Hvem så EGENTLIG med på din event?

Har du behov for at kunne dokumentere, udbyttet af jeres investering i live streaming af en begivenhed, så er vores Live Streaming KPI Rapportering den professionelle løsning!

Vil du høre nærmere?

Så udfyld kontaktformularen her og få vores eksempel på en konkret case med afrapportering af seertal.

 
Category: Case Study
Vertical: Technology
Est. Read Time: 3 min
Du kan altid fange os for en snak ved at bestille et telefonmøde med os i menupunktet "kontakt".
   

Vi leverer en detaljeret gennemgang af din live streamings effekt på din virksomhed

100% datadreven afrapporting, så DU kan vurdere udbyttet!

#

0

Lande

0

%

Kvinder

#

0

Seere i alt

livestreaming statistik visninger lande prosonasVores live streaming KPI-rapport gør det muligt for dig at bekræfte jeres udbytte af eventen

Hos ProSonas ved vi, at live streaming er 90% tech og 10% videoproduktion og derfor har vi udviklet en unik afrapportering, som du kan tilvælge ved din bestilling.

Live broadcast from Speedway World Cup DenmarkCASE VM I SPEEDWAY

For nyligt live streamede vi fra VM I SPEEDWAY (guld til Danmark, i øvrigt) og vi har fået lov til dele deres seertalsrapport med jer, så du kan se et konkret eksempel på afrapporteringen for deres event. Den finder du her: 25.000 så med på Speedway VM.

Værdien af rapporteringen er, at du kan få et retvisende indtryk af dit udbytte og dermed kan du fremadrettet tage bedre beslutninger. Her er nogle af de områder, vi afrapporterer:

  • Demografiske data såsom kønsfordeling, aldersfordeling, andre interesser og lign.
  • Geografiske data såsom hvilken by / land, seerne kommer fra
  • Videografiske data såsom hvor længe, seerne så med (faldt mange eks. fra under foredrag nr. 3 på dagen, var det måske ikke så spændende, som du troede)
  • Sociale data såsom hvordan kunder, forretningsforbindelser og interessenter har reageret med likes, delinger og kommentarer 
  • CTA: da vi internt i vores live streams kan afvikle Call To Action - såsom tilmelding af nyhedsmails, udfyldning af tilbudsformularer osv. leverer vi også gerne disse data efterfølgende
  • NYT: vi kan endda indsamle navne og  emailadresser på seerne, hvis du har behov for at bruge din livestreaming som leadskabende værktøj!

Værdifuld viden om og fra dine seere

Nogle af de ting vi også kan give dig efterfølgende, er mailadresser på seerne og eventuelle chat-logfiler samt Q&A spørgsmål, der er indsamlet undervejs. Afstemninger / quick polls og meningsmålinger er også en mulighed.

 

 

Hvorfor er dokumentation vigtigt?

Problemet med ingen viden eller "mavefornemmelser" er, at de faktisk ofte tager fejl. Man kan have en utrolig spændende event og tænke, at du derfor også har haft rigtig mange seere og så viser rapporten måske, at du rent faktisk ikke har markedsført eventen nok til at du fik dét antal seere, du troede.

Rapporten er et "one click add-on" produkt

Det er mægtig let at tilkøbe vores rapport til din livestreaming og du behøver ikke at beslutte dig før eventen - du kan altid tilkøbe den senere i vores online booking her.

 

 

Beregn prisen på live streaming her

Hvis du har brug for branchens bedste tilbud på livestreaming af din event - konference, sport eller investor relations - så udfyld vores kontaktformular her og få tid til et telefonmøde, hvor vi kan se, om der er et match mellem os.