Live streaming af konferencer

Opfyld missionen med din konference billigere og mere effektivt ved online live streaming

Bestil tilbud på live streaming af konference

 

En slags "all inclusive" løsning for videoptagelse og live streaming af din konference

 

Uanset om du har et enkelt foredrag med en Powerpoint-præsentation på en time eller du har en flerdages, flerspors kongres, så har vi sat teknik og mandskab sammen i 3 lettilgængelige pakker. Det gør at du slipper for at tænke på det tekniske og kan fokusere 100% på de mange bolde, du i forvejen har i luften på dage; Vi er fuldstændig selvkørende, når vi står for live streaming af konferencer. 

Case videooptagelse af konference
Og prisen? Værre er det heller ikke.
Her et et konkret eksempel på, hvad vi kan lave for under 10.000 kr.

 

Dygtigt personale

Vi sender ikke bare "Mikkel på 19 år" ud med et billigt kamera. Vi har dygtige, trænede folk, som ud over selve livestreamingen OGSÅ har erfaring med at hjælpe med jeres udstyr, powerpoints, projektorer og netværk, hvis noget driller på dagen. Vores folk forstår vigtigheden af eventen og yder en 360 graders indsats.

Professionelt udstyr

Egentlig kan du tænke på os som en slags "mini TV2 News". Vi bruger professionelt udstyr og vi har dobbelt med af alting, så hvis noget bryder ned på dagen, kan vi altid køre videre, som intet var hændt. Det giver dig stor sikkerhed, for vi har kun én chance, når det er live. Vores pakkeløsninger indeholder alt lige fra kamera til mikrofoner over kabler til lydmixere og optagere.

Komplet teknologiløsning

Mange tænker på livestreaming, som noget en enkelt kameramand kan hyres ind til. Det er langt mere omfattende end det og vi har hele den nødvendige, teknologiske infrastruktur klar til jer: vi har vores egen streamingserver, vi kan give jer indblik i statistikker for antal seere og deres adfærd, vi har online projektplanlægning så du altid er opdateret og så kan vi lave et VOD videoarkiv til jer, så I let kan dele optagelserne til de, der ikke kunne se med live.

Indland og udland

ProSonas ConferenceBooster er tilgængelig i hele Danmark og vi tager også udenlandske opgaver. Det betyder at du kan lave et komplet samarbejde med os, som partner og det giver dig den værdi, at du ikke skal bruge tid på at indhente tilbud og lære nye folk (og opstartsfejl) at kende hver gang du har en konference eller en event, du gerne vil have livestreamet på nettet.

Det etablerede navn

ProSonas er langt det mest etablerede navn i branchen, når det handler om livestreaming af konferencer. Med 8 års erfaring og kunder, såsom Microsoft, Nestlé, Vogue, BMW og mange andre nationale og internationale top 500 brands, har vi tasken fuld af erfaringer og gode anbefalinger fra vores tilfredse kunder. Nogle af dem har været med os i flere år. Du kan se nogle eksempler på kundecases her.

Prisberegning er let

Det er utrolig let for dig at få et gennemskueligt tilbud fra os. Vi har samlet 3 pakkeløsninger, som indeholder alt det, du skal bruge fra os - altså en komplet, køreklar løsning, der (bogstaveligt talt) blot bestilles med et enkelt klik med musen. Det betyder at du sparer tid og du slipper for at begå fejl ved at skulle tage stilling til alt muligt, du måske slet ikke har nogen baggrund for at vide noget om. Du skal blot sige hvor, hvad og hvornår - og hvor meget du vil træde på "gaspedalen" - så har vi hele løsningen klar. 

100% køreklare løsninger til live streaming af konferencer
 

100% køreklare alt-i-én-løsninger

En af de ting vi har lært gennem de 8 år, hvor ProSonas har arbejdet på at blive førende på markedet for live streaming af konferencer, er at vi skal være "usynlige" og selvkørende på dagen. Derfor har vi samlet 3 pakkeløsninger som indeholder ALT (!) udstyr, mandskab og har en fast, forudsigelig arbejdsgang, så du ikke skal tænke på tekniske problemer på dagen - overhovedet!

Se cases her

Vi kan sikre os, at KUN de modtagere, DU ønsker, ser din livestreaming fra konferencen på grund af vores sikkerhedspakke
 

Konfidentiel sikkerhedspakke

Nogle gange er en konference (såsom generalforsamlinger, investor relations og town hall meetings) meget fortrolige. Derfor har vi udviklet en særlig sikkerhedspakke, som - bogstaveligt talt - kan tilvælges med et énkelt klik med musen. Så sørger vi med 100% sikkerhed for at konfidentialiteten er i top og kun de "øjne", du ønsker, kan se med på din live streaming.

Læs om sikkerhedspakken her

Vi kan sikre os, at KUN de modtagere, DU ønsker, ser din livestreaming fra konferencen på grund af vores sikkerhedspakke
Kenneth WedMore Lund salg udvikling ProSonas
 

Brug for en snak?

Hvis du har spørgsmål eller har behov for at tale med os om mulighederne, så klik her for at booke en tid direkte i kalenderen hos vores ansvarlige afdeling for livestreaming af konferencer - så ringer vi dig op for en uforpligtende snak:

Book os til et telefonmøde

Vi var MEGET tilfredse med selve dagen og hvordan det hele forløb hos Nestlé. Der var god tid til at sætte op og det forløb uproblematisk. Små justeringer blev foretaget hurtigt og uden vi næsten så det! 10/10 rating!
Nestlé anbefaler ProSonas livestreaming af konferencer
Linda Lund Tietze
Nestlé