Live streaming af modeshows

Få millioner af øjne på dit modeshow ved at vi står for live streaming af eventen for dig.

 

Livestreaming modeshow CFW VOGUE ProSonas

Vi skabte en million (EKSTRA!) visninger fra Copenhagen Fashion Week med live streaming

Live streaming af modeshow er en af de felter inden for professionel videoproduktion, hvor vi står rigtig stærkt på hos ProSonas.

Det gør vi fordi vi har high-end filmudstyr, modsat de typiske opgaver inden for live streaming (konferencer og lign.), da det er helt normalt at live streaming af et foredrag er i en lavere billedkvalitet, hvor farver og æstetik ikke prioriteres højt fordi det ikke tilføjer særlig værdi.

Når vi streamer live fra en fashion event, såsom en catwalk, så kan du være sikker på at vi formidler det look og den feeling, du ønsker.

Læs mere om live streaming af events

Under CFW 2018 i København blev vi håndplukket som videoproducent af VOGUE (se case her) hvor vi streamede en række designeres modeshows til dels Facebook Live og Instagram.

Ud over at flere udenlandske medier viderebragte disse streams direkte i deres modesektioner på deres sociale medier, så skabte vi samlet set over 1 million visninger af kollektionerne fra J. Lindeberg, Goya, Munthe, Lovechild mv. så det er et særlig godt redskab til at få flere øjne på, end de, der fysisk deltager som publikum på stedet.

Live streaming for Vogue

ProSonas er “plug and play”-valget til live streaming af modeshows

Vi har en arbejdsgang, der er så tæt på “plug and play”, som det kommer.

Dagen før showet kommer vi ud og ser lokationen og stiller vores udstyr op. Her farvekalibrerer vi – gerne i samarbejde med jeres ansvarlige på området – alle kameraerne, så farver, lys og kontrast er så tæt på 1:1 med jeres udtryk på catwalken.

Den gule nuance på modellens trøje er 100% troværdigt gengivet på vores videoproduktion. Kontrasterne bliver 100% ægte formidlet på skærmen hos seerne og da vi kører i (minimum) 4K billedopløsning, sikrer vi også at mønstre og detaljer træder 100% troværdigt frem på skærmen.

Bestil tilbud på live streaming af konference

En af vores “hemmeligheder” til at få det rigtige look, er at vi bruger de eksakt samme objektiver / liser til vores FILM kameraer, som fashionfotografer bruger til deres FOTO sessions. Dvs. vi rammer præcis de perspektiver og beskæringer, som “øjet” kender og forventer fra fashion.”

På selve dagen står vi typisk for 2 opgaver:

  1. Vi gennemfører jeres livestream af modeshowet
  2. Vi optager det hele så I kan videreformidle det på jeres hjemmeside, dele til influencers og lade dem redigere bidder ud til deres brug osv.

Hvad koster live streaming et modeshow?

For at gøre det så let, som muligt, har vi sammensat 4 komplette pakker med alt, du skal bruge. Vi er 100% selvkørende på dagen og det betyder at du kan fokusere på de bolde, du i forvejen selv har i luften.

Prøv at se pakkepriserne her på vores prisliste over videoproduktion fra modeshows.

Book os til et telefonmøde

 

Copenhagen Fashion Week

Vi har en niche-opgave hos ProSonas, som er lidt ud over det sædvanlige. En af dem er filmning af eks. modeshows for VOGUE, hvor det er drønvigtigt, at designerens visioner kommer ud til seerne 1:1 - dvs. den præcise gule nuance på modellens trøje og sildebenmønstret på hendes strømper skal ramme plet på skærmen. Hvid skal ikke bare være hvid, men dén hvide nuance, modehuset har brugt 147 menneskers mavefornemmelse på at vælge til dette års kollektion. Det kan ProSonas bla. fordi vi bruger FILMudstyr og ikke VIDEOkameraer (ja, der er nemlig kæmpe stor forskel på film og video) og fordi vi kalibrerer kameraerne med kunden før showet går i gang. Sidste år til Copenhagen Fashion Week skabte vi over 1 million livevisninger på Facebook og Instagram for vores kunder.