Herning er ProSonas’ base for videoproduktion og livestreaming i det midt- og nordvestjyske område.

Et af de helt store minder for os, var vores fantastiske opgave med at dække VM I HÅNDBOLD samt en flere dage lang non-stop livestreaming fra DM I ATLETIK.

Videoproduktion i Herning

Vores hidtil største projekt i Herning, var uden sidestykke VM i Herrehåndbold, hvor vi udviklede en ny teknologi til fejlfri (!) storskærmsproduktion. Vi sparede over 10.000 tastetryk og producerede samtlige 51 håndboldkampe uden én eneste fejl gennem mesterskabets 27 dage !!

Det kan du se lidt mere om på denne korte video:

Teknisk video V5

Her har vi bla. lavet omfattende videoproduktion for Danstoker samt gennem flere år en række højprofil konferencer i NuPark.

Danstoker international profilfilm

Demo oversættelse af video-HD 1080p

Anbefaling fra kunder i Herning

It-forum har samarbejdet med ProSonas om konferencen Digital Markedsføring 2015 i Holstebro. ProSonas påtog sig opgaven at filme konferencens samtlige 20 oplæg på seks timer. Vi har oplevet samarbejdet med ProSonas som yderst professionelt og behageligt. Samarbejdet har givet os mulighed for at yde en særlig god service til konferencens deltagere og andre interesserede, som nu får mulighed for at se eller gense konferencens mange spændende oplæg, ligesom konferencens oplægsholdere kan benytte materialet til profilering af sig selv. Vi har været særdeles tilfredse med resultatet af samarbejdet, og vi kan varmt anbefale ProSonas til alle, der har brug for video til deres online markedsføring.

Randi Vestergaard, IT Forum
 

Regionen var også stedet vi slog Danmarksrekord i broadcastkvalitet livestreaming med et fantastisk DM I ATLETIK, hvor vi streamede næsten 48 timer i træk som ses på "behind the scenes"-videon her!

Danmarksrekord i livestreaming - behind the scenes ved DM Atletik 2017

Vores debut indenfor international livestreaming af en børsnoteret virksomheds investor relations var den gigantiske svinefarm, Goodvalley  som senere blev fulgt op af en livestreaming af årsregnskab til investorerne i Kopenhagen Fur.

Kopenhagen Fur generalforsamling videoproduktion og livestreaming af investor relations i HerningKontakt os for videoproduktion og livestreaming: ProSonas Herning A/S | 7400 Herning | tlf. 70 605 609 | email kontakt@prosonas.dk