Hvad er livestreaming ?

Livestreaming af begivenheder er nok den type online video, der minder mest om TV.

Vi kommer ganske enkelt ud til din event, stiller et antal kameraer op og producerer så en livedækning, som også “sendes” direkte online på internet.

Typisk i dag på YouTube og Facebook, hvor ekstremt mange mennesker ser live video hver eneste dag. Følgende 3 cases er der vi oftest hyres:

Hvorfor er streaming en god forretning ?

Der er en håndfuld gode grunde til at streame en event live – og primært er den røde tråd, at du får en større rækkevidde. Hvis vi skulle vælge kun 2 årsager til at det er en kanon forretning at streame jeres event live på nettet, så er følgende nok de primære “kaniner” der kan trækkes op af hatten:

  1. Du øger rækkevidden – både fordi flere KAN se med online når der er tale om en live streaming, end deltage fysisk / geografisk på din event. Det betyder at det er mægtig kosteffektivt, da du for få tusinde kroner kan ramme, i bogstaveligste forstand, 100.000 vis af mennesker.
  2. Du engagerer flere fordi eksempelvis livestreaming af foredrag ofte også har meget aktive seere, der chatter med online, stiller spørgsmål, kommenterer og deler eventen på de sociale medier med eks. hashtags og lign.
    Hvorfor skal du vælge ProSonas til at streame live?

Når vi mener at ProSonas er et af de bedste valg i branchen til en sådan videoproduktionstype, så skyldes det at vi uden at blinke kan sige, at vi er “100 meter mester” i netop det. Der findes ganske enkelt ikke nogen andre videoproducenter i Danmark, der har produceret så mange livestreaminger af events, som vi har har. Både for nogle af Danmarks største handels-, service- og industrivirksomheder, offentlige institutioner….. ja selv for statsminister, Lars Løkke Rasmussen. Se et par anbefalinger fra vores kunder her: ProSonas referenceliste.

Hertil kommer, at ProSonas A/S overstiger den i forvejen høje produktionskvalitet der skal til, for at kunne blive godkendt til at filme TED-talks. Det gør vi bla. fordi vi har kameraer, der filmer i op til 6K billedopløsning, vi har mange af dem så vi kan skifte synsvinkler og skabe en dynamisk produktion, der fastholder seerne og fordi vi er knalddygtige til at lave lyd, der er så god, at talen bliver behagelig for ørerne og letforståelig.

Nåh ja – og så fordi vi holder hvad vi lover om pris, deadline og kvalitet …… og så er vi lette at arbejde sammen med! Vi kan vores kram og er derfor ikke blege for at give prisgaranti på din opgave! Kontakt os på telefon 20842083 eller send og en mail på kontakt@prosonas.com og lad os høre nærmere !

Livestreaming af foredrag på konferencer er i hastig vækst på grund af de mange fordele og besparelser, det giver.

Livestreaming af foredrag på konferencer er i hastig vækst på grund af de mange fordele og besparelser, det giver.

Derfor står vi med branchens måske bedste løsning

Gennem årene har vi streamet fra flere store events og fælles er, at antallet af visninger bare stiger og stiger – i dag FORVENTER dine kunder og samarbejdspartnere at du bruger livestreaming. I forbindelse med at vi har etableret adskillige livestreaming-produktioner inkl. vores egen web-tv station, Living Smart TV, har vi samlet 9 mandeårs erfaring i livestreaming. Det er ikke så simpelt som det lyder til og mange går fejlagtigt selv i gang, i den tro at det bare er at købe “dims 1″, koble den til “dims 2″ og finde noget gratis streamingsoftware på nettet…… og så kører det.

Vi producerer din livestreaming for dig, så du ikke hverken skal købe udstyr eller lave alle begynderfejlene selv. Alt er en køreklar løsning – vi skal blot have 220v strøm og fast/kablet internetadgang til rådighed – resten står vi for og er helt selvkørende. Vi har håndteret og gennemført livestreaming med over 100.000 seere problemfrit! I får naturligvis udleveret link til streamingen så I kan dele det på jeres website, sociale medier, nyhedsmails etc. Tilkøb kan være efterfølgende interviews, redigering af råmateriale mv.

I øvrigt behøver det ikke være streaming af konferencer – det kan lige så vel være streaming af generalforsamling, produktlanceringer, pressemøder osv.

Når vi livestreamer din event, kan vi nemlig optage alle kamera- og lydspor enkeltvis, så vi efterfølgende har mulighed for at redigere indholdet og forbedre kvaliteten. Har du eks. haft en event med 5 foredragsholdere eller produktpræsentationer, giver det ofte mening at redigere det efterfølgende således at der tilføjes navne, grafiske logoer, titler osv. samt enkeltstående versioner, så du eks. let kan dele en given persons indlæg på nettet. Forbedring af billede og lyd vil her give god mening og vi udfører dels en såkaldt colorcorrection samt en mastering af lydmixet, således at lyd, lys, farver og kontrast bliver optimale.

Hertil kommer, at IBM Enterprise Video Cloud er vores “backbone”, så laver jeres egen streamingkanal i høj kvalitet med stor brugervenlighed til både livestreaming og videoarkiv. Vi kan endda tilbyde at sætte en billet-gateway op, så du kan sikre dig at kun betalende brugere ser med.

Søger du høj interaktion med dine seere, kan vi også tilbyde forskellige former for publikumsindhold, såsom spørgsmål, afstemninger osv. og det løser ofte et af de 4 problemer, vi ser hos vores kunder, der i første omgang har forsøgt at “gøre det selv” med videolivestreaming.

Hvad koster det at livestreame en begivenhed ?

Når du spørger vores kolleger i branchen om, hvad det koster at livestreame jeres event, så mødes du oftest af et hav af spørgsmål og forklaringer om, at det kan man ikke lige sige fordi sådan og sådan. Lige præcis livestreaming er dog nok den letteste videoproduktion at prissætte for OS, da vi blot arbejder på en helt gennemskuelig alt-inklusive timepris, så uanset om vi planlægger, optager eller redigerer, så er det én og samme, faste pris pr. mandetime.

Da livestreamopgaver – af alle typer videoer – er den mest tidsmæssigt forudsigelige, er prisen dermed også let at forudsige. Skal du have streamet en time, betaler du for dét. Skal du have streamet en hel dag, betaler du bare for dét – det er lige ud af landevejen !

Prisen på livestreaming af konference og lign. begivenheder afhængigt af hvor mange folk vi skal afsted og hvor meget udstyr vi skal have med og i forhold til udbyttet, er det en “no brainer” for mange; Og så dække vi hele landet, specielt i de større byer, som København, Aarhus, Odense og Aalborg.