Hvad er “konferencefilm” ?

Modsat hvad man måske lige skulle tro, er “konferencefilm” i den her forstand ikke et navneord. Det er ikke én film, som sådan, men ofte en håndfuld forskellige videotyper, så man kan mere sige at film- og videoproduktion fra konferencer, er en slags paraply, der dækker over:


Hvad koster filmning af konference på video? Kontakt os på 20842083 eller kontakt@prosonas.com for at få et prisoverslag

Hvorfor er videodækning af konferencer “god business”?

Filmning og livedækning af konferencer er den videoproduktionstype, der er vokset mest hos os de senere år – og det er faktisk ikke så mærkeligt, for der er en række store fordele (og besparelser) forbundet med det:

For det første kan talerne og foredragene på konferencen distribueres ud både live (streamet mens det sker) og “on demand” efterfølgende, enten internt i virksomheden eller åbenbart ud til alle interessegrupper på Facebook, YouTube, i nyhedsmails osv.
For det andet fordi der er store besparelser at hente – nogle af vores kunder nøjes med at indkalde færre deltagere på selve dagen og lader resten se det online og sparer på den måde løn, overtidsbetaling og transportgodtgørelser. Andre nøjes med at booke en foredragsholder én gang, frem for flere gange, og distribuerer det så ud til alle deltagerne. Alene det at udgiften til indflyvning af udenlandske deltagere kan holdes i et mere fornuftigt niveau, er årsag nok i sig selv.

Derfor er er ProSonas din rigtige partner til konferencevideo!

Som de eneste i landet har vi selv erfaring, personale og udstyr internt i huset til at livestreame op til 12 spor samtidigt. Dvs. eks. 10 foredrag i hvert deres lokale hen over en dag – eller på tværs af flere dage. Det betyder at vi kan dække selv de største kongresser med video.

Hertil kommer, at vi har lavet video og livedækning af events, såsom foredrag, konferencer og kongresser for nogle af Danmarks største og mest anerkendte handels-, industri- og servicesvirksomheder, samt en række offentlige institutioner og ja, selv den gode statsminister.

Ligeledes opfylder vi – igen som de eneste i vores branche – det meget høje produktions- og kvalitetskrav fra TED-talks konferencerne, som for nyligt bla. havde Apples co-stifter i Danmark. Vi laver en ægte TV-lignende dækning med multicam (flere kameravinkler – det kalder man også for en “live2tape” produktion) som bliver dynamisk og professionel at se på og dermed fastholder seerne længere tid – inkl. god og taleforståelig lyd.

Hvad koster videodækning af jeres konference?

Hos ProSonas FILM A/S er vi professionelle – hvis prisen er det vigtigste parameter for dig, i valget af videoproduktionsselskab, så er vi nok ikke de rigtige til opgaven for jer. Har du derimod brug for professionelt personale, troværdig og stabil levering af produktet samt høj kvalitet, der afspejler dine værdier og professionelle indgangsvinkel til det, I står for, SÅ er vi “100 meter mester” til din konferencefilm.

Til gengæld giver vi prisgaranti, så hvis du kan finde et bedre tilbud end vores, så matcher vi det OG lægger gratis kørsel oven i.

Prisen på dækning af en konference består ganske enkelt af det antal timer, vi bruger, ganget med en simpel, fast mandetimepris. Dvs. uanset om vi planlægger, optager, redigerer eller lign. opgaver, så er prisen pr. time den samme. Let og transparent prissætning.

For at regne på jeres pris, skal vi derfor blot kende omfanget af vores arbejdsindsats – er alt planlagt eller skal vi sætte tid af til det. Hvor mange timer (dage?) skal vi filme? Er det ét foredrag af gangen eller skal vi dække flere spor samtidig – og skal noget redigeres efterfølgende.

Kontakt os på 20842083 eller kontakt@prosonas.com for at få et prisoverslag eller et konkret tilbud på videodækning af jeres konference (eller kongres)

Hvem kan filme en kongres ?

I 2010 besluttede vi os for at blive den foretrukne leverandør af video- og filmoptagelser ved events og har siden udbygget vores erfaring med at producere film fra konferencer, foredrag, seminarer, kongresser og lignende begivenheder.

Indholdet kan formes til små teaser-film til social media marketing, til efterfølgende brug som et fuldt båndet foredrag eller bare til intern dokumentation.

Filmning af konference

Vi benytter både faste og bemandede kameraer og producerer det præcis som du kender fra live TV-produkter – det såkaldte “live to tape multicam” hvor vi dækker flere vinkler og “zooms”. På den måde kan vi skabe en dynamisk produktion, som er spændende og fastholder opmærksomheden.

Normalt bruger vi 5-6 kameraer – fuldt billede af hele scenen, close up af foredragsholderen, publikumsreaktioner osv. Hvis du sidder og tænker “hvem kan filme optage et foredrag på video ?” så er svaret altså her: det kan vi! Videodækning af foredrag er præcis vores spidskompetence.

Vi går RIGTIG meget op i at optage lyden så den bliver optimal – en udfordring mange ikke tager særlig alvorligt – så vi optager både foredragsholder, publikumsspørgsmål og -reaktioner med det bedste lydudstyr til videooptagelserlydudstyr til videooptagelser og har en særskilt lydmand med på dagen, så alt bliver bedst muligt.

Livestreaming af din konference

I dag benytter mange virksomheder muligheden for at vi kan stå for livestreaming af konferencen – det betyder at mange, mange flere kan se med (også i udlandet) og vi kan sagtens styre, hvem, der må og ikke må kikke med. Hvis du vælger at livestreame, kan vi også tilknytte en chat, så publikum både fysisk til stede og ude ved computerskærmene kan chatte med om dit foredrag – dette kan naturligvis modereres. Det kunne eksempelvis være den årlige Aarhus Symposium.

Sli.do publikumsinteraktion

En af de mere spændende udviklinger er Sli.do, som gør det muligt for publikum at stille spørgsmål via deres smartphones OG integrere det i vores videoproduktion.

Interviews med foredragsholdere

I løbet af dagen laver vi ofte også små “interviews” (på engelsk kaldet testimonials) med foredragsholderne – nogle gange laves dette endda forud for dagen, så man har det som små reklamefilm til at brande eventen med.

Testimonials fra deltagerne

Ligesom det giver fin mening at filme foredragsholderne, så er det også helt oplagt at lave nogle korte klip, hvor deltagerne blandt publikum fortæller, hvad de synes om dagen. Det er i særdeleshed noget, der kan forlænge udbyttet af din dag, hvis du “strøer” disse såkaldte testimonials ud på Facebook, LinkedIn osv. efterfølgende.

Ekstra “behind the scenes” optagelser

Hvis du har glæde af en film OM selve dagen, giver det også god mening at filme lidt fra mijøet på dagen – networking, frokostbuffeten, kaffepauserne, forberedelserne, salen der fyldes op eller lignende, for at give et samlet indtryk af en dag, der bare fungerede rigtig godt.

Vi redigerer typisk den slags optagelser (og interviews og testimonials) så det målrettes til at blive lagt ud på sociale medier for at hente “trafikken” ind på de fulde versioner af videoerne.

Arkiv af optagelser fra konferencen

En konferencefilm kan tjene flere formål efterfølgende – den kan deles ud til de, der ikke kunne deltage på dagen, men det kan også bruges til evaluering af konferencen for arrangørerne eller foredragsholderne, så I kan kan se forløbet på en måde, der ellers ikke er muligt, når man står med alle boldene i luften på selve dagen.

Vi producerer din næste konferencefilm

Hvad koster det at dække en konference på video? Kontakt os på 20842083 eller kontakt@prosonas.com for at få et prisoverslag eller et konkret tilbud