Live streaming – demokratiseringen af broadcast

Live videoproduktion og streaming

Læs om ProSonas Streaming
Danish Design Awards 2021

Danish Design Awards 2021

Drømmen om B2B live streaming i Broadcast TV-kvalitet gik i opfyldelse

Det er vores drøm, at være med til at demokratisere broadcast – at kunne stille TV-produktionskvalitet videoproduktion til rådighed for virksomheder, der kan drage fordel af at benytte live streaming af deres events. 

Billede- og lydkvalitet som en TV-udsendelse men til budgetter, der ind til nu har været uden for rækkevidde for de fleste virksomheder. 

Dén kvalitet kommer ikke bare ved at købe “the latest and greatest” videokamera men i samspillet mellem professionelt produktionsudstyr OG den rette mængde erfaring blandt crewet – og den rigtige indstilling til at gøre tingene på den smarte måde. 

Alt, alt for mange live streaminger er på billigt udstyr, uden den nødvendige planlægning og tilrettelæggelse og udføres improviseret ud fra at “taleren går på klokken 10 og så er han færdig cirka 11:30 hvor vi nok tager en runde med publikumsspørgsmål” – de fleste live streaming videoproduktioner i dag foregår ganske enkelt uden den nødvendige planlægning og erfaring og så misser man synergien og skabelse af merværdien. Særligt under coronarestriktionerne har vi oplevet at mange virksomheder så live streaming som et nødvendigt onde uden at forstå, at 1+1 her kan give både 3 og nogle gange 5. 

ProSonas’ vision er at almindelige virksomheder kan skabe mere værdi fra deres events ved at have den samme sand for afvikling og produktionskvalitet, som vi kender fra TV.

tilbud på live streaming af konference ProSonas Livestreaming

Få et tilbud på live streaming af konference ProSonas Livestreaming

Vores mission er derfor at tage udstyr og erfaring fra broadcastverdenen og stille til rådighed i en form og til en pris, der er attraktiv for virksomheder. 

Vi hjælper derfor eksempelvis vores kunder med ikke bare at optage og streame det, der nu end måtte ske på eventen, men også med at planlægge det bedst muligt med vores erfaring fra TV-produktion OG efterfølgende hvordan man kan blive ved med at få værdi ud af det producerede på nettet / sociale medier og internt blandt personalet – det kunne eks være klipning af highligts, opsummeringer, opklipning af heldagskonferencer pr oplæg så de er lettere at dele osv.

Vi bruger meget af det samme video-, lys- og lydudstyr, som DR, TV2 osv. men pga vores opgaveMÆNGDE, fremsynede investeringer i det tekniske udstyr og vores unikke workflow på produktionerne, kan vi stille det til rådighed for stort set samme priser, som mange tager for semiprofessionelle produktioner. 

I over 10 år har vi udviklet og forbedret vores produktioner ud fra drømmen om at kunne lave broadcast TV-kvalitet live streaming for vores kunder – og den drøm ér gået i opfyldelse og udføres flere gange ugentligt rundt omkring i Danmark når vi har ansvaret for live streaming af konferencer, modeshows, produktlanceringer, seminarer, indvielser, awardshows og mange andre typer videoproduktion.

Bl.a. derfor fik ProSonas meget medieomtale for vores nytænkende indsats da Danmark var vært for (og vandt) verdensmesterskabet i håndbold. 

ProSonas så fremtiden for 10 år siden og nu er den her – er du?

4 eksempler på live streaming

Når vi bliver kontaktet af en ny kunde, som fortæller om deres behov for at få noget streamet live, så er det i mange tilfælde én af følgende 4 eventtyper:

10 år med tilfredse kunder

D. 16. september 2020 er det 10 år siden vi valgte at specialisere os i live streaming videoproduktion. Siden da, har vi lavet flere tusinde liveproduktioner for både danske og internationale virksomheder, bands og offentlige institutioner. Her er nogle af vores tilfredse kunder: 

ProSonas arbejder dagligt for nogle af de både national og international største produktions-, service- og handelsvirksomheder samt en lang række offentlige styrelser og institutioner.