når man kan deltage selvom det ikke er muligt at møde op (evt. fordi der ikke var plads til flere)

Vi har flere spændende ekstramuligheder, såsom en live chat, så de, der ikke deltager med fysisk tilstedeværelse på lokationen, kan skrive spørgsmål.

Tilbud / pris på videooptagelse af borgermøder

Hos ProSonas tilbyder vi to attraktive priser på live streaming fra borgermøder – enten kan man vælge vores færdige pakker, som starter helt nede fra få tusinde kroner for en enkelt event (se prisliste for live streaming her) eller man kan vælge at købe vores uhyre kosteffektive videoproduktions-klippekort i det tilfælde, hvor man har mere end 5-10 møder på vej.

Bestil tilbud på live streaming af konference

 

Livestreaming af borgermøderUdstyr til live streaming af borgermøder

Hos ProSonas går vi meget op i at lave “plug and play”-lignende løsninger, hvor det er utrolig nemt at hyre os ind.

Og så er vi 100% selvkørende på dagen.

Til live streaming af borgermøder møder vi op med alt det nødvendige, tekniske udstyr:

  • Kameraer
  • Mikrofoner
  • Scene / podie
  • Lydanlæg
  • Lys
  • Storskærm

Altså en komplet løsning, hvor du / I / borgerne kan nøjes med at fokusere på emnet og afholdelsen af mødet.

Vi har flere spændende ekstramuligheder, såsom en live chat, så de, der ikke deltager med fysisk tilstedeværelse på lokationen, kan skrive spørgsmål.

Book os til et telefonmøde

ProSonas_Conference_booster_Kenneth_WedMore_Lund

Køreklar, alt-i-én pakkeløsning!

Vil du øge engagementet blandt borgerne, så kan ProSonas livestreame jeres borgermøder. Vi har en komplet pakkeløsning, hvor vi sørger for alt det tekniske og vi kan streame det live ud til de, der ikke kan medvirke på dagen.

Læs om sikkerhedspakken her