Live streaming i Danmark

1 min. læsetid

ProSonas lander fantastisk ordre på livestreaming af speedway VM i Danmark

5. juli 2019 16:29:21 CEST

speedway-vm-livestreaming-prosonas-1Wow - SIDSTE dag inden sommerferien .... bedst, som vi troede, at det var tid til at læne sig tilbage med klipklapperne og stråhatten på og en mojito i hånden, så ændrede ferieplanerne sig lige radikalt med et knips! Eller skulle man sige ... med et vrid på et gashåndtag?

Vi er nemlig blevet udpeget af Danmarks Motor Union til at stå med ansvaret for livestreaming af Speedway VM for juniorer, som afholdes 

Det er en global event, hvor øjne fra særligt Polen, England og Australien vil hvile på eventen live, når den kan ses på nettet. 

En af årsagerne til at netop ProSonas blev valgt, er at vi til denne type livestreaminger også kan lægge fuld grafik på med resultater og stillinger live undervejs. En teknik vi udviklede, da vi stod for al storskærmsproduktion til VM i Håndbold - nu håber vi så at speedwaykørerne kan gå håndboldherrerne i bedene og ligeledes tage guldet på hjemmebane!

Finalerne køres søndag d. 21. juli fra kl. 13.  Du kan se med her:

https://www.prosonas.com/da/livestream-speedway-vm-2019-ungdomsfinalerne-holstebro-21-juli

Hvad koster sådan noget mon, tænker du?

Det kan du faktisk se en kort oversigt over her :

Bestil

[Opdateres]

Kenneth WedMore Lund
Skrevet af Kenneth WedMore Lund

Stifter, partner og ansvarlig for udvikling, markedsføring / salg og supervision af liveproduktioner hos ProSonas ConferenceBooster A/S

Kommenter artiklen

Featured