Hvad koster det at få livestreamet og optaget en konference på video? Få tilbud her!

Hvad koster det at få livestreamet og optaget en konference på video? Få tilbud her!

Live streaming af konferencer er ProSonas’ speciale gennem 10 år

Denne videoproduktion henvender sig typisk til halvdagskonferencer (men kan opgraderes til heldags) med 3-5 oplæg, publikums  på op til en times tid og dækker typisk disse to behov:

  1. At alle involverede ikke behøver møde fysisk op til konferencen men kan sidde ved deres computere og følge med rundt om i landet
  2. At få mulighed for efterfølgende at kunne dele oplæggene fra konferencen i organisationen til senere brug
  3. At paneldebatter og publikumsspørgsmål optages fra jeres konference

Her er tale om en videoproduktion baseret på at vi har 3 kameravinkler, så vi både kan vise overblik, close up ansigt/overkrop af foredragsholderen for bedre “kontakt” samt publikum og powerpointen på en måde, der minder om en rigtig TV-produktion.

Uanset om du har et enkelt foredrag med en Powerpoint-præsentation på en time eller du har en flerdages, flerspors kongres, så har vi sat teknik og mandskab sammen i 3 lettilgængelige pakker. Det gør at du slipper for at tænke på det tekniske og kan fokusere 100% på de mange bolde, du i forvejen har i luften på dage; Vi er fuldstændig selvkørende, når vi står for live streaming af konferencer.

Kenneth – det var fuldstændig fantastisk!!!! Feedback var vanvittigt. TAK TAK TAK

Andreas Christian Von Der Heide, Les Deux

Udstyr og mandskab til konference streaming

Denne pakke er en fuld løsning bestående af alt, der skal bruges og vi er 100% selvkørende på dagen (vi skal blot have forbindelse til Internet samt adgang til helt almindelig 220v strøm fra væggen):

  • 4 stk. videokameraer i professionel billedkvalitet
  • 3 trådløs mikrofoner til talere/ordstyrer/publikumsspørgsmål (vælg selv mellem håndholdt, knaphul eller headset)
  • Live streaming (til eks. Facebook, YouTube eller en privat platform)
  • Videooptagelse af konferencen til senere brug
  • Mandskab (kameramand, tekniker, lydmand etc.) til at udføre det hele

På dagen for jeres konference møder vi op ca. 3 timer før og stiller udstyr op og tester at alt kører optimalt. Derpå hjælper vi oplægsholderen med at få mikrofonen på og så overvåger vi optagelsen / streamingen undervejs. Når vi er færdige, uploader vi optagelsen til jeres egen kundemappe på vores videoserver, så I straks kan downloade og dele filen.

Sådan her ser

Sådan her ser “billede i billede” ud, når ProSonas filmer en powerpointpræsentation.

Derfor “kidnapper” vi din Powerpoint

Når vi filmer en powerpoint på denne måde, tror de fleste at vi sætter et kamera #2 op, som filmer projektorlærredet. Det gør vi IKKE.

Det giver nemlig et for dårligt billede; Primært fordi tekst og tal på præsentationen ofte bliver for små af det, til at det er læsbart. Sekundært fordi det givet et stort kvalitetstab i forhold til originalen.

Derfor har vi en lille “snedig boks”, som bliver indskudt mellem foredragsholderens computer og projektoren. På den måde kan vi nemlig tappe det grafiske signal fra computeren og det er markant højere kvalitet. Det giver mere læsbar tekst, flottere farver og udnytter størrelsen af skærmen bedre.

Det er ikke noget I skal tænke på, på konferencen. Vi har udstyret med og fikser opsætningen for jer.

Dygtigt personale

Vi sender ikke bare “Mikkel på 19 år” ud med et billigt kamera til at streame jeres konference live. Vi har dygtige, trænede folk, som ud over selve live streamingen OGSÅ har erfaring med at hjælpe med jeres udstyr, powerpoints, projektorer og netværk, hvis noget driller på dagen. Vores folk forstår vigtigheden af eventen og yder en 360 graders indsats.

Professionelt udstyr

Egentlig kan du tænke på os som en slags “mini TV2 News”. Vi bruger professionelt udstyr og vi har dobbelt med af alting, så hvis noget bryder ned på dagen, kan vi altid køre videre, som intet var hændt. Det giver dig stor sikkerhed, for vi har kun én chance, når det er live. Vores pakkeløsninger indeholder alt lige fra kamera til mikrofoner over kabler til lydmixere og optagere.

Komplet teknologiløsning

Mange tænker på live streaming, som noget en enkelt kameramand kan hyres ind til. Det er langt mere omfattende end det og vi har hele den nødvendige, teknologiske infrastruktur klar til jer: vi har vores egen streamingserver, vi kan give jer indblik i statistikker for antal seere og deres adfærd, vi har online projektplanlægning så du altid er opdateret og så kan vi lave et VOD videoarkiv til jer, så I let kan dele optagelserne til de, der ikke kunne se med live.

Indland og udland

ProSonas ConferenceBooster er tilgængelig i hele Danmark og vi tager også udenlandske opgaver. Det betyder at du kan lave et komplet samarbejde med os, som partner og det giver dig den værdi, at du ikke skal bruge tid på at indhente tilbud og lære nye folk (og opstartsfejl) at kende hver gang du har en konference eller en event, du gerne vil have livestreamet på nettet.

Det etablerede navn

ProSonas er langt det mest etablerede navn i branchen, når det handler om live streaming af konferencer. Med 8 års erfaring og kunder, såsom Microsoft, Nestlé, Vogue, BMW og mange andre nationale og internationale top 500 brands, har vi tasken fuld af erfaringer og gode anbefalinger fra vores tilfredse kunder. Nogle af dem har været med os i flere år. Du kan se nogle eksempler på kundecases her.

Prisberegning er let

Det er utrolig let for dig at få et gennemskueligt tilbud fra os. Vi har samlet 3 pakkeløsninger, som indeholder alt det, du skal bruge fra os – altså en komplet, køreklar løsning, der (bogstaveligt talt) blot bestilles med et enkelt klik med musen. Det betyder at du sparer tid og du slipper for at begå fejl ved at skulle tage stilling til alt muligt, du måske slet ikke har nogen baggrund for at vide noget om. Du skal blot sige hvor, hvad og hvornår – og hvor meget du vil træde på “gaspedalen” – så har vi hele løsningen klar.

Eksempler på hvordan vores videoproduktioner / livestreaming kan se ud i de forskellige pakkeløsninger:

Billede 1 er typisk forsiden på powerpointen som bruges til velkomst.

Billede 1 er typisk forsiden på powerpointen som bruges til velkomst.

Billede 2 er typisk et overbliksbillede af hele

Billede 2 er typisk et overbliksbillede af hele “scenen” og en fornemmelse af publikums tilstedeværelse.

Billede 3 er typisk et close up billede af taleren med overkrop / ansigt for bedre

Billede 3 er typisk den fulde powerpoint efterhånden, som den vises, men inklusive et lille close up billede af taleren for stadig at se kropssprog og mimik.

Billede 4 er typisk et close up billede af taleren med overkrop / ansigt for bedre

Billede 4 er typisk et close up billede af taleren med overkrop / ansigt for bedre “kontakt” når der forklares.