Messe TV – derfor er det genialt

Siden 2010 har vi filmet og livestreamet fra messer i Danmark og det er en genial god ide! For det første fordi der er større kamp om udstillerne end nogensinde før og at kunne tilbyde dem ekstra eksponering i form af video på messens og udstillernes egne hjemmeside, sociale medier osv. er en kæmpe fordel. For det andet fordi messen og dermed udstillerne når en langt større målgruppe, da de besøgende ikke længere er begrænset af geografi.

Sådan producerer vi messe TV

Forberedelse af messe TV

Vi mødes med jer til praktisk planlægning forud for messen. Her aftaler vi om hvilket udstyr, vi skal have med, hvor mange vi skal være, hvilke typer optagelser vi skal lave, hvad det skal kunne bruges til efterfølgende osv. Nogle gange involveres de vigtige udstillere allerede på dette stadie og nogle gange filmes der endda noget forud for messen, som kan bruges til reklame på sociale medier.

Produktion af messe TV

På selve dagen sætter vi vores studie op, så vi har en base. Nogle optagelser foregår i studiet mens andre foregår rundt på messen ved udstillerne, til foredrag, konkurrencer og eventuelt paneldebatter. Vi laver mange typer optagelser, såsom interviews, portrætter, produktfremvisninger, modeshows, “behind the scenes”, testimonials fra gæster og nogle gange også et indslag med / om arrangørerne og selve messen.

Distribution af messe TV

Hvis ikke det hele blot er live-streamet, klipper vi efterfølgende alle optagelserne sammen, så hver udstiller får sit egen videoklip fra messen, som de så (til fordel for både udstillere og arrangører) kan dele på nettet.