Livestreaming af modeshow er en af de felter inden for professionel videoproduktion, hvor vi står allerstærkest på hos ProSonas.

Det gør vi fordi vi har high-end filmudstyr, modsat de typiske opgaver inden for livestreaming (konferencer og lign.), da det er helt normalt at live streaming af et foredrag er i en lavere billedkvalitet, hvor farver og æstetik ikke prioriteres højt fordi det ikke tilføjer særlig værdi.

Når vi streamer live fra en fashion event, såsom en catwalk, så kan du være sikker på at vi formidler det look og den feeling, du ønsker.

Vi skabte en million visninger fra Copenhagen Fashion Week

Under CFW 2018 blev vi håndplukket som videoproducent af VOGUE (se case her) hvor vi streamede en række designeres modeshows til dels Facebook Live og Instagram.

Ud over at flere udenlandske medier viderebragte disse streams direkte i deres modesektioner på deres sociale medier, så skabte vi samlet set over 1 million visninger af kollektionerne fra J. Lindeberg, Goya, Munthe, Lovechild mv. så det er et særlig godt redskab til at få flere øjne på, end de, der fysisk deltager som publikum på stedet.

En af vores “hemmeligheder” til at få det rigtige look, er at vi bruger de eksakt samme objektiver / liser til vores FILM kameraer, som fashionfotografer bruger til deres FOTO sessions. Dvs. vi rammer præcis de perspektiver og beskæringer, som “øjet” kender og forventer fra fashion.”

Kenneth WedMore Lund, står for vores daglige salg og er ligeledes ansvarlig for liveproduktionerne.Kenneth WedMore Lund, ProSonas
Broadcast af fashionshows for VOGUE på Copenhagen Fashion Week 2018.

Broadcast af fashionshows for VOGUE på Copenhagen Fashion Week 2018.

ProSonas er “plug and play”-valget til livestreaming af modeshows

Vi har en arbejdsgang, der er så tæt på “plug and play”, som det kommer.

Dagen før showet kommer vi ud og ser lokationen og stiller vores udstyr op. Her farvekalibrerer vi – gerne i samarbejde med jeres ansvarlige på området – alle kameraerne, så farver, lys og kontrast er så tæt på 1:1 med jeres udtryk på catwalken.

Den gule nuance på modellens trøje er 100% troværdigt gengivet på vores videoproduktion. Kontrasterne bliver 100% ægte formidlet på skærmen hos seerne og da vi kører i (minimum) 4K billedopløsning, sikrer vi også at mønstre og detaljer træder 100% troværdigt frem på skærmen.

En af vores “hemmeligheder” til at få det rigtige look, er at vi bruger de eksakt samme objektiver / liser til vores FILM kameraer, som fashionfotografer bruger til deres fotos. Dvs. vi rammer de perspektiver og beskæringer, “øjet” kender fra fashion. – Kenneth Lund, ansvarlig for liveproduktion hos ProSonas

På selve dagen står vi typisk for 2 opgaver:

  1. Vi gennemfører jeres livestream af modeshowet
  2. Vi optager det hele så I kan videreformidle det på jeres hjemmeside, dele til influencers og lade dem redigere bidder ud til deres brug osv.

Hvad koster det at live streame et modeshow?

For at gøre det så let, som muligt, har vi sammensat 4 komplette pakker med alt, du skal bruge. Vi er 100% selvkørende på dagen og det betyder at du kan fokusere på de bolde, du i forvejen selv har i luften.

Prøv at se pakkepriserne her på vores prisliste over videoproduktion fra modeshows.