Videoproduktion i Aalborg

ProSonas har udviklet et omkostnings-effektivt workflow for broadcast-kvalitet livestreaming fra events. Vi er med vores kunders ord (tak!): “100 meter mester” i god produktionskvalitet og samarbejde. Vi har blandt andre produceret for AaB og Thrane Erhverv.

Et særkende er den måde vi har sat vores udstyr sammen på, til de mindre opgaver. Vi kan med kun 1 mand gennemføre videoproduktionen i topkvalitet, så budgettet kan holdes meget mere effektivt. Vi stiller lynhurtigt op og pakker ned igen endnu hurtigere.

Få din video på sociale medier samme dag

ProSonas løser de klassiske opgaver inden for videoproduktion hurtigere, billigere og i højere kvalitet end “markedet”. Vores “trademark” er at levere færdige videoproduktioner samme dag, så vores kunder kan få deres materialer og budskaber ud på sociale medier lynhurtigt.

Passion for videoproduktion i Aalborg

For ProSonas har Aalborg en særlig plads i vores historik. Her filmede vi vores første rigtig store multicam-produktion for en af regionens mest hæderkronede familievirksomheder, Thrane Erhverv. Ligeledes var en anden “første” for os, da vi blev håndplukket af en af landets ældste og mest kendte sportsbrands, fodboldklubben AaB, til livestreaming af sponsorevent.

Kontakt os for videoproduktion og livestreaming: ProSonas Alborg A/S | Østre Allé 6, Støvring | tlf. 20842083 | email kontakt@prosonas.com