Web-TV er det ord man typisk bruger for at beskrive en videoproduktion, der er lavet på samme MÅDE, som broadcast TV, men som sendes online (typisk som livestreaming) på nettet.

Indholdet i en webcast er normalt dels af kortere varighed og dels er det som oftest en præsentation for en mindre målgruppe, såsom en intern opdatering af salgsorganisationen i en virksomhed, undervisning eller en produktlancering.

Web-TV | hvad er det?

Forskellen på om en liveproduktion kaldes for “webtv” eller ej, er faktisk også lidt i retning af, om det er noget, der sker ofte. En virksomhed, som laver flere af denne slags produktioner, vil ofte kalde det web-tv netop fordi det er som web-tv: fortløbende produktioner med jævne mellemrum. En enkeltstående videoproduktion, selvom den lægges på nettet, vil derfor typisk ikke rangere som webtv.

Hvor laver vi web-tv?

ProSonas har salg og administration fra hovedsædet i Vejle men lokale produktionsteams i hele Jylland, på Fyn og Sjælland. Hop evt. direkte til ProSonas København, ProSonas Aarhus, ProSonas Odense eller ProSonas Aalborg.

web-tv for OUHTALKS er lavet i stil med TEDtalks

web-tv for OUHTALKS er lavet i stil med TEDtalks

OUHTALKS

Hvor onsdag livestreamer vi web-tv for RegionSyd, hvor OUHTALKS kører som en ugenlig konference for ansatte på OUH, Odense Universitetshospital live hver onsdag fra 8.00 til 8:45.

Web-TV for superligaklubben AAB

Web-TV for superligaklubben AAB direkte fra stadions VIP lounge

AAB FAN-TV

Superligaklubben AAB har brug for masser af indhold så de har deres egen web-tv platform. Se her en udsendelse vi producerede for dem op til årets sæson med præsentation af trænere!

Web-TV livestreaming af Fanø Byrådsmøder af ProSonas

Web-TV livestreaming af Fanø Byrådsmøder af ProSonas

FANØ BYRÅD

Fanø er en af de mange kommuner, der laver web-tv fra deres byrådsmøder. Prøv at se vores casebeskrivelse her og få også selv tilbud på jeres webtv videoproduktion!

WEB-TV videoproduktion tilbud

Når vi producerer broadcast video benytter vi et talkback intercom system, så alle kamerafolk kan guides til de bedste optagelser af produceren

Når vi producerer broadcast video benytter vi et talkback intercom system, så alle kamerafolk kan guides til de bedste optagelser af produceren

WEB-TV videoproduktion udstyr

En stor del af de kunder, der kontakter os for at få tilbud på web tv videoproduktion, har selv forsøgt sig med de forhåndenværende midler uden at deres behov er endt med at blive dækket.

I forhold til udstyr, skal man forestille sig at der er en skala med amatørudstyr i den ene ende og professionelt udstyr i den anden ende, men det er mere nuanceret, end som så.

Ude i den helt tunge ende af skalaen til højre har vi TV-stationerne, hvor DR, TV2, BBC osv. har “uanede” budgetter og ikke har brug for at tænke ord som “kosteffektivitet” ind i billedet, hvor de producerer masser af indhold til web-tv også.

I den anden ende af skalaen – i venstre side – har vi den traditionelle løsning på web-tv hvor firmaets nørd (positivt ment!) prøver sig frem med den udleverede arbejds-PC og noget gratis-software i stil med OpenBroadcaster . Nogle gang suppleres så op med et billigt kamera eller en (ofte forkert) mikrofon fordi man ikke har erfaring i opgaven.

I midten har man så de fleste produktionsselskaber, som bruger et mix af forskellige semi-professionelt udstyr, som leverer rigtig gode resultater og som nok er der, man får mest for pengene.

Lidt til højre for det, ligger ProSonas, hvor vi rammer det “sweetspot” hvor man får virkelig meget for pengene i markant højere og mere stabil kvalitet. Vi nøjes ikke med semi-professionel men bruger ægte, professionelt udstyr, som i de fleste tilfælde er identisk med eks. produktioner på vores landsdækkende TV-stationer. Vores broadcast videoproduktion er “bare” til nettet og ikke til TV og det betyder at vi kan gøre det mere fornuftige budgetter og tidsrammer.

web-tv videoproduktion og livestreaming har vores speciale hos ProSonas siden 2010!

Videoproduktion og livestreaming har vores speciale hos ProSonas siden 2010!