Få din egen streamingkanal

Vi har en komplet, køreklar løsning til streaming af jeres events hvor I ikke skal tænke på opsætning og drift.

 

Få din egen streamingkanal

Live videoproduktion og i særdeleshed liveSTREAMING er en datamæssig "tung" opgave, som kræver rigtig mange års know-how og en helt særlig teknologi, som kan tilpasse ressourcerne uanset om det er 5 eller 500.000 seere til en livestreaming.

For at vores kunder ikke skal tænke på hele teknikken og driften af løsningen undervejs, tilbyder vi vores livestreaming af eks. konferencer og sport, på vores egen streamingserver.

Du skal blot vælge hvilken af to løsninger, du finder mest interessant, så er det hele køreklar "out of the box" med et klik med musen!

Vores avancerede løsning:

Denne løsning er til dig, der vil sikre dig en fleksibel, professionel løsning med alle de værdiskabende funktioner, der indgår i pakken

 • Chat / Q&A så dine seere kan engagere sig og stille spørgsmål til ordstyreren / taleren
 • Video on demand-arkiv i 8 dage så din målgruppe kan se / gense eventen i op til 8 dage efter (du kan tilkøbe længere arkivløsning, så du kan beholde din video i op til 4 år)
 • Teknisk support - hvis en bruger/seer oplever problemer med streamen undervejs, har vi en live tech-support på dansk (!) klar til at hjælpe
 • Notifikations-service så din seere på forhånd kan tilmelde sig og få en besked eksempelvis 15 minutter før streamen starter eller få besked, hvis der sker ændringer i eventen undervejs.
 • Sikkerhedspakken er en mulig udvidelse, hvis du har fortroligt materiale, der kun må være tilgængelig for en bestemt målgruppe.
 • Lead-skabelse er også en del af vores avancerede løsning - du kan bede seerne om at give sig til kende med deres mailadresse, for at få adgang til videoerne, så du efterfølgende kan komme i kontakt med dem. Det kan skabe vækst for dig. 
 • Ekstern streaming med mulighed for at sende din stream videre ud på eks. FaceBook og YouTube, så den kan ses flere steder på samme tid.
 • Publikumsafstemninger er et mægtig godt indslag også - det kan være meget relevante med afstemninger om nogle af de emner, der er centrale på eks. en konference. Disse er integreret i selve livestreamen.

Vores sponserede løsning:

Er økonomien i dit projekt en afgørende faktor, kan du også vælge vores sponserede løsning. Her stiller vi en af vores egne kanaler til rådighed uden meromkostning for dig. Når vi kan gøre dét gratis på trods af de udgifter, det medfører hos os, skyldes det at vores kanaler indeholder branding for os og dermed er dit brug af vores løsning med til at brande os og måske skabe et nyt salg til en af dine seere, som måske dermed bliver opmærksom på at vi findes og kan bruges i anden sammenhæng.

Den sponserede løsning giver dig:

 • Et link du kan dele til din kanal
 • Mulighed for at se med live men ikke gense efterfølgende
 • Vores logo / branding
 

Streamingkanal ProSonas

Hvad et et "add on" ?

Når vi kalder vores streamingkanal for et "add on", skyldes det, at det er en del af den samlede bookning - det er ikke et produkt, du kan købe særskilt.

Vil du have et konkret tilbud på en live videoproduktion, så book et telefonmøde med os her og lad os tage en snak!

Book os til et telefonmøde