Liveproduktion af video og streaming fra events har været vores speciale siden 2010 og i dag er ProSonas en velrenommeret og veletableret partner inden for produktion af video til livestreaming.

Vores udstyr, mandskab og workflow er gennem flere år skræddersyet til dette, så vi har stor erfaring i at lave live videoproduktion fra eks. konferencer, modeshows, investor relations, kurser og meget mere.

ProSonas tilbyder live-produktion med base i Vejle, hvor vi har vores hovedkontor med salg og administration samt mandskab til at producere live i København, Aarhus, Odense,  Aalborg samt de 10 største provinsbyer. Vi er derfor altid inden for rækkevidde af din liveproduction.

ProSonas A/S har gode referencer inden for liveproduktion: BWM, Microsoft, EU, VOGUE, Danske Spil, Statsministeren, OUHTALKS og mange flere. For tilbud på jeres liveproduktion, kontakt da ProSonas her.


Liveproduktion udstyr

Vi har specialiseret os i broadcast liveproduktion – eller i fagsprog “multicam live to tape” – baseret på flere kameravinkler, ligesom du kender fra TV og eks. TEDtalks.

Typisk sætter vi 6-8 kameraer op til en stor produktion, hvor kameraerne betjenes på denne måde:

  • Nogle er bemandet, så vi har en kameramand stående ved kameraet til at panorere, zoome og følge eks. en taler på scenen
  • Nogle er fjernstyrede, så vi undervejs kan justere dem fra vores videomixer – det er typisk eksta vinkler

Liveproduktion workflow

Da vi har specialiseret os 100% i live produktion af video, har vi et nøje gennemtænkt worfklow, hvor vores arbejdsgang er perfektioneret over mange, mange år med – bogstaveligt talt – tusindvis af videoproduktioner. Vi gennemfører en videoproduktion (optagelse, livestreaming og videoredigering) live – altså mens det sker – så vi kan aflevere optagelserne umiddelbart efter din event er slut.