Live streaming i Danmark

4 min. læsetid

Køreklare, grafiske layouts, så din live streaming ser prof. ud

Af Kenneth WedMore Lund d. 8. oktober 2019 14:33:15 CEST

Når vi streamer live fra en event, bliver videoproduktionen lavet professionelt ved blandt andet at vi "pakker den ind" i flot, grafisk layout på skærmen. Prøv at se her, hvad vi har designet i forskellige kunders cases.

Læs mere her
4 min. læsetid

Derfor skal du bestille en confidence monitor til din konference

Af Kenneth WedMore Lund d. 30. september 2019 12:37:50 CEST

FØRST: Kært barn har mange navne så hvis du sidder og tænker "hvad er det nu lige en confidence monitor er?" så kan det være du bedre kender den som et andet ord. Nogle kalder den for "presenter view", "teleprompter", "downstage monitor", "sufflørskærm", "medkig" eller "støttemonitor".

Læs mere her
3 min. læsetid

Hvad er fordelene ved en site-inspection ved videoproduktion?

Af Kenneth WedMore Lund d. 30. september 2019 11:42:56 CEST

Hovedpulsåren i en live streaming af eks. en konference, er netværksadgangen men der er en håndfuld andre vigtige ting, der også skal tages hånd om inden vi kommer ud til jer for at stå for jeres live videoproduktion eller storskærmsproduktion.

Emner: Venue Lokaler
Læs mere her
4 min. læsetid

3 tips til OPSTILLING af din PowerPoint præsentation

Af Kenneth WedMore Lund d. 22. september 2019 15:02:53 CEST

Siden vi startede med at livestreame konferencer i 2010, har vi set over 5.000 Powerpoint-præsentationer - på godt og ondt. Her er hvad VI har lært! Se evt. en kort "step for step"-guide i vores helpdesk.

Læs mere her
1 min. læsetid

We' då' wah? Æ kjøwenhavnere fører markant på live streaming, do!

Af Kenneth WedMore Lund d. 29. juli 2019 08:47:20 CEST

Hos ProSonas har vi arbejdet med live streaming af events siden 2010 og hvis der er én rød tråd, der er fremtrædende, så er det, at befolkningen og virksomhederne i København og Nordsjælland har taget streaming til sig i LANGT højere grad end resten af danskerne. 

Prøv at se den her empiriske dataindsamling for streaming i Danmark.

Læs mere her
5 min. læsetid

ProSonas lancerer vores nye LiveBooster pakkeløsninger

Af Kenneth WedMore Lund d. 27. juli 2019 06:41:42 CEST

Hos ProSonas gør vi alt hvad vi kan for at du, som kunde, oplever at din bestilling af videoproduktion og livestreaming er så let og ukompliceret, som muligt og ikke kræver at du kender til teknikken bag vores løsninger. Det betyder, at du får sikkerhed for at alt "klapper" på dagen for din event og at du kender prisen 100% på forhånd.

Se her beskrivelsen af værdien af vores nye LiveBooster-pakker !

Læs mere her
1 min. læsetid

ProSonas lancerer Video Assistant Referee (VAR) til livestreaming af sport

Af Kenneth WedMore Lund d. 25. juli 2019 06:00:06 CEST

ProSonas her livestreamet fra DM I Atletik, VM I Speedway, VM I Håndbold, DM I Indefodbold og flere andre sportsbegivenheder i ind- og udland. I den forbindelse har vi udviklet et unikt workflow, som gør det muligt at stille et VAR system til rådighed for dommerne. Læs mere her!

Læs mere her
2 min. læsetid

ProSonas tilbyder nu også professionel LYDproduktion til taler, foredrag, konferencer og events

Af Kenneth WedMore Lund d. 15. juli 2019 10:40:20 CEST

En del af det, at lave live videoproduktioner, er selve lyden. Herunder både udstyret og personalet til opgaven. Selvom det primært er noget vi tilbyder til videoproduktioner, hænder det også at vi bliver booket til enkeltstående lydproduktioner.

Læs mere her
2 min. læsetid

[Helpdesk] Sådan sikrer du dig, at du altid har en sikkerhedskopi af dine videooptagelser i tilfælde af at du skal bruge dem igen senere

Af Kenneth WedMore Lund d. 14. juli 2019 09:26:36 CEST

Hos ProSonas tilbyder vi en backup-løsning, som sikrer dig, at vi opbevarer dine videooptagelser i 3 år. Det betyder, at du kan bede om at få udleveret en ny kopi, hvis du mister dine videoer eller hvis du vil have noget redigeret om i den oprindelige videoproduktion.

Emner: Backup
Læs mere her
5 min. læsetid

Videooptagelse: gratis vs amatør vs professionel produktion

Af Kenneth WedMore Lund d. 12. juli 2019 07:36:05 CEST

Jeg stod lige ude med en kop morgenkaffe og kom til at tænke over de 3 niveauer af produktionskvalitet, jeg tænker er relevant at drøfte med en ny kunde, et kendt bureau, som har bedt om tilbud på produktion af en serie af optagelser af samtaler mellem en chauffør og nogle kendte gæster / passagerer i bilen. Du ved, en talende version af Carpool Karaoke.
 
Jeg ved godt at det tager et par minutter at læse tankerne her, men om ikke andet kan man tage det som udtryk for, at vi har en holdning til kvalitet !
Læs mere her

Featured