Live streaming i Aarhus

Siden 2010 har ProSonas udført og tilrettelagt en række forskellige, spændende videoprojekter for virksomheder og offentlige institutioner i Aarhus.

Kost-effektiv produktion af video

ProSonas har udviklet et helt særligt og meget kosteffektivt workflow omkring broadcast-kvalitet live streaming fra events hvor vi – med vores kunders ord (tak!) – er “100 meter mester” i god produktionskvalitet og samarbejde.

Vi har sat vores udstyr sammen på til de mindre live streaming opgaver. En TYPISK lille opgave med videoproduktion af en konference, er normalt noget man i branchen har sat 2-3 mand af til. Det er netop mandetimerne der får budgettet til at løber løbsk. Derfor har vi over nogle år udviklet en særlig arbejdsmetode, som gør det muligt for os at gennemføre produktionen i topkvalitet – med kun 1 mand, så budgettet kan holdes meget mere effektivt.

Vi stiller lynhurtigt op og pakker ned, med formindsket udgift til både lokaleleje og mandetimer.

Live streaming på sociale medier samme dag!

ProSonas løser de klassiske opgaver inden for videoproduktion hurtigere, billigere og i højere kvalitet end “markedet”. Vores “trademark” er at levere færdige videoproduktioner samme dag, så vores kunder kan få deres materialer og budskaber ud på sociale medier lynhurtigt.

Kontakt os for videoproduktion og live streaming på tlf. 70 605 609 eller email kontakt@prosonas.dk