Videoproduktion i Odense

Siden 2010 har ProSonas tilbudt videoproduktion og live streaming i broadcastkvalitet til vores fynske kunder og med base i Odense. Det har blandt andet medført et flere år langt, fast samarbejde med OUH om livestreaming af lægekonferencer hvor vi til dato har lavet over 200 videoproduktioner live.

En af vores største opgaver inden for international streaming af en videoproduktion, var den succesfulde EU kongres, en række af verdens største spillere på helbredsområdet holdt i efteråret 2018 i Odense Kongreshus.

Kost-effektiv videoproduktion

ProSonas har udviklet et helt særligt og meget kosteffektivt workflow omkring broadcast-kvalitet livestreaming fra events hvor vi – med vores kunders ord (tak!) – er “100 meter mester” i god produktionskvalitet og samarbejde.

Vi stiller lynhurtigt op og pakker ned, med formindsket udgift til både lokaleleje og mandetimer.

Få din video på sociale medier samme dag!

ProSonas løser de klassiske opgaver inden for videoproduktion hurtigere, billigere og i højere kvalitet end “markedet”. Vores “trademark” er at levere færdige videoproduktioner samme dag, så vores kunder kan få deres materialer og budskaber ud på de sociale medier med lynets hast.

Kontakt os for videoproduktion og livestreaming: ProSonas Odense A/S | Havnegade 29 | 5000 Odense | tlf. 20842083 | email kontakt@prosonas.com