[ADD ON] Fortrolig livestreaming

Læs her om vores sikkerhedsløsning til livestreaming af konfidentielt indhold.

 

 

Fortrolig livestreaming

Fortrolig livestreaming er en af vores særlige kompetencer hos ProSonas.

Ofte livestreamer man et foredrag eller en konference for at nå flere øjne – jo flere, desto bedre – og ved at brede materialet ud på nettet, opnår man netop dén værdi.

For en del af vores kunder, er behovet lige præcis det modsatte – her skal materialet / indholdet kun nå de få, rigtige modtagere.

Derfor har vi skabt en tilvalgspakke, som beskytter dit indhold og sikrer, at det kun ses af de udvalgte personer og at du efterfølgende har lister over, hvem, der har set med.

Note: når vi siger "sikker livestreaming", så mener vi SIKKER. Hele kæden igennem. Det betyder også at udstyret på STEDET er sikret. Vores anlæg kan ikke tilgås i pauserne af udvedkommende, ligesom vores trådløse mikrofoner er digitalt krypterede og derfor ikke kan opsnappes hverken analogt eller digitalt uden for lokalet.


 

Password

Vi kan beskytte dit indhold med password, så kun dé, der er inviterede og kender kodeordet, får adgang.

Skjult indhold

Da vi livestreamer fra vores egen IT-platform, kan vi skjule indholdet, så ingen andre end de ønskede deltagere kan finde det.

Spærring af download

Vi har mulighed for at sætte en spærring på, så indholdet ikke kan downloades hverken af udvedkommende eller de inviterede.

IP whitelist

Skal det være ekstra sikkert, kan vi oprette en IP-whitelist, så kun de deltagere, der "sidder" på givne IP-adresser, har adgang.

Spærring af deling

Det er muligt for os at sikre dig mod at der linkes til din livestream eller at den deles / embeddes på andre sites, end dem, du har godkendt.

Billet / betaling

En "blød" spærring af dit indhold kan også være en billetløsning eller pay-per-view, som vi kan administrere i samarbejde med jer.

Hvordan beskytter man en live stream?
 

Når en livestream skal beskyttes

Når vi laver en storskærmsproduktion for en virksomhed i forbindelse med investor-relations, produktudvikling, generalforsamlinger og lign., tilknytter vi vores sikkerhedspakke, så livestreamen kun kan ses af de, der må få adgang.

Ligesom et løg pilles i flere lag, er ProSonas’ sikkerhedspakke også et antal lag, der pakkes uden om livestreamen.

Det være sig password-beskyttelse, kryptering og IP-afgrænsning men det kan også være mere omfattende metoder, som vi af hensyn til sikkerheden ikke ønsker at oplyse om her. Se listen herunder.

Sikkerhedspakken er et tilvalg til vores eksisterende grundpakke for livestreaming.

Når du ser vores case-beskrivelser og kundereferencer for konfidentiel livestreaming har flere af disse kunder tilkøbt vores sikkerhedspakke. Dog er der endnu flere, som ikke af på listen, netop af hensyn til sikkerhed.

Læs mere om live streaming af events

Hvornår er en live streaming sikker - hvad betyder det?
 

Hvornår er sikker livestreaming værdiskabende ?

Den primære årsag til at vores kunder vælger at livestreame, er for at spare penge og “slid” på toppen af virksomheden ved ikke at skulle flyve dem ind fra globale kontorer men kan kommunikere ud via en livestream, som så skal sikres, så ingen uvedkommende får adgang til den.

Det er ofte børsnoterede virksomheder inden for medicinal, IT og finans men fortrolig livestreaming benyttes også af eksempelvis det offentlige Danmark, politiet / PET og lign.

Book os til et telefonmøde

Hvornår er en live streaming sikker - hvad betyder det?
Hvilke sikkerhedsfunktioner får du med hos ProSonas?
 

Indhold i ProSonas sikre livestream

  • Materialet streames fra en hemmelig, lukket platform og IKKE på YouTube, Facebook og lign. – dvs. en platform på nettet man ikke “lige kommer forbi” og som kræver specifik kendskab til, for overhovedet at kunne finde den
  • ProSonas underskriver NDA med klausul om hemmelighedsholdelse
  • Teknisk set streames fra en sikker https-forbindelse med automatisk backup i tilfælde af nedbrud
  • Alle forbindelse køres kablet, så ingen trådløse forbindelser kan aflyttes
  • Livestreamen kan ikke deles eller embedde på andre måder, end I ønsker. Lægger I den på jeres intranet, er den kun synlig der og kan ikke lægges ud til andre.
  • Vi kan begrænse geografisk, så kun IP-adresser i givne lande kan kikke med
  • En registrerings-“gate” beder om login fra seerne, så du A) er sikker på at kun inviterede ser med og B) så du efterfølgende kan se, hvem, der loggede ind og så med
  • I afgiver INGEN rettigheder på jeres materiale eller “big data” til sociale medier via tracking / cookies etc.
  • ProSonas VOD-arkiv kan tilknyttes, så materialet kan være tilgængelig på samme niveau af fortrolighed i eksempelvis en uge efter eventen, så alle relevante har tid til at få det set.
  • Plus flere funktioner, vi af hensyn til at sikkerheden ikke kan oplyse åbent om her

Se cases her

Vi oplevede med det samme, at ProSonas var selvkørende, de svarede hurtigt og præcist på henvendelser og de tog hånd om alt det praktiske, så vi ikke selv skulle involveres og tage stilling til en masse. Det sparede os tid og fik helt sikkert processen til at glide bedre og mere fejlfrit, da de ved mere om teknikken end vi gør. Vi havde selv i forvejen en masse lavpraktisk bolde i luften i forhold til at få eventen afviklet, så vi oplevede stor tryghed ved den her “plug and play”-filosofi, som ProSonas står for. Undervejs i forløbet havde vi en mægtig god dialog med ProSonas, og vi oplevede, at de havde en intuitiv forståelse af, at de var en del af noget større – de er ikke “bare” kamerafolk; De forstår forretningsverdenen og vores kommercielle behov på et højere plan. På dagen for eventen var såvel humøret, som den leverede kvalitet i top – der var ikke så meget pjat med dem – de er nogle “easy going”-typer, som er meget lette at arbejde sammen med og de leverede bare et knaldgodt og professionelt resultat med en højere værdi for os, end dét, fakturaen afspejlede!
jesperlauge_kphfur_287
Søren Jespersen
Kopenhagen Fur