ProSonas Videoproduktion København A/S er vores mest aktive del af vores familieejede produktionsselskab, da stort set alle vores børsnoterede og internationale kunder har hovedsæde i København. Dog dækker afdelingen ligeledes resten af Sjælland, herunder Roskilde, Ringsted, Næstved og Køge.

Læs mere om live streaming af events

 

 

Videoproduktion i København

I København har vi hjulpet BMW med at skabe flere sikre bilister på vejene. Vi har gjort det muligt for Vogue at vise retningen for moden via tolkning den københavnske modeuge. Vi har hjulpet statsministeren med at skabe flere ledere i det københavnske erhvervslivet. Vi har hjulpet Deloitte med en af deres vigtigste omlægninger i virksomhedens historie med udspring i København. Vi har hjulpet Kopenhagen Fur med at skabe en mere bæredygtig pelsindustri. Vi har hjulpet H.K.H. Kronprinsesse Mary og Hjerteforeningen med at redde flere liv. Og mange, mange flere.

Bestil tilbud på live streaming af konference

Det har vi gjort ved at stille vores livestreaming-teknologi til rådighed i øjenhøjde og til en pris, som gør det til en ansvarlig beslutning i erhvervslivet at tilvælge live videoproduktion.

Videoproduktion i København – kontakt os

Kontakt os for videoproduktion og livestreaming:

Book os til et telefonmøde