Hvem er ProSonas Streaming ApS ?

Kenneth WedMore Lund
Kenneth WedMore LundProduktionsansvarlig
Daniel Manane
Daniel MananeProduktionstekniker
Jakob Hyun Nielsen
Jakob Hyun NielsenLydtekniker
Line Louise Gerber
Line Louise GerberAV-assistent
Liv Mortensen
Liv MortensenKameraoperatør
Mateusz Czyszkowski
Mateusz CzyszkowskiVideomix
Kenneth & Anette Lund stiftede ProSonas A/S og driver det i dag som familieejet videoproduktion i hele Danmark

Kenneth & Anette Lund stiftede ProSonas A/S og driver det i dag som familieejet videoproduktion i hele Danmark – her fotograferet til vores liveproduktion med streaming af skatteministerens indvielse af Toldstyrelsen nye domicil i Aarhus.

Historien om ProSonas

Oprindeligt startede vi faktisk som lydstudie helt tilbage i 1993 men skiftede i 2010 over til videoproduktion, som vores primære fokus.

Fra 2010 til 2012 producerede vi Living Smart TV – en ugentlig udsendelse på DK4 – som fra 2012 til 2017 nåede at blive Danmarks populæreste YouTubekanal om moderne forbrugerelektronik for det voksne publikum. Optagelserne fandt faktisk sted i vores private bolig, hvor vi tog seerne med ind i vores digitale familie med videoproduktion i kælderen.

I 2014 begyndte vi at tage eksterne opgaver ind, primært produktion af “corporate video” såsom præsentationsfilm, reklamefilm, undervisningsfilm osv. hvor nogle af vores første kunder var eksempelvis ECCO. Her fik vi også vores første fuldtidsansatte.

I 2015 voksede vi ud af lokalerne i vores private bolig, så virksomheden rykkede ind i rigtige kontorlokaler med produktionsstudie i Vejle og startede på at bygge vores produktion op i København og Aarhus.

I 2016 besluttede vi os for at følge vores mavefornemmelse og satse 100% på at blive den bedste partner inden for streaming af videoproduktion i Danmark. Her kom så eksempelvis produktioner i Odense, Aalborg og flere andre byer med. Siden da, har vi udviklet et helt særligt og meget kosteffektivt workflow omkring broadcast-kvalitet livestreaming fra events hvor vi – når vores kunder siger det – er “100 meter mester” i god produktionskvalitet og samarbejde.

Siden da, har vi været involveret i liveproduktion for nogle af Danmarks (og verdens) største brands – se vores cases og referenceliste her. Vores udstyr er skræddersyet til opgaven og består af professionelle, anerkendte mærker og modeller af kameraer, mikrofoner, mixerpulte osv. og vi er kendt for at kunne løse opgaverne hurtigt og effektivt. Vi bruger eksempelvis RED Cinema, BlackMagic, DPA, Neumann, Panasonic og lign. branchekendte navne inden for udstyr til professionel produktion af video i broadcast TV-kvalitet.

En af vores særkender er den måde, vi har sat vores udstyr sammen på til de mindre opgaver. En TYPISK lille opgave med videoproduktion af en konference, er normalt noget man i branchen har sat 2-3 mand af til men netop mandetimerne er dér, hvor budgettet hurtigt løber løbs. Derfor har vi over nogle år udviklet en særlig arbejdsmetode, som gør det muligt for os at gennemføre produktionen i topkvalitet – men kun 1 mand, så budgettet kan holdes meget mere effektivt. Hertil kommer at vi kan stille lynhurtigt op og pakke ned igen endnu hurtigere, modsat mange i branchen, som kræver at man kan stille op dagen før og dermed blokerer lokalerne unødvendigt længe med højere udgift til mandetimer til følge.

Kort sagt kan vi løse de klassiske opgaver hurtigere, billigere og i højere kvalitet end “markedet” – og så er vores “trademark” at vi kan levere færdige produktioner samme dag, så vores kunderne kan få eventen ud på sociale medier lynhurtigt.

ProSonas ejes og drives i dag som familievirksomhed i aktieselskabsform af Anette & Kenneth WedMore Lund med produktion i alle større, danske byer samt udenlandske opgaver.