Når du indgår et samarbejde med ProSonas om videoproduktion, opretter vi en kundemappe til dig på vores private videoserver.

Ingen andre end de, der specifikt inviteres og logger ind, har adgang.

Grunden til at vi bruger denne løsning og ikke Dropbox, OneDrive, email, WeTransfer og lign., er at denne løsning er skræddersyet til det workflow du og vi får i samarbejdet. Løsning er enormt brugervenlig og drønhurtig.

Sådan logger du ind

Når vi opretter din kundemappe, får du tilsendt en invitation fra serveren. Da den kører på et særligt “content delivery network”, afsendes mails fra serveren med adressen @frame.io så hvis ikke du modtager noget, er den formentlig havnet i dit spamfilter. Så kan du med fordel godkende fremtidige emails fra serveren ved at tilføje adressen til dit kontaktliste i dit mailprogram.

Det er vigtigt at du bruger samme mailadresse, som vi har inviteret dig på og første gang vælger du selv et nyt password, som vi ikke kender.

Sådan inviterer du andre

Hvis du har teamkolleger, der skal kunne se / downloade filer eller hvis du har eks. andre, der skal uploade grafik, filer, musik eller fotos, så kan du let invitere dem ved at klikke på det lille plus i øverste, højre hjørne.

Du kan med fordel sende dem et link til denne artikel, hvis noget driller, så de kan få en guide.

Klik på SELCT for at vælge dine filer.

Klik på SELCT for at vælge dine filer.

Før videoproduktionen

Ofte skal vi bruge jeres logoer, baggrundsmusik og andre filer før produktion – dem lægger du ganske enkelt bare selv op i mappen ved at gå ind på app.frame.io og klikke på SELECT som ses på billedet her.

Under videoproduktionen

Undervejs i produktionen vil vi lægge optagelserne op. Hver gang en ny video uploades eller hver gang du / vi kommenterer en video, får alle projektdeltagere en emailnotifikation. Som standard samles det op pr. dag.

Sådan downloader du video fra din kundemappe hos ProSonas.

Sådan downloader du video fra din kundemappe hos ProSonas.


For at samle kommentarer og reaktioner på videoerne ét sted, bruger vi kun kommentarsystemet i frame.io – ikke mail, telefonopkald, sms, messenger osv. for så er det alt for spredt.

Ved at du lægger dine kommenterer til eks. rettelser i kommentarsystemet, kan vi hente det ud som en to-do-liste til vores redigering og sikre os, at vi målrettet får styr på alle dine ønsker.

Hvis vi laver en ny version af en video, vil den ikke overskrive den gamle, men lægge sig i et nyt lag oven på, så gamle versioner og kommentarer aldrig forsvinder, men brugervenligheden er i top fordi man altid ser den nyeste variant.

Efter videoproduktionen

Når produktionen er færdig, kan du downloade dine film ved at klikke på de tre små prikker i bunden af videoen og vælge “download” som set på billedet her.

Hvis download-muligheden ikke er aktiv, KAN det skyldes at du har en udestående faktura. Som udgangspunkt er download af de endelige filer først åben, når kontraktens afsnit om rettidig og fyldestgørende betaling er sket.

I tilfælde af spørgsmål kontakt da venlig kenneth@prosonas.com