Livestreaming med simultantolkning tilbydes virksomheder og events, hvor der er behov for et let-tilgængelig streaming af foredrag, taler mv. til et publikum på flere sprog.

I praksis foregår livestreamingen ganske som beskrevet på vores produktside for livestreaming af konferencer – her får du så blot flere lydspor, én for hvert sprog.

Livestreaming med simultantolkning

Det betyder at dit publikum, hvad de følger din event fra Tyskland, Pakistan, Argentina eller Australien, kan vælge det lydspor, der har deres modersmål.

Vi lever en let og uteknisk løsning for slutbrugeren og det er ganske enkelt blot et klik med musen, der vælger det ønskede sprog.

Hvad koster livestreaming med simultantolkning ?

For at vi kan give en korrekt pris på dit arrangement, skal vi blot have klarlagt et par detaljer om varighed og antal sprog – kontakt os allerede nu på telefon 70 606 609 eller skriv en email til os på kontakt@prosonas.com – så har vi en pris klar til dig efter et par minutters snak.

Livestreaming med simultantolkning er ikke så bekostelig, som nogen tror – ofte er det et mindre tilkøb til den samlede streaming af jeres event (som vi også kan tilbyde at stå for).