Corporate video er på bare få år blevet mere og mere udbrudt – mange større virksomheder bliver ganske enkelt deres egen “tv-station”.

Behovet hos vores kunder er ofte at gøre sig mindre afhængige af de tidligere gatekeepere (medierne) ved selv at stå for videoproduktion og distributionen på nettet.

Her er nogle konkrete eksempler på, hvordan ProSonas har produceret corporate video for nogle af vores kunder:

  1. er OUHTALKS, hvor vi i nogle år har stået for livestreaming af den ugentlige konference – OUH er på den måde ikke afhængige af at medierne dækker deres konferencer.
  2. er BMW, hvor vi stod for live videoproduktion og streaming af deres skandinaviske lancering af BMW X2. Her kunne BWM med egen livestreaming gå direkte til slutkunderne frem for at være afhængige af motorpressen eller dyrt købte reklamekampagner.
  3. er GoodValley, som (i skrivende stund) er på vej mod sin internationale børsnotering. Ved at livestreame deres generalforsamling og aflægning af årsregnskab / årsrapport, kunne GoodValley selv styre hele processen og nå ud til investorer i udlandet. På den må kunne de frigøre sig af mange af de mere gammeldags og omkostningstung metoder indenfor mere traditionel investor relations.
  4. er Deloitte, som skulle kommunikere en ny organisationsændring ud til partnerne. Her valgte mig at livestreame eventen, således at alle kunne se med, selvom de ikke deltog fysisk på eventen.

Fakta om corporate video i Danmark

ProSonas er veletableret og velrenommeret som videoproduktionspartner og har produceret corporate video i hele Danmark siden 2010. ProSonas har kontor i Vejle og mandskab i København, Aarhus, Odense og Aalborg samt de 10 største provinsbyer såsom Sønderborg, Esbjerg, Herning mv.

Corporate video tilbud - indhent pris på jeres videoproduktion hos Kenneth, partner i ProSonas.

Corporate video tilbud – indhent pris på jeres videoproduktion hos Kenneth, partner i ProSonas.