Streaming af konfirmationer – Støvring Kirke

Streaming af konfirmationer

Grundet coronaen, kunne kirkerne rundt om i landet ikke gennemføre konfirmationerne på sædvanlig vis.

Det fik en række kirker og menighedsråd til at række ud efter live streaming og vi gennemførte blandt andet 12 konfirmationstreaminger i Jylland.

Se streamingen her

Du […]

7-eleven instruktionsfilm og videoarkiv

I forbindelse med at 7-Eleven lancerede nye kaffeautomater i butikkerne, havde ejerne af kæden brug for en effektiv efteruddannelse af personalet.

Derfor valgte Reitan, folkene bag den danske del af kæden, at optage videoklip med instruktion, således at både nuværende og […]

“Vi var meget tilfredse med selve dagen og hvordan det hele forløb. Der var god tid til at sætte op og det forløb uproblematisk. Små justeringer blev foretaget, men hurtigt og uden vi næsten så det! 10/10 rating!”

Linda Tietze, Nestlé

Referencer og kundecases

Hos ProSonas A/S har vi særlig ekspertise i broadcastkvalitet videoproduktion og livestreaming arbejder med nogle af de største industri-, handels og servicevirksomheder både internationalt og nationalt samt en række offentlige institutioner.

Herunder kan du se vores arkiv med referencer og kundecases, som løbende udvides.

Kundeeksempler

ProSonas arbejder dagligt for nogle af de både national og international største produktions-, service- og handelsvirksomheder samt en lang række offentlige styrelser og institutioner.

Kundeanbefalinger

“Vi har været meget glade for samarbejdet med ProSonas omkring filmisk dokumentation af kompetenceudvikling for Aarhus Kommune. Resultaterne er særdeles professionelle og vellykkede til vores formål.”

“Video kan noget, som ingen andre medier kan. På de første to døgn blev vores video vist ca. 2.500 gange, så vi fik på ekstremt kort tid suveræn branding, uden at have brugt en krone på selve online markedsførings delen. Det har vi aldrig oplevet før!”

Per Hein, Vejle Kommune