Storskærmsproduktion – hvad er det?

Storskærmsproduktion betyder egentlig bare “en live videoproduktion der vises på storskærm” – vi filmer og viser resultatet live på en eller flere store skærme på eventen. Det er ofte kombineret med live streaming og konferencefilm fra events med mange deltagere.

En produktion til storskærm består af to dele:

  1. Vores liveproduktion, hvor vi mixer mellem op til 9 kameravinkler og inputs fra powerpoints videoklip, grafik osv.
  2. Selve den eller de fysiske, store skærme til visningen på stedet (oftest er de på stedet, hvis I lejer event-lokaler men vi kan også sørge for at stille storskærme op)

Hvad koster en storskærmsproduktion? Kontakt os på 20842083 eller kontakt@prosonas.com for at få et prisoverslag

ProSonas havde ansvaret for storskærmsproduktion til samtlige 51 kampe til håndbold-VM – her kan du se en kort video om hvad vi lavede og hvordan vi gennemførte opgaven uden én eneste fejl undervejs:

Derfor er en storskærmsproduktion god forretning for dig!

At få vist din event op på en storskærm giver god mening både i forhold til deltagernes udbytte og din forretning.

For det første kan gæsterne bedre følge med, uanset om de befinder sig længere fra begivenheden – såsom hvis der er 300 mennesker til en konference; Så kan de bagerste stadig se med på storskærmen.

I forhold til din forretning er det også en rigtig solid ide, for du vil kunne vise ekstra indhold på skærmen, som kan være en del af din indtægt; Såsom sponsorlogoer eller små reklamefilm.

Info: “En storskærm” dækker reelt over to forskellige begreber. Det kan enten være et lærred, som kræver en projektor eller det kan være en LED/LCD skærm (et “kæmpe TV”). Til mindre events er det langt mest praktisk og omkostningseffektivt at vælge en skærm, frem for et lærred, da det fylder meget mindre, ikke kræver opstilling af projektor og er langt billigere. På større afstande kommer du dog ikke uden om lærred-løsningen.

Hvorfor er ProSonas “100 meter mester” i storskærmsproduktioner?

Kort sagt er der to årsager til, at vi er en af de mest foretrukne partnere til livestreaming og videoproduktion til storskærme i Danmark:

  • Udstyr
  • Erfaring

Vi har selv udstyret til det, så du slipper for fordyrende mellemled, hvor eks. mange af vores kolleger går ud og lejer udstyr til hver event, som er med til at fordyre deres produktioner unødigt, da de har flere i kæden, der skal tjene penge.

For det andet er vi siden 2010 blevet hyret til videoproduktion af nogle af Danmarks største industri-, handels- og servicevirksomheder samt offentlige institutioner, ja selv den kære statsminister, Lars Løkke Rasmussen. Se her nogle af vores kundecases og referencer eller se denne video fra da ProSonas stod for storskærmsproduktion af Dansens Dag

Hvad koster en storskærmsproduktion?

Som nævnt tilbyder vi – som den eneste producent i Danmark – fuld prisgaranti på vores storskærmsproduktioner. Kan du finde et bedre tilbud, matcher vi det – og det siger vi naturligvis fordi vi det er vores faglige vurdering og daglige erfaring, at vi er virkelig godt prissat.

Der er 3 ting, der påvirker prisen for en produktion til storskærm:

  1. Hvor lang tid skal vi filme og hvor mange hænder skal bruges?
  2. Hvor stor skal skærmen være og hvor mange skærme skal der bruges?
  3. Hvor mange kameraer er der brug for og skal de være stationære eller mobile?

Vi laver storskærmsvideoproduktion fra konferencer, foredrag og lign. fra 10-15.000 kr. plus udgiften til storskærme, så afhængigt af hvor mange storskærme, der skal drives og om alle skal have samme indhold, beregnes den endelige pris.

Hvad koster en storskærmsproduktion? Kontakt os på 20842083 eller kontakt@prosonas.com for at få et prisoverslag