Vi er ved at montere nyt udstyr i vores live streaming rack til opgaver på eks. investor relations videoproduktion i regnskabssæsonen.

Når vi løser videoopgaver hos vores kunder og typisk mens vi er i gang med at stille vores udstyr op til eksempelvis livestreaming af en konference, så får vi det helt klassiske spørgsmål:

“Du godeste – kræver det SÅ meget udstyr? Det anede jeg ikke!”

Og svaret er faktisk……. både ja og nej.

Teknisk video V5

Kan en kok på en restaurant nøjes med en multifunktions lommekniv? Ja, men er det hensigtsmæssigt ?

Kan en elektriker skrue ting fast med en neglefil? Ja, men igen: er det en god ide ?

Sådan har vi det også! Kan vi livestreame med en iPhone? Ja, det KUNNE vi godt….

Er det en god ide? Giver det stabil og høj kvalitet ? Løser det reelt opgaven ordentligt ?

Nej, det kan vi sikkert blive enige om at det ikke gør.

Læs mere om livestreaming af konferencer

Udstyr til live streaming

På billedet ser du selve vores konsol – altså rackmodulet, vi kører ind på opgaven og tilslutter vores kameraer, mikrofoner osv.

Den venstre halvdel er selve videoproduktionen med skiftene mellem kameravinklerne, mikrofonerne osv. og den højre halvdel af racket er så computerdelen (som sætter tekster, titler og grafik såsom logoer på billederne, afspiller videoklip, streamer, optager og sender produktionen videre til storskærm).

Det ser vildt ud, men det hele giver mening og en af fordelene er at det gør det meget hurtigt at sætte op og så ser det i øvrigt rigtig pænt ud – det skal man ikke undervurdere til eks. konferencer.

Hertil kommer så vores kameraer, som eksempelvis ser sådan her ud:

priser_livestreaming_prosonas

Vi har udstyr med ud for ca. 600.000 kr. til en typisk videoproduktion – hertil mandskab – og derfor kan du trække på vores erfaring og få superflotte videoptagelser, uden selv at skulle investere i udstyr og “trial and (many) error(s)” inden du selv ville kunne producere det. Det lyder besnærende, når du på nettet læser, at du bare kan købe det nye GoPro og bruge noget gratis software til opgaven – det er slet ikke så let og faktisk kommer næsten hver 4. af vores kunder fra forliste hjemmeforsøg med videoproduktion og har derpå valgt at hyre erfarne folk ind med det rette udstyr.

Bestil tilbud på livestreaming af konference

Den venstre halvdel er selve videoproduktionen med skiftene mellem kameravinklerne, mikrofonerne osv. og den højre halvdel af racket er så computerdelen (som sætter tekster, titler og grafik såsom logoer på billederne, afspiller videoklip, streamer, optager og sender produktionen videre til storskærm).
 
Er du lidt teknisk interesseret? Så prøv at se den her video, hvor vi har optaget den skærm, vi ser med alle kilderne på, som vi skifter mellem - kameraer, grafik, powerpoints, simultantolkning etc.
Eksempel på multicam liveproduktion til streaming
 

Et kik ned i “motorrummet” hvor en voldsom hurtig PC bruges til optagelse og livestreaming samt til at lægge grafik på (logoer osv.) i modsatte side har vi vores lydmixer til de trådløse mikrofoner!

Vil du vide mere om livestreaming af konferencer?

Book et telefonmøde med os her