Broadcast produktion med god balance mellem kvalitet og pris, er det, der siden 2010 har gjort ProSonas A/S til en velrenommeret og veletableret partner med gode referencer og anbefalinger fra vores kunder – såsom BMW, EU, VOGUE, Danske Spil og mange flere.

Hos ProSonas har vi specialiseret os i at nå så tæt på den produktionskvalitet, du kender fra broadcast TV, men målrettet online brug og dermed typisk også nogle mere kosteffektive produktioner.

Særligt har vi lavet mange broadcastproduktioner til livestreaming for det offentlige – herunder livestreaming af statsminister, Lars Løkke Rasmussens tale på Aarhus Universitet, skatteminister Karsten Lauritzen ved indvielse af Toldstyrelsens nye lokaler, miljøminister Jakob Ellemann-Jensen men også en lang række styrelser, herunder Slots- og Kulturstyrelsen, Sundhedsstyrelsen, Socialstyrelsen og flere andre. Alle har været begejstrede for ProSonas’ særlige og meget kosteffektive måde at producere broadcast video og livestreaming.

Selvom ordet “broadcast” oprindeligt stammer fra TV, så er vores speciale inden for produktion til online distribution på Internet.

Vi har hovedsæde i Vejle, hvor vores salgs- og administrationspersonale holder til men vi filmer i hele Danmark med mandskab på både Sjælland, Fyn og i Jylland, så vi dækker produktion af broadcast video i København, Aarhus, Odense, Aalborg og de 10 største provinsbyer.

Broadcast produktion

Når vi producerer broadcast video, stiller vi typisk med et crew bestående af en ansvarlig producer, som styrer vores videomixer, af en kameramand på hvert af de store broadcast kameraer vi har med samt en assistent, som betjener vores fjernstyrede kameraer. Vi kan naturligvis stå for hele produktion af både billeder og lyd men kobler os lige så gerne på en eksisterende lydmand for at få det eksisterende lydsignal fra mikrofoner og musik direkte.