Live streaming i Danmark

4 min. læsetid

Køreklare, grafiske layouts, så din live streaming ser prof. ud

Af Kenneth WedMore Lund d. 8. oktober 2019 14:33:15 CEST

Når vi streamer live fra en event, bliver videoproduktionen lavet professionelt ved blandt andet at vi "pakker den ind" i flot, grafisk layout på skærmen. Prøv at se her, hvad vi har designet i forskellige kunders cases.

Læs mere her
4 min. læsetid

Derfor skal du bestille en confidence monitor til din konference

Af Kenneth WedMore Lund d. 30. september 2019 12:37:50 CEST

FØRST: Kært barn har mange navne så hvis du sidder og tænker "hvad er det nu lige en confidence monitor er?" så kan det være du bedre kender den som et andet ord. Nogle kalder den for "presenter view", "teleprompter", "downstage monitor", "sufflørskærm", "medkig" eller "støttemonitor".

Læs mere her
3 min. læsetid

Hvad er fordelene ved en site-inspection ved videoproduktion?

Af Kenneth WedMore Lund d. 30. september 2019 11:42:56 CEST

Hovedpulsåren i en live streaming af eks. en konference, er netværksadgangen men der er en håndfuld andre vigtige ting, der også skal tages hånd om inden vi kommer ud til jer for at stå for jeres live videoproduktion eller storskærmsproduktion.

Emner: Venue Lokaler
Læs mere her
4 min. læsetid

3 tips til OPSTILLING af din PowerPoint præsentation

Af Kenneth WedMore Lund d. 22. september 2019 15:02:53 CEST

Siden vi startede med at livestreame konferencer i 2010, har vi set over 5.000 Powerpoint-præsentationer - på godt og ondt. Her er hvad VI har lært! Se evt. en kort "step for step"-guide i vores helpdesk.

Læs mere her
1 min. læsetid

We' då' wah? Æ kjøwenhavnere fører markant på live streaming, do!

Af Kenneth WedMore Lund d. 29. juli 2019 08:47:20 CEST

Hos ProSonas har vi arbejdet med live streaming af events siden 2010 og hvis der er én rød tråd, der er fremtrædende, så er det, at befolkningen og virksomhederne i København og Nordsjælland har taget streaming til sig i LANGT højere grad end resten af danskerne. 

Prøv at se den her empiriske dataindsamling for streaming i Danmark.

Læs mere her
5 min. læsetid

ProSonas lancerer vores nye LiveBooster pakkeløsninger

Af Kenneth WedMore Lund d. 27. juli 2019 06:41:42 CEST

Hos ProSonas gør vi alt hvad vi kan for at du, som kunde, oplever at din bestilling af videoproduktion og livestreaming er så let og ukompliceret, som muligt og ikke kræver at du kender til teknikken bag vores løsninger. Det betyder, at du får sikkerhed for at alt "klapper" på dagen for din event og at du kender prisen 100% på forhånd.

Se her beskrivelsen af værdien af vores nye LiveBooster-pakker !

Læs mere her
1 min. læsetid

ProSonas lancerer Video Assistant Referee (VAR) til livestreaming af sport

Af Kenneth WedMore Lund d. 25. juli 2019 06:00:06 CEST

ProSonas her livestreamet fra DM I Atletik, VM I Speedway, VM I Håndbold, DM I Indefodbold og flere andre sportsbegivenheder i ind- og udland. I den forbindelse har vi udviklet et unikt workflow, som gør det muligt at stille et VAR system til rådighed for dommerne. Læs mere her!

Læs mere her
2 min. læsetid

ProSonas tilbyder nu også professionel LYDproduktion til taler, foredrag, konferencer og events

Af Kenneth WedMore Lund d. 15. juli 2019 10:40:20 CEST

En del af det, at lave live videoproduktioner, er selve lyden. Herunder både udstyret og personalet til opgaven. Selvom det primært er noget vi tilbyder til videoproduktioner, hænder det også at vi bliver booket til enkeltstående lydproduktioner.

Læs mere her
2 min. læsetid

[Helpdesk] Sådan sikrer du dig, at du altid har en sikkerhedskopi af dine videooptagelser i tilfælde af at du skal bruge dem igen senere

Af Kenneth WedMore Lund d. 14. juli 2019 09:26:36 CEST

Hos ProSonas tilbyder vi en backup-løsning, som sikrer dig, at vi opbevarer dine videooptagelser i 3 år. Det betyder, at du kan bede om at få udleveret en ny kopi, hvis du mister dine videoer eller hvis du vil have noget redigeret om i den oprindelige videoproduktion.

Emner: Backup
Læs mere her
5 min. læsetid

Videooptagelse: gratis vs amatør vs professionel produktion

Af Kenneth WedMore Lund d. 12. juli 2019 07:36:05 CEST

Jeg stod lige ude med en kop morgenkaffe og kom til at tænke over de 3 niveauer af produktionskvalitet, jeg tænker er relevant at drøfte med en ny kunde, et kendt bureau, som har bedt om tilbud på produktion af en serie af optagelser af samtaler mellem en chauffør og nogle kendte gæster / passagerer i bilen. Du ved, en talende version af Carpool Karaoke.
 
Jeg ved godt at det tager et par minutter at læse tankerne her, men om ikke andet kan man tage det som udtryk for, at vi har en holdning til kvalitet !
Læs mere her
1 min. læsetid

Følg vores sjove opgaver hos ProSonas på Instagram

Af Kenneth WedMore Lund d. 6. juli 2019 14:54:01 CEST

Nu kan du følge med i vores sjove udfordringer på Instagram, når vi er ude og livestreame for danske og internationale top 500 virksomheder!

Emner: Instagram
Læs mere her
3 min. læsetid

Hvor lang skal en video til YouTube eller Facebook være ?

Af Kenneth WedMore Lund d. 6. juli 2019 13:47:50 CEST

Hvor lang skal en video til YouTube eller Facebook være ?

Alt, alt for mange af vores kunder, kommer med en myte til os: “Vores video skal være KORT”, siger det. For det har de hørt – kort er godt, siges det.

Men forholder det sig virkelig sådan og hvad siger evidensen og de talmæssige fakta egentlig? Sidder du ned? De fortæller en helt anden virkeligheden!

Læs mere her
1 min. læsetid

ProSonas lander fantastisk ordre på livestreaming af speedway VM i Danmark

Af Kenneth WedMore Lund d. 5. juli 2019 16:29:21 CEST

Wow - SIDSTE dag inden sommerferien .... bedst, som vi troede, at det var tid til at læne sig tilbage med klipklapperne og stråhatten på og en mojito i hånden, så ændrede ferieplanerne sig lige radikalt med et knips! Eller skulle man sige ... med et vrid på et gashåndtag?

Læs mere her
2 min. læsetid

Videoproduktion og Livestreaming i København

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:43:26 CEST

ProSonas Videoproduktion København A/S er vores mest aktive del af vores familieejede produktionsselskab, da stort set alle vores børsnoterede og internationale kunder har hovedsæde i København. Dog dækker afdelingen ligeledes resten af Sjælland, herunder Roskilde, Ringsted, Næstved og Køge.

Læs mere her
2 min. læsetid

Videomixer – hvad er en billedmixer og hvornår bruger man den ?

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:41:47 CEST

Videomixer – hvad er en billedmixer og hvornår bruger man den ?

Videomixer – eller billedmixer – er knudepunktet i en live videoproduktion med flere, samtidige kameraer. Det kunne eksempelvis være når vi producerer livestreaming fra byrådsmøder.

Når der er mere end 1 kamera, skal man nemlig kunne skifte mellem signalerne – ligesom du kender fra TV, hvor man eksempelvis i en nyhedsudsendelse klipper mellem flere kameravinkler.

Læs mere her
2 min. læsetid

Video guide: SÅDAN LAVER DU DIN EGEN TUTORIAL VIDEO TIL KUNDESERVICE OG SUPPORT

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:40:48 CEST

Hvis du har lyst til at se hvordan man laver kundesupport-videoer – altså de såkaldte tutorials – ja, så prøv se med her i vores 2 minutters guide til hvordan du selv kan lave den type videoklip!

Først skal du naturligvis bestemme dig for, hvilket emne du vil tage op – lad os sige at du vil lave en video, som demonstrerer en bestemt funktion i den software, din virksomhed sælger, men pas på ikke at tage for meget med i hver video! Helst skal den enkelte video også kun besvare ét enkelt spørgsmål.

Læs mere her
3 min. læsetid

Video tjekliste: de 3 vigtigste ting inden du laver en kundeservice video til support

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:39:33 CEST

Efter at vi hos ProSonas Film i 5 år har lavet over 1.000 videoer der har til formål at give kundeservice, yde teknisk support eller undervise i et emne, altså de såkaldte video tutorials, har VI konstateret 3 fællesnævnere i de supportvideoer, der har fungeret allerbedst.

For det første handler det om den reelle produktionskvalitet – dernæst om forståelse for læring, altså det man i fagsprog kalder for didaktik – og så om det håndværk, der er, i forhold til emnevalg og beskrivelse af dine videoer.

Læs mere her
4 min. læsetid

Derfor flopper din YouTube-video når du poster den på Facebook

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:38:25 CEST

Mange af vores kunder spørger om man skal lægge sin video på Facebook eller Youtube som i “hvilket sted får vi mest ud af?”.Svaret er ganske simpelt: VERSIONERING!

Man behøver ikke vælge – du skal bare lægge din video så mange steder, som muligt MEN IKKE I SAMME UDGAVE!

Her er forklaringen…..

Læs mere her
1 min. læsetid

Undertekstning af offentlig web video er nu lovpligtig

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:36:44 CEST

Undertekstning af offentlig web video er nu lovpligtig

I de seneste par år har det været almen viden for folk, der arbejder med online videoer, at undertekstning ikke bare er en god ting – det er ofte nødvendigt for overhovedet at komme igennem med budskabet.

Hvorfor? Jo, fordi 85% af alle videoer på eksempelvis Facebook og LinkedIn afspilles automatisk uden lyd. Er der undertekster, fanger man opmærksomheden fra langt flere.

Læs mere her
4 min. læsetid

Udstyr til optagelse og live streaming af fokusgruppeinterviews på video

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:35:31 CEST

Vi har gennem en årrække specialiseret os i live streaming fra konferencer og store dele af den teknologi og knowhow, har vi taget med over på området for videooptagelse og livestreaming af fokusgrupper.

For at filme og sende live streaming fra fokusgrupper, skal man bruge både flere videokameraer og forskellige typer mikrofoner, for at få den optimale kvalitet OG for at undgå at intimidere deltagerne ved at gøre det alt for synligt, at de filmes.

Læs mere her
3 min. læsetid

Live streaming af konferencer - top 3 fordele

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:33:49 CEST

Live streaming af konferencer er noget vi hos ProSonas gennem årene har hjulpet mange virksomheder med at komme i mål med deres mission ved hjælp af vores særlige alt-i-én-løsninger på live videoproduktion.

Det har vi gjort ved at stille vores live streaming teknologi til rådighed i øjenhøjde og til en pris, som gør det til en ansvarlig beslutning i erhvervslivet at tilvælge live videoproduktion.

Læs mere her
2 min. læsetid

Her er tallene: SÅ god forretning er det at bruge live streaming af events

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:31:28 CEST

Live streaming har fundet indpas, er der ingen tvivl om – og nu har begge de største, sociale netværk i Danmark (YouTube og Facebook) fået funktioner til livestreaming indbygget, så seerne vænner sig til, at det er let at få glæde af live streaming af events.

Læs mere her
4 min. læsetid

Sådan laver vi ekseptionelt gode lydoptagelser af taler og foredrag (spoiler: “hemmeligt” apparat gør hele forskellen)

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:29:27 CEST

Når vi optager lyd fra mikrofonerne på foredrag, konferencer og lign., er det faktisk noget af det, vi bruger mest energi på at ramme rigtigt.

Billedkvaliteten ér vigtig, men vores erfaring og talrige undersøgelser blandt vores visnings-statistik på YouTube og Facebook, er klar: lyden af mere afgørende for om folk springer fra.

Læs mere her
1 min. læsetid

Sådan får du videoopkald med i din live stream fra en konference

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:27:28 CEST

Som du måske ved, stod vi for storskærmsproduktion til alle 51 håndboldkampe til det netop gennemført VM.

I den forbindelse investerede vi i en bedre teknologi til fjerndeltagere, hvor vi før havde en løsning baseret på Skype.

Læs mere her
3 min. læsetid

Sådan får du online billetopkrævning til din live streaming af en konference

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:25:21 CEST

ProSonas tilbyder nu håndtering af billetsalg til live streaming af foredrag og konferencer.

Den helt store barriere for live streaming af disse eventtyper har hidtil været, at alle kunne se gratis med online, hvis man streamede – og det kan være svært at sælge billetter til deltagere, der skal møde fysisk op, hvis man kan “suge” det hele hjemme uden at betale en krone.

Læs mere her
5 min. læsetid

Sådan forbereder en professionel dine videooptagelser INDEN de kan redigeres

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:23:59 CEST

Det er vigtigt for os – og jer – at I forstår de forskellige steps i en videoproduktion og derfor vil jeg i denne artikel løfte sløret lidt for den del af forarbejdet, I – som kunde – typisk hverken ser eller er involveret i.

98% af ProSonas videoproduktioner er “post production” – dvs. det er ikke en liveoptagelse, men en produktion der først filmes og derpå redigeres til den endelige version.

Læs mere her
5 min. læsetid

Storyboard: hvad er et storyboard og hvordan laver man det?

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:22:09 CEST

De fleste af vores videoproduktioner ligger lige til højrebenet – kunden fortæller os om opgaven, vi kan umiddelbart gå i gang med at filme og leverer til alles tilfredshed.

En gang i mellem har vi dog opgaver, som kræver at der bliver lavet et storyboard og det er der i særdeleshed 2-3 rigtige gode grunde til. Det kan eksempelvis være en profilvideo eller en reklamefilm, hvor man ikke ønsker at improvisere.

Læs mere her
3 min. læsetid

SønderborgNYT indgår samarbejde med Danmarks førende live-streaming selskab ProSonas

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:19:46 CEST

For mere end to år siden har SønderborgNYT suppleret de skrevne historier og de mange billedgallerier med TV-indslag og for snart et år siden investerede SønderborgNYT i tekniks udstyr, så sønderborgenserne kan følge med i store og små begivenheder fra Sønderborg-området med direkte TV-reportager.

Nu udvider SønderborgNYT sit TV-tilbud til såvel Sønderborgenserne og virksomhederne i Sønderborg-området gennem et samarbejde med ProSonas.

Læs mere her
4 min. læsetid

Sådan aktiverer vi seerne af en livestreamet konference til publikumsspørgsmål og afstemninger

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:18:09 CEST

Et kendetegn ved denne specialisering er, at vi har en række værktøjer i brug, som målrettet har indstillet sigtekornet på at ramme en bestemt detalje i forløbet. I dette tilfælde handler det om publikumsspørgsmål.

Læs mere her
1 min. læsetid

Guide: sådan får du publikumsafstemning med i din live streaming

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:16:48 CEST

Publikumsafstemning er noget af det, der aktiverer deltagerne på en live streaming af en konference allermest!

Hos ProSonas har vi derfor sammensat et professionelt sæt værktøjer til publikumsaktivering på konferencer.

Læs mere her
1 min. læsetid

ProSonas søger Leica-fotograf til event d. 8. oktober i København

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:16:02 CEST

Vi har brug for en Leica (!) reportage-fotograf d. 8. oktober om eftermiddagen i København til at tage “behind the scenes” fotos af at vi gennemfører en livestreaming.

Billederne skal efterfølgende bruges  som showcase på, hvordan en typisk opgave foregår, hvor meget vores udstyr fylder hos kunden, hvilke forskellige arbejdsopgaver vi tager os af på dagen osv. – en slags trin for trin guide for at kunderne kan visualisere samarbejdet med os.

Læs mere her
2 min. læsetid

ProSonas skrev nyt kapital sammen med indefodbolden i Danmark

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:14:24 CEST

Lørdag d. 19. blev en helt særlig dag for alle os hos ProSonas og de involverede i DM I INDEFODBOLD nord for Aarhus.

Sammen satte vi nemlig seerrekord i løbet dagen og rundede i finalen over 10.000 seere – i dagene derpå løber yderligere visninger på, men det magiske tal, 10.000, blev brudt allerede undervejs på dagen.

Læs mere her
1 min. læsetid

ProSonas er veletableret leverandør af videoproduktion til det offentlige

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:12:00 CEST

Hos ProSonas har vi rigtig mange offentlige kunder – kommuner, regioner, ministerier og styrelser, ministre og institutioner.

Vi har filmet statsministerens taler – vi har livestreamet miljøministerens indsætning – og vi har optaget video fra et hav af byrådsmøder, konferencer, kurser, undervisning, kongresser og foredrag.

Læs mere her
1 min. læsetid

ProSonas A/S opruster på bestyrelsesniveau

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:10:14 CEST

ProSonas A/S har pr. 5. september 2018 justeret bestyrelsen.

Billedligt talt skifter vi en forsvarsspiller ud til en midtbanespiller.

Alle spillere er vigtige men timingen er forskellig og vi er nået til en tid i ProSonas, hvor vi har gennem 2 år har etableret en “proof of concept”-tilstand og nu skal have næste trin i raketten skudt af: toplinien.

Læs mere her
1 min. læsetid

Officielt: ProSonas står for storskærmsproduktion til VM I HÅNDBOLD 2019 i København og Herning

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:08:49 CEST

ProSonas A/S er udnævnt af Dansk Håndbold Forbund som produktionsselskab med ansvar for storskærmsproduktion samt bandereklamer til VM I HÅNDBOLD 2019.

Det betyder at vi i 3 uger af januar 2019 kommer til at følge 51 landskampe til dørs med storskærmsproduktion og reklame-bander.

Læs mere her
2 min. læsetid

Nestlé vælger ProSonas til storskærmsproduktion

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:07:47 CEST

Vi er stolte over at kunne byde endnu et super-brand velkommen i den hastigt voksende ProSonas-familie – denne gang endnu en storskærmsproduktion.

Denne gang er det verdens største fødevareproducent, Nestlé, som har valgt os til deres partner inden for videoproduktion af konferencer.

Læs mere her
5 min. læsetid

5 mikrofontyper | Sådan får du bedre lyd på din video med den bedste (RIGTIGE!) mikrofon

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:06:25 CEST

5 mikrofontyper | Bedre lyd på din video med den bedste mikrofon

Siden 2010 har vi arbejdet professionelt med videoproduktion på ProSonsas FILM A/S og vi får ofte spørgsmålet: “Hvordan får I så god lyd på jeres videoproduktion?” – svaret er faktisk let nok (når man ved det) så her kommer det!

Læs mere her
3 min. læsetid

Live2Tape – hvad er en live to tape videoproduktion eller livestreaming ?

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:04:39 CEST

Live to tape (forkortet LTT) er en produktionsform, der kombinerer fordelene og forsøger at undgå de værste af ulemperne ved de to klassiske typer videoproduktion, live TV og filmproduktion.

På en skala med live TV-transmission ude i venstre ende af skalaen og en klassisk filmproduktion ude i højre, befinder LTT sig lidt til venstre for midten – ikke helt live men markant hurtigere produceret end film.

Læs mere her
1 min. læsetid

Aarhus | live streaming og videoproduktion

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:03:13 CEST

Live streaming i Aarhus

Siden 2010 har ProSonas udført og tilrettelagt en række forskellige, spændende videoprojekter for virksomheder og offentlige institutioner i Aarhus.

Kost-effektiv produktion af video

ProSonas har udviklet et helt særligt og meget kosteffektivt workflow omkring broadcast-kvalitet live streaming fra events hvor vi – med vores kunders ord (tak!) – er “100 meter mester” i god produktionskvalitet og samarbejde.

Læs mere her
1 min. læsetid

Aalborg | live streaming og videoproduktion i Aalborg

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:02:21 CEST

Live streaming i Aalborg

ProSonas har udviklet et omkostnings-effektivt workflow for broadcast-kvalitet live streaming fra events. Vi er med vores kunders ord (tak!): “100 meter mester” i god produktionskvalitet og samarbejde. Vi har blandt andre produceret for AaB og Thrane Erhverv.

Læs mere her

Vejle | live streaming og videoproduktion i Vejle

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 11:00:55 CEST

Live streaming i Vejle

Hos ProSonas Videoproduktion og Live streaming er Vejle vores hjemmebane. Før vi bredte os til hele landet (og nu også udlandet) voksede virksomheden op med base i vejle. Herfra ledes stadig vores salg og administration, projektstyring og personale.

Kontakt os for videoproduktion og live streaming: ProSonas Vejle A/S | Havneparken 2 | tlf. 70 605 609 | email kontakt@prosonas.dk

Læs mere her

Sønderborg | live streaming og videoproduktion i Sønderborg

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:58:08 CEST

Videoproduktion i Sønderborg

ProSonas Sønderborg A/S dækker hele region Syddanmark med base i Sønderborg og opgaver i Haderslev, Tønder, Aabenraa osv.

Kontakt os for videoproduktion og livestreaming: ProSonas Sønderborg A/S | tlf. 70 605 609 | email kontakt@prosonas.dk

Læs mere her

Sjælland | live streaming og videoproduktion på Sjælland

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:56:23 CEST

Videoproduktion på Sjælland

ProSonas København A/S er vores største afdeling, da stort set alle vores børsnoterede og internationale kunder har hovedsæde i København. Dog dækker afdelingen ligeledes resten af Sjælland, herunder Roskilde, Ringsted, Næstved og Køge.

Kontakt os for videoproduktion og livestreaming: ProSonas København A/S | Tuborg Boulevard | 2900 Hellerup | tlf. 70 605 609 | email kontakt@prosonas.dk

Bestil tilbud på live streaming af konference

Læs mere her
1 min. læsetid

Odense | live streaming og videoproduktion Odense

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:54:58 CEST

Videoproduktion i Odense

Siden 2010 har ProSonas tilbudt videoproduktion og live streaming i broadcastkvalitet til vores fynske kunder og med base i Odense. Det har blandt andet medført et flere år langt, fast samarbejde med OUH om livestreaming af lægekonferencer hvor vi til dato har lavet over 200 videoproduktioner live.

Læs mere her
1 min. læsetid

Jylland | Live streaming og videoproduktion i Jylland

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:52:57 CEST

Live streaming i Jylland

ProSonas Vejle A/S dækker Trekantsområdet (Horsens, Vejle, Billund, Fredericia og Kolding).

ProSonas Aarhus A/S dækker Østjylland med base i “8000 Aarhus C” både Aarhus, Silkeborg, Randers, Grenaa og Skanderborg.

ProSonas Aalborg A/S dækker region Nordjylland fra Aalborg til Frederikshavn, Hobro og Thisted.

ProSonas Herning A/S dækker region Vestjylland med Herning, Ikast, Holstebro, Viborg og Skive.

ProSonas Esbjerg A/S dækker Esbjerg samt området omkring Vestkysten fra Tønder over Fanø op til Ringkøbing og Lemvig.

ProSonas Sønderborg A/S dækker hele region Syddanmark med base i Sønderborg og opgaver i Haderslev, Tønder, Aabenraa osv.

Læs mere her
2 min. læsetid

Herning | live streaming og videoproduktion i Herning

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:51:42 CEST

Herning er ProSonas’ base for videoproduktion og live streaming i det midt- og nordvestjyske område.

Et af de helt store minder for os, var vores fantastiske opgave med at dække VM I HÅNDBOLD samt en flere dage lang non-stop livestreaming fra DM I ATLETIK.

Læs mere her
1 min. læsetid

Fyn | live streaming og videoproduktion på Fyn

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:50:02 CEST

Live streaming på Fyn

ProSonas Odense A/S håndterer alle videoproduktioner og live streaming opgaver på Fyn – herunder i særdeleshed Odense men også Middelfart, Assens, Faaborg, Nyborg, Kerteminde, Bogense og Svendborg.

En af vores længstvarende samarbejder er med OUH – Odense Universitetshospital – hvor vi de seneste par år har stået for live streaming af op mod 200 OUHTALKS konferencer.

Kontakt os for videoproduktion og live streaming: ProSonas Odense A/S | Havnegade 29 | 5000 Odense | tlf. 70 605 609 | email kontakt@prosonas.dk

Se cases her

Læs mere her

Esbjerg | live streaming og videoproduktion i Esbjerg

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:48:25 CEST

Videoproduktion i Esbjerg

Esbjerg er vores “vestligste” base i ProSonas og her har vi bla. hentet vores første helt store ordre på live streaming af byrådsmøder.

Kontakt os for videoproduktion og livestreaming: ProSonas Esbjerg A/S | 6700 Esbjerg | tlf. 70 605 609 | email kontakt@prosonas.dk

Læs mere her
2 min. læsetid

Livestreaming og 4 problemer hos vores kunder, der giver myrekryb

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:47:16 CEST

Forleden lavede vi et blogindlæg om forskellen på, når I booker os med godt udstyr til livestreaming kontra når kunder nogle gange vil bruge eget udstyr.

Som vi også skriver i dét opslag, så gør vi det naturligvis ikke det her for at hænge hverken navngivne kunder ud eller forsøge at stille os i et bedre lys selv.

Læs mere her
2 min. læsetid

Din generalforsamling kan livestreames sådan her (NYT: nu også med fortrolig sikkerhedspakke til konfidentielle events)

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:46:12 CEST

Virksomhedsejernes ret til at træffe beslutninger i et selskab (typisk ApS eller A/S) sker på en generalforsamling. Normalt sker dette ved fysisk fremmøde men i dag giver teknologien mulighed for at man kan følge med via computeren.

Er det konfidentielt, så læs mere om vores sikkerhedspakke, som gør det muligt for dig at begrænse tilgængeligheden til de, der skal se dit fortrolige indhold.

Læs mere her
1 min. læsetid

Livestreaming af Folkemødet på Bornholm - sådan gør vi (og du!)

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:45:02 CEST

Livestreaming af Folkemødet 2019

ProSonas leverer professionel livestreaming og storskærmsproduktion fra borgermøder og folkemøder.

Vi kan stå for hele “pakken” med både udstyr, mandskab og know-how.

Læs mere her
3 min. læsetid

Livestreaming af DM I SKOLEHÅNDBOLD starter nyt kapitel dansk sport

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:43:21 CEST

Ingen tvivl om at livestreaming af events er kommet for at blive – men mange events ved stadig ikke, hvad de går glip af.

Derfor er der i mine øjne ingen tvivl om, at gårsdagens livestreaming af DM I SKOLEHÅNDBOLD bliver starten på et nyt kapitel for de danske sportsforbund.

Læs mere her
8 min. læsetid

7 tips gør din live streaming mere professionel

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:41:35 CEST

Live streaming er nemt at komme i gang med. Hvis du til gengæld vil gøre din videoproduktion mere professionel er det som regel en mere kompleks sag.

Hvad kan du gøre hvis dette er dit mål? I denne artikel vil vi give dig syv af vores bedste råd til at gøre din video-streaming mere professionel. Vi vil kigge på måder hvorpå du kan forbedre kvaliteten, sikre at din stream har en backup, anskueliggøre registreringsprocessen og meget mere.

Læs mere her
2 min. læsetid

Sådan får du din live streaming fra os

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:40:14 CEST

Når du bestiller os til live streaming af eksempelvis et foredrag på en konference, så kan du dele din live streaming på flere forskellige måder. I langt de fleste tilfælde laver vi en eventside for jer med streamen, Q&A eller chatmodul for publikumsengagement og muligheden for at dele linket til siden.

Læs mere her
3 min. læsetid

Kræver det virkelig SÅ meget udstyr at streame en konference live ?

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:39:13 CEST

Vi er ved at montere nyt udstyr i vores live streaming rack til opgaver på eks. investor relations videoproduktion i regnskabssæsonen.

Når vi løser videoopgaver hos vores kunder og typisk mens vi er i gang med at stille vores udstyr op til eksempelvis livestreaming af en konference, så får vi det helt klassiske spørgsmål:

Læs mere her
3 min. læsetid

Tilbud på oversættelse og undertekstning: hvad koster undertekster til online video ?

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:36:14 CEST

Flertallet af de videoer, der for alvor skal “rykke noget” på nettet, bliver tekstet.

Dels fordi 85% af seerne på eksempelvis Facebook ser video uden at tænde lyden og dels fordi det gør det muligt at lave oversættelser af en video på, lad os sige dansk, til både tysk, engelsk og lign. på en rigtig kosteffektiv måde.

Læs mere her
3 min. læsetid

Ledig deltidsstilling i INBOUND hos ProSonas ConferenceBooster A/S

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:35:07 CEST

Vil du være en del af et helt særligt team i et familieejet aktieselskab, der står foran markant vækst ?

Hos ProSonas tilbyder vi professionel videoproduktion, særligt med spidskompetence inden for livestreaming af events, såsom konferencer.

Emner: Ledigt job
Læs mere her
1 min. læsetid

Kildeangivelse

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:30:45 CEST

Ophavsretsloven i Danmark er sådan, at den, der skaber et kreativt værk (såsom en videoproduktion) har den oprindelige ophavsret.

I praksis betyder det så, at vi – som ophavsretshaver – tildeler vores kunder visnings- og brugsret til den færdige produktion, så I kan dele den på nettet.

Læs mere her
1 min. læsetid

Kameravinkler ved livetreaming af konference

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:28:17 CEST

Kameravinkler

Hos ProSonas har vi sat tingene i system, så du ikke behøver tænke på alt det tekniske – det gør det let og trygt for dig at bestille os til at optage en konference på video eller eksempelvis live streame den til et større publikum.

En af de største forskelle på pakkerne, er mængden af udstyr, herunder antal (og type) af kameraerne.

Læs mere her
1 min. læsetid

Ideer til grafik ved storskærmsproduktion og live streaming af video

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:26:24 CEST

Når vi står for live streaming af en konference eller lign. begivenhed, lægger vi ofte noget grafik på til at forbedre oplevelsen for seerne.

Det kan være i form af logoer, faktabokse, titler osv. men det kan også være animeret grafik, små reklamefilm osv.

Du kan overveje at sende os følgende til din produktion:

Læs mere her
2 min. læsetid

Hvornår tæller en visning af en video på Facebook, YouTube osv. ?

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:23:43 CEST

Traditionelt set har vi været meget fokuserede på at måle ANTAL VISNINGER af video, som en indikator af, hvor populær en video er og/eller hvor meget vi får ud af den.

For nogle år siden skiftede YouTube dog over til at måle mere end blot visninger og siden er alle store videosites og sociale medier fulgt, for hvornår ER en visning ……. det er de OVERHOVEDET ikke enige om.

Læs mere her
2 min. læsetid

Hvad betyder det rent faktisk for dig, når du vælger en professionel leverandør af videoproduktion frem for “det fantastiske tilbud fra Mikkel på 20, som lige har købt det nye Panasonickamera!”

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:21:40 CEST

Hvis du har brug for en videoproduktion, kan du grundlæggende vælge mellem amatørfotografen eller en professionel videoproducent.

Her er 3 konkrete årsager til at vælge en professionel, når du skal have filmet eller livestreamet noget:

Læs mere her
3 min. læsetid

Sådan filmer du dit foredrag - guide til opstilling af kamera, zoom og vinkler til videooptagelse

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:17:23 CEST

Siden 2010 har vi hos ProSonas Film A/S specialiseret os i de såkaldte multicam-optagelser af foredrag. Dvs. vi filmer – og ofte livestreamer – foredrag, konferencer, kongresser og lign. events (ja for den sags skyld teater, koncerter og lign. events også).

Da vi ofte forklarer vores kunder de samme ting om hvordan vi stiller vores udstyr op, giver det god mening at skrive det her som en artikel som VI kan sende til vores kunder og spare tid på ikke at forklare det samme 8 gange om ugen og hvor DU måske kan få hjælp og inspiration, hvis du selv overvejer at optage en sådan event.

Læs mere her
1 min. læsetid

Gratis billeder | de 3 bedste måder at få gratis billeder til din video

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:15:17 CEST

Gratis billeder | de 3 bedste måder at få gratis billeder til din video

Når vi laver en videoproduktion, spørger kunderne ofte om vi kan lægge billeder ind i filmene for at understrege pointerne.

Det kunne eks. være en præsentationsfilm for haveudstyr – så er det fedt at have nogle flotte billeder af haver, redskaber osv.

Læs mere her
1 min. læsetid

Grafisk animation til intro på live videoproduktion og streaming

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:12:51 CEST

Grafisk animation til intro på live videoproduktion og streaming

Vi har lavet en række grafiske animationer til brug for opstart og afslutning af vores kunders live streaming videoproduktioner.

Et eksempel er denne, som vi lavede til OUHtalks, et TEDtalks-lignende koncept fra Odense Universitetshospital, som har været fast kunde på storskærmsproduktion i nogle år.

Læs mere her
2 min. læsetid

GDPR | rettigheder og pligter angående live streaming og videoproduktion

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:10:21 CEST

GDPR  og live streaming

I forbindelse med den nylige lovgivning af GDPR-reglerne, har bestyrelsen i ProSonas bedt en advokat om at undersøge, hvorledes det påvirker os (som produktionsselskab) og vores kunder ved en livestreaming-opgave.

Læs mere her
1 min. læsetid

Hvor får du mest trafik på din video: Facebook eller Youtube? Svaret er her!

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:07:08 CEST

Hvor får du mest trafik på din video: Facebook eller Youtube? Svaret er her!

Det sidste halve års tid har vi næsten hørt mere om video på Facebook end YouTube.

Facebook ér også kommet godt op i visninger og det vil i dag være at regne for en fejl, hvis ikke du tager Facebook seriøs som videoplatform.

Læs mere her
2 min. læsetid

Folketingsvalg | 3 fantastiske tilbud på videoproduktion for folketingskandidater og live streaming af valgmøder og events

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 10:01:20 CEST

Stiller du op til folketingsvalget 2019, så har ProSonas fantastiske muligheder for at producere video for dig til meget attraktive priser:

Læs mere her
1 min. læsetid

Fødselsdags-tilbud på videoproduktion og live streaming

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 09:57:49 CEST

16. september fylder ProSonas live streaming 8 år !!

Det fejrer vi med en helt særlig rabat på videoproduktion og live streaming med op til 20% (!!!!) til alle eksisterende kunder og forretningsforbindelser samt nytilkomne medlemmer af den hastigt voksende ProSonas-familie.

Hvis du har brug for os til at filme en event, optage et foredrag på video eller måske livestreame en konference på nettet, så udfyld blot skemaet her for at få vores tidsbegrænsede fødselsdagsprisliste!

Læs mere her
1 min. læsetid

Pris på live streaming med drone til eksempelvis sport og koncerter, indvielser af bygninger eller kulturelle begivenheder

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 09:52:07 CEST

Drone live streaming video pris

Hos ProSons har vi siden 2010 specialiseret os i livestreaming og nu tilføjer vi en helt ny dimension til vores videoproduktioner: drone.

Drone live streaming er muligt for os at tilbyde, fordi vi har taget VORES erfaringer fra live multicam videoproduktion og streaming og kombineret med en af Danmarks dygtigste, licenserede dronepiloter, Jean Darly.

Kombinationen gør nemlig, at vi kan bruge droneoptagelserne til live streaming som en del af vores live videoproduktion til eks. jeres website, storskærm eller sociale medier.

Læs mere her
4 min. læsetid

Særligt disse 2 store problemer med video på Facebook gør, at det efter flere år stadig ikke er slået godt nok igennem (og det kommer sikkert heller ikke til at ske)

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 09:49:27 CEST

SoMoe-folket er sikkert ikke glade for at høre det, men det er min faglige vurdering, baseret på flere års erfaring, at Facebooks approach til video er "broken".

Platformen har nemlig to problemer med video: 1) Vi er der ikke for at se video og derfor er vi som seere meget sværere at få til at se en video, end på YouTube, hvor pointen med at besøge sitet netop er at se video. 2) Facebooks visningsstatistikker er misvisende. Deres måde at oplyse om visninger på, skal tages med adskillige gran salt. Man får hurtigt enormt flotte visningstal på Facebook, men oplever så alligevel ofte, at kun ganske få af de visninger rent faktisk har set videoen og at det ofte ikke har lige så stor effekt, som eks. YouTube, LinkedIn og lign.

Læs mere her
4 min. læsetid

Danmarks svar på TED-talks hedder ProSonas ConferenceBooster - se her hvor flot og professionelt vi kan filme og livestreame din konference for dig

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 09:47:51 CEST

Siden 2010 har vi hos ProSonas FILM A/S målrettet specialiseret os dybt i filmning af foredrag på konferencer på en måde, der kombinerer vores 3 hovedkompetencer:

  1. Vi forstår online video
  2. Vi forstår forretning
  3. Vi forstår undervisning
Læs mere her
2 min. læsetid

Corporate live streaming

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 09:46:15 CEST

Corporate live streaming er på bare få år blevet mere og mere udbrudt – mange større virksomheder bliver ganske enkelt deres egen “tv-station”.

Behovet hos vores kunder er ofte at gøre sig mindre afhængige af de tidligere gatekeepere (medierne) ved selv at stå for videoproduktion og distributionen på nettet.

Læs mere her
3 min. læsetid

Billig videoproduktion

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 09:43:31 CEST

Hos ProSonas A/S har vi lavet over 5.000+ videoproduktioner til online markedsføring til bla. MicroSoft, Telia, Ecco osv.

Hvad koster en videoproduktion? Hvor langt kan man komme for et lille budget og hvad skal man regne med at produktion af en billig video koster?

Læs mere her
1 min. læsetid

Behind the scenes: Sådan hjalp ProSonas Danmark til VM GULD

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 09:41:57 CEST

Er man lidt teknisk interesseret, så prøv at se med her, når vi fortæller lidt “bag scenenerne” fra Håndbold VM, hvor ProSonas havde ansvaret for al live videoproduktion til de kæmpe storskærme, der skulle holde publikum og spillere orienteret i kampene.

Læs mere her
3 min. læsetid

85% af afspilninger af Facebook video sker uden lyd - her er en guide til hvordan du kan løse problemet og få succes med din videomarkedsføring

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 09:38:57 CEST

Tankevækkende mange hører slet ikke lyden, når de ser video på Facebook. Tager du højde for at de kan forstå dit budskab alene med øjnene?

Vi har flere gange blogget om forskellen på at lægge en video online på YouTube og Facebook – både i forhold til forskellen i udbyttet og i forskellen på forventninger til dig.

Læs mere her
3 min. læsetid

Video til online markedsføring - 5 konkrete eksempler der virker

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 09:36:27 CEST

Selvom reklamefilm virkede godt i GAMLE dage på TV og i biograferne, ja så giver det slet, slet ikke MERE den effekt, vi HAR været vant til, specielt når vi snakker om online video på Facebook og YouTube.

Her er et par eksempler hvor profilfilm er den bedste type online video til at sælge noget!

Læs mere her
3 min. læsetid

5 trin til succes med videoproduktion til markedsføring af brands, produkter og services på Facebook

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 09:32:02 CEST

5 trin til succes med videoproduktion til Facebook

Videoproduktion til Facebook bliver det helt store nu – YouTube er under pres (siger nogen)!

Sociale netværk som Facebook, LinkedIn og Twitter går benhårdt efter videomarkedet, som YouTube hidtil har været kongen af.

Herunder har vi en oversigt med 5 trin, som VI oplever som mægtig vigtige for at din video får succes på Facebook, men først en kort forklaring her om hvorfor Facebook i det hele taget er så attraktiv for videoindhold.

Læs mere her
2 min. læsetid

Sådan sparer vi nu 10.000 tastetryk ved VM I HÅNDBOLD 2019 i Herning og København

Af Kenneth WedMore Lund d. 4. juli 2019 09:17:20 CEST

Efter en utrolig intens måned – juleferie må vi holde en anden gang – er vi nu nået i mål med den løsning, vi skal bruge til vores storskærmsproduktion af VM I HÅNDBOLD hele januar.

Dansk Håndboldforbund skrev kontrakt med ProSonas tilbage i 2018 og siden har vi arbejdet på at lave et helt særlig løsning.

Læs mere her
4 min. læsetid

Hvad er et videointerview og hvordan laver du det ?

Af Kenneth WedMore Lund d. 3. juli 2019 12:33:34 CEST

Et videointerview er en optagelse af eksempelvis dig, hvor du enten fortæller “frit fra leveren” eller hvor vi stiller dig en række forudaftalte spørgsmål som støtte.

Her er to eksempler fra opgaver vi løste for Microsoft til kåring af Børsen Gazelle samt for Siemens til rekruttering af nye ingeniører til verdens største havvindmølle.

Læs mere her
4 min. læsetid

Sådan tilføjer du undertekster på din video til YouTube og Facebook

Af Kenneth WedMore Lund d. 3. juli 2019 12:04:03 CEST

Hvorfor er undertekster på video blevet VIRKELIG vigtigt ?

Læs mere her
1 min. læsetid

Livestream Events i Høj Kvalitet

Af Kenneth WedMore Lund d. 3. juli 2019 07:56:04 CEST

Ønsker du at Livestreame fra begivenheder såsom foredrag, konferencer og kongresser, møde, produktlanceringer og pressemøder eller vil du have en storskærmsproduktion på dit event?

ProSonas kommer ganske enkelt ud til din event, stiller et antal kameraer op og producerer så en livedækning, som også “sendes” direkte ud til typisk YouTube og Facebook, hvor ekstremt mange mennesker ser live video hver eneste dag.

Læs mere her
2 min. læsetid

Dronefilm – videooptagelser fra luften

Af Kenneth WedMore Lund d. 3. juli 2019 07:49:45 CEST

Hos ProSonas FILM A/S tilbyder vi filmoptagelser med droner – altså overflyvning med videooptagelser fra luften.

Typisk bruges disse optagelser enten som hele pointen med filmen (hvor filmen består 100% af droneoptagelser) mens andre bruger det som ekstra krydderi i form af overflyvning, der indgår som en del af en traditionelt filmet reklamefilm såsom det følgende videoeksempel:

Læs mere her
2 min. læsetid

Drone livestreaming – LIVE drone videoproduktion

Af Kenneth WedMore Lund d. 2. juli 2019 14:31:36 CEST

Siden 2010 har ProSonas være det etablerede og anerkendte valg, når vores kunder har manglet en partner til live videoproduktion.

Hidtil har det primært være livestreaming af konferencer men nu har vi taget dén erfaring, vi har opnået på området og kombineret det på en ny måde:

Læs mere her
1 min. læsetid

Vi er '100 meter mester' i live videoproduktion - se her hvad vi kan gøre for din konference, sport og musik, så du kan ramme mange flere mennesker

Af Kenneth WedMore Lund d. 2. juli 2019 11:08:30 CEST

ProSonas er eksperter i videoproduktion, liveproduktion og livestreaming til både TV og digitale kanaler. Vi er et familieejet firma og med over 3.000 liveproduktioner, branchens mest erfarne. Vi har en stor baggrund i professionel TV-produktion og stod bl.a. for live-videoerne til storskærmene i hallerne, til VM i herre håndbold 2019.

Læs mere her
2 min. læsetid

ProSonas tilbyder klippekort til mængderabat på videoproduktion

Af Kenneth WedMore Lund d. 2. juli 2019 10:55:29 CEST

Fra 2019 har ProSonas lanceret en fast mængderabat ved videoproduktion i form af vores klippekort.

Et klippekort giver 20% rabat på grund af mængden af produktioner.

Hør mere om muligheden for mængderabat, når du får et tilbud på videoproduktion hos ProSonas !

Læs mere her
2 min. læsetid

Sådan bruger du din kundemappe på ProSonas videoserver

Af Kenneth WedMore Lund d. 2. juli 2019 09:31:42 CEST

Sådan bruger du din kundemappe på ProSonas’ videoserver

Når du indgår et samarbejde med ProSonas om videoproduktion, opretter vi en kundemappe til dig på vores private videoserver.

Ingen andre end de, der specifikt inviteres og logger ind, har adgang.

Grunden til at vi bruger denne løsning og ikke Dropbox, OneDrive, email, WeTransfer og lign., er at denne løsning er skræddersyet til det workflow du og vi får i samarbejdet. Løsning er enormt brugervenlig og drønhurtig.

Læs mere her
1 min. læsetid

Sådan håndterer, optager og live streamer vi jeres Powerpoints

Af Kenneth WedMore Lund d. 2. juli 2019 09:14:47 CEST

 

Læs mere her
4 min. læsetid

Live streaming af byrådsmøder

Af Kenneth WedMore Lund d. 2. juli 2019 09:04:59 CEST

Live streaming af byrådsmøder har været en del af ProSonas’ speciale siden 2010 og efterspørgslen er for alvor eksploderet i år.

Hvis du er her for at få mere information om streaming af byrådsmøder eller få et konkret tilbud på jeres projekt, så læs med herunder nu.
Læs mere her
1 min. læsetid

Produktion af messe-TV

Af Kenneth WedMore Lund d. 2. juli 2019 08:32:18 CEST

Messe TV – derfor er det genialt

Siden 2010 har vi filmet og livestreamet fra messer i Danmark og det er en genial god ide! For det første fordi der er større kamp om udstillerne end nogensinde før og at kunne tilbyde dem ekstra eksponering i form af video på messens og udstillernes egne hjemmeside, sociale medier osv. er en kæmpe fordel. For det andet fordi messen og dermed udstillerne når en langt større målgruppe, da de besøgende ikke længere er begrænset af geografi.

Læs mere her
1 min. læsetid

Livestreaming med simultantolkning

Af Kenneth WedMore Lund d. 2. juli 2019 07:43:37 CEST

Livestreaming med simultantolkning tilbydes virksomheder og events, hvor der er behov for et let-tilgængelig streaming af foredrag, taler mv. til et publikum på flere sprog.

I praksis foregår livestreamingen ganske som beskrevet på vores produktside for livestreaming af konferencer – her får du så blot flere lydspor, én for hvert sprog.

Læs mere her
1 min. læsetid

Streaming af forelæsninger

Af Kenneth WedMore Lund d. 2. juli 2019 07:37:46 CEST

Streaming af forelæsninger på video samt livestreaming til fjernstuderende eller eksterne kursister er en af vores absolutte spidskompetencer og vi har, bogstaveligt talt, optaget tusindevis af timers materiale !

Læs mere her
2 min. læsetid

Hvad er forskellen på live streaming og VOD ?

Af Kenneth WedMore Lund d. 27. juni 2019 14:54:05 CEST

Er live streaming og VOD det samme?

De fleste af vores kunder er førstegangskunder – dvs. det er første gang de prøver kræfter med eksempelvis live streaming af en fortrolig konference til investor relations brug.

Vi gør derfor en dyd ud af at snakke med vores kunder i et sprog, der er forståeligt, i en branche, der er sprængfyldt med tekniske fagudtryk, særligt omkring det at BRUGE videoerne live og efterfølgende.

Læs mere her
1 min. læsetid

Festival livestreaming, storskærmsproduktion og drone optagelser

Af Kenneth WedMore Lund d. 18. juni 2019 06:22:00 CEST

Hos ProSonas har vi specialiseret os i live videoproduktion til events; Herunder livestreaming, storskærmsproduktion og drone.

Vi tilbyder eks. festivaller, såsom Roskilde Festival, Northside, Tinderbox og Smuk Fest / Skanderborg Festival, at få livestreamet koncerter blandet med droneoptagelser ind over publikum og scene.

Læs mere her

Featured