Fortrolig livestreaming

Fortrolig livestreaming er en af vores særlige kompetencer hos ProSonas.

Ofte livestreamer man et foredrag eller en konference for at nå flere øjne – jo flere, desto bedre – og ved at brede materialet ud på nettet, opnår man netop dén værdi.

For en del af vores kunder, er behovet lige præcis det modsatte – her skal materialet / indholdet kun nå de få, rigtige modtagere.

Derfor har vi skabt en tilvalgspakke, som beskytter dit indhold og sikrer, at det kun ses af de udvalgte personer og at du efterfølgende har lister over, hvem, der har set med.

ProSonas er dansk erhvervslivs B2B partner på liveproduktion og streaming af video fra konferencer, investor relations og events.

ProSonas er dansk erhvervslivs B2B partner på liveproduktion og streaming af video fra konferencer, investor relations og events.

Når en livestream skal beskyttes

Når vi laver en storskærmsproduktion for en virksomhed i forbindelse med investor-relations, produktudvikling, generalforsamlinger og lign., tilknytter vi vores sikkerhedspakke, så livestreamen kun kan ses af de, der må få adgang.

Ligesom et løg pilles i flere lag, er ProSonas’ sikkerhedspakke også et antal lag, der pakkes uden om livestreamen.

Det være sig password-beskyttelse, kryptering og IP-afgrænsning men det kan også være mere omfattende metoder, som vi af hensyn til sikkerheden ikke ønsker at oplyse om her. Se listen herunder.

Sikkerhedspakken er et tilvalg til vores eksisterende grundpakke for livestreaming.

Når du ser vores case-beskrivelser og kundereferencer for konfidentiel livestreaming har flere af disse kunder tilkøbt vores sikkerhedspakke. Dog er der endnu flere, som ikke af på listen, netop af hensyn til sikkerhed.

Hvornår er sikker livestreaming værdiskabende ?

Den primære årsag til at vores kunder vælger at livestreame, er for at spare penge og “slid” på toppen af virksomheden ved ikke at skulle flyve dem ind fra globale kontorer men kan kommunikere ud via en livestream, som så skal sikres, så ingen uvedkommende får adgang til den.

Det er ofte børsnoterede virksomheder inden for medicinal, IT og finans men fortrolig livestreaming benyttes også af eksempelvis det offentlige Danmark, politiet / PET og lign.

Indhold i ProSonas sikre livestream

  • Materialet streames fra en hemmelig, lukket platform og IKKE på YouTube, Facebook og lign. – dvs. en platform på nettet man ikke “lige kommer forbi” og som kræver specifik kendskab til, for overhovedet at kunne finde den
  • ProSonas underskriver NDA med klausul om hemmelighedsholdelse
  • Teknisk set streames fra en sikker https-forbindelse med automatisk backup i tilfælde af nedbrud
  • Alle forbindelse køres kablet, så ingen trådløse forbindelser kan aflyttes
  • Livestreamen kan ikke deles eller embedde på andre måder, end I ønsker. Lægger I den på jeres intranet, er den kun synlig der og kan ikke lægges ud til andre.
  • Vi kan begrænse geografisk, så kun IP-adresser i givne lande kan kikke med
  • En registrerings-“gate” beder om login fra seerne, så du A) er sikker på at kun inviterede ser med og B) så du efterfølgende kan se, hvem, der loggede ind og så med
  • I afgiver INGEN rettigheder på jeres materiale eller “big data” til sociale medier via tracking / cookies etc.
  • ProSonas VOD-arkiv kan tilknyttes, så materialet kan være tilgængelig på samme niveau af fortrolighed i eksempelvis en uge efter eventen, så alle relevante har tid til at få det set.
  • Plus flere funktioner, vi af hensyn til at sikkerheden ikke kan oplyse åbent om her