Publikumsafstemning er noget af det, der aktiverer deltagerne på en livestreamet konference allermest!

Hos ProSonas har vi derfor sammensat et professionelt sæt værktøjer til publikumsaktivering på konferencer.

Det være sig indsamling af publikumsspørgsmål, agendaer, deling af Powerpoints osv. men også afstemninger eller såkaldte quick polls.

Publikumsafstemning – sådan gør du:

Forud for din event, beder du os om at oprette den eller de “quickpolls”, du ønsker.

På dagen afvikler vi dem så både i livestreamen og lokalt uden at I skal gøre noget ud over at opfordre deltagerne til at stemme.

Ved at køre sammen afstemning før og efter et oplæg, kan du også bruge det til at fastslå udbyttet og/eller holdningsændringer.

Ved at køre sammen afstemning før og efter et oplæg, kan du også bruge det til at fastslå udbyttet og/eller holdningsændringer. Her ses eksempel fra OUHTALKS i selve administrationsinterfacet, hvor vi lægger de forskellige polls ind i agendaen for rettidig afvikling gennem konferencen.

Sådan introducerer du det til publikum

Da vi sammensatte vores publikumsaktivering, var det vigtigt for os, at det ikke kræver at man logger ind eller har en bestemt app.

Derfor kører det ganske enkelt via nettet – altså en browser (InternetExplorer, Chrome, Safari, Firefox osv.) både på deltagernes computere, tablets og smartphones.

Alt du skal gøre er at bede deltagerne (både de, der er fysisk til stede men også de, der ser med via livestream) om at gå ind på det link, I har fået tilsendt af os til jeres event.

På dette link skal deltagerne indtaste en eventkode, som fremgår af storskærmen i lokalet samt på livestreamen. Det er typisk jeres eventnavn.

Herpå ser deltagerne en afstemning og ved hver modtaget stemme, opdateres graferne live på både stream og storskærm, så alle kan se med.