Optagelse af forelæsning på video samt livestreaming til fjernstuderende eller eksterne kursister er en af vores absolutte spidskompetencer og vi har, bogstaveligt talt, optaget tusindevis af timers materiale !

Hvad er optagelse af forelæsning ?

Mange studerende har selv, hver for sig, forsøgt sig med forskellige teknikker til optagelse af forelæsninger. Små diktafoner, mobiltelefoner osv. men det bliver mere og mere normalt for institutionerne selv, at filme og distribuere forelæsningerne ud, så alle får adgang til alt online i god kvalitet.

Hvorfor er ProSonas den rette partner til optagelse af forelæsninger på video?

Mange forsøger i første omgang selv at stille et enkelt kamera og op oplever typisk tre ting:

  1. Optagelserne bliver for kedelige og statiske, så de studerende falder fra
  2. Lyden bliver utrolig dårlig og fyldt med støj fordi god lyd kræver erfaring og det rette udstyr
  3. Efterbehandlingen bliver misligeholdt fordi det er tungt og tidskrævende at arbejde med video

Den primære forskel på “gør det selv”-optagelserne og at hyre ProSonas, er at vi netop løser de tre problemer.

  1. Vi filmer med 3 kameravinkler plus selve powerpoint-præsentationen, så vi kan skifte synsvinkel og se taleren, powerpointen, publikum osv.
  2. Vi optager lyden med særligt egnede mikrofoner og sørger for at der optimal lyd på alle, der taler og at alle ender med at lyde lige kraftigt og forståeligt
  3. Vi sørger for hele redigeringen og overdragelsen af videooptagelserne og filerne bagefter, så du ikke skal bruge tid på det

Hvad koster optagelse af forelæsning ?

Det fleste opgaver med videoproduktion eller livestreaming afregnes pr. opgave men lige præcis forelæsninger og undervisning er så mange, gentagne opgaver, der typisk også er ens og forudsigelige i opsætning af udstyr osv. at vi laver et fast abonnement.

Abonnementet kan så køre eks. på måneds- eller semesterbasis og vi regner gerne på en god pris til dig, hvis du kontakter os på kontakt@prosonas.com eller 20842083 og fortæller lidt mere konkret om dine behov.