På en konference med flere talere, er det vigtigt at der er ét centralt sted med styr på alle Powerpoints samt at disse optages på video. Se hvordan vi gør det for jer!

Sådan håndterer vi jeres Powerpoints på dagen

  1. Du eller dine foredragsholdere på dagen giver os blot en kopi af de Powerpoints, der skal bruges på dagen (evt. også musik, videoklip og fotos)
  2. Vi lægger disse ind på vores professionelle Powerpoint-server og sikrer at alt ser god ud (krydstjekker både PC og Mac-versioner), skærmbilledeformat (16:9, 4:3 osv.) så alle deltagere og liveseere for et optimalt indtryk
  3. Vi udleverer en clicker / laserpointer til jer, så foredragsholderen afvikler Powerpointen helt som sædvanligt
  4. Vi sørger for at Powerpointens hovedskærm (selve de pågældende slides) vises på storskærm via projektor
  5. Vi sørger ligeledes for at det såkaldte “presenter view” vises på en skærm, som kun taleren ser (næste slide, klokken / angivelse af hvor lang tid der er gået samt egne, interne noter)

Kort sagt: I slipper for ALT “bøvl” på dagen fordi vi tager hånd om både indsamling og afvikling af Powerpoint filerne samtidig med at vi optager det for jer.

Sådan optager og livestreamer vi jeres Powerpoints

  1. Vi sørger ligedes for at signalet “tappes” op optages, på lige fod med kameravinkler og lyd
  2. Vi skifter sideløbende mellem at de, der kikker med på livestream, ser dels de forskellige kameravinkler og dels Powerpointen, når den er i fokus
Vores professionelle Powerpoint-server giver to løsninger på én gang: dels får I jeres Powerpoints optaget og vist på storskærm og dels har taleren en skærm foran sig med "presenter view" af næste slide, angivelse af hvor lang tid der er gået samt egne, interne noter.

Vores professionelle Powerpoint-server giver to løsninger på én gang: dels får I jeres Powerpoints optaget og vist på storskærm og dels har taleren en skærm foran sig med “presenter view” af næste slide, angivelse af hvor lang tid der er gået samt egne, interne noter.

Se eksempel fra en konference hvor vi brugte vores Powerpoint server