Live streaming i Danmark

1 min. læsetid

Følg vores sjove opgaver hos ProSonas på Instagram

6. juli 2019 14:54:01 CEST

ProSonas er nu på Instagram - få et kik "behind the scenes" i vores mange, sjove live streaming produktionerNu kan du følge med i vores sjove udfordringer på Instagram, når vi er ude og livestreame for danske og internationale top 500 virksomheder!

Hvorfor Instagram?

Når man, som vi, arbejder med livestreaming af konferencer, så kommer hverdagen hurtigt til at handle om 3 ting:

  1. Teknik
  2. Teknik
  3. Og teknik

Stort set alt vi laver, handler om teknologi på den ene eller anden måde. Det kan være i den mere Tech/IT-orienterede ende af skalaen og i den mere kameragrej-orienterede ende af den.

Vi husker dog altid på, at vores opgave handler om mennesker. Vores kunder er mennesker, vi er mennesker - og mennesker har det med at lave sjove ting.

Derfor har vi valgt at lade jer følge med i ProSonas ConferenceBooster på Instagram, hvor vi på en helt uformelt og med glimt i øret får mulighed for at følge lidt med “behind the scenes”.

Det bliver nok ikke lige alvorligt alt sammen, men alt dét kan du i forvejen finde eks. her på sitet, så ingen grund til at gentage det hele på Instagram.

Emner: Instagram

Kenneth WedMore Lund
Skrevet af Kenneth WedMore Lund

Stifter, partner og ansvarlig for udvikling, markedsføring / salg og supervision af liveproduktioner hos ProSonas ConferenceBooster A/S

Kommenter artiklen

Featured