Livestreaming af byrådsmøder har været en del af ProSonas’ speciale siden 2010 og efterspørgslen er for alvor eksploderet i år.

I forhold til andre løsninger på markedet, er vores særlig unik ved at der ikke skal investeres i udstyr og at vi er 100% selvkørende og til stede på dagen hver gang. De fleste andre løsninger kræver indkøb af udstyr til fastmontering i byrådssalen og dermed følgende afskrivninger og eget ansvar for det tekniske – det slipper I for hos ProSonas. Se vores prisliste her.

Hvis du er her for at få mere information om streaming af byrådsmøder eller få et konkret tilbud på jeres projekt, så læs med herunder nu.

Et eksempel på livestreaming fra et byrådsmøde

Fanø Byrådsmøde 20. maj 2019 from ProSonas A/S on Vimeo.

Live videoproduktion af Kenneth WedMore Lund, ProSonas A/S

Livestreaming af byrådsmøder er populært

Når man livestreamer et byrådsmøde, kan borgerne se med på nettet (eks. via kommunens hjemmeside).

Det øger åbenheden og borgernes involvering, da mange flere får adgang til at se med, ikke mindst fordi man ikke er afhængig af tid og sted.

Adskillige byråd i både Jylland og på Fyn / Sjælland har allerede tændt for livestreams af byrådsmøderne og vi har stadig til gode at høre om så meget som én eneste, der har dårlige erfaringer med det.

Hvorfor ProSonas til livestreaming af byrådsmøder

Du skal vælge at få en snak med os – og måske også et konkret tilbud – fordi vi har en helt særlig placering på markedet for livestreaming.

Vi valgte allerede i 2010 at fokusere på livestreaming, før det overhovedet var slået an. Dvs. vi har gjort os utrolig mange erfaringer og har i dag både den nødvendige know-how og udstyret til at gennemføre det.

Vores kvalitet bygger på multicam-optagelser (altså flere kameravinkler) så man rent faktisk kan se den, der taler, i ansigtet og dermed også få mimik og kropssprog med. Dertil kommer at vi har virkelig god lyd, som øger taleforståelsen ved at være klar og tydelig uden støj.

Vores allerstørste styrke er, at vi har udstyret klar til at rykke ind, sætte op, livestreame byrådsmødet og pakke det hele sammen igen på utrolig kort tid. Dvs. ingen krav til faste, dyre installationer, som I selv skal vedligeholde – vi har hele løsningen med, bogstaveligt talt.

Hvis du vil drøfte jeres tanker med os, tilbyder vi gerne et telefonmøde og vi kommer også gerne til jer og tager mødet ansigt til ansigt. Herpå kan vi så give en konkret pris med forskellige oplæg på hvordan jeres livestreaming af byrådsmøder kan foregå.

Livestream af byrådsmøder er absolut en mulighed, der er værd at overveje. Der har tidligere været drøftelser om større åbenhed, borgerinvolvering i og omkring byrådets arbejde for at sikre en større forståelse for det arbejde der udføres i byrådet. En åbenhed og involvering man har forsøgt at styrke ved at flytte udvalgte byrådsmøder ud i lokalområder med de omkostninger,  der er forbundet med det.

Charlotte Christiansens, Assens Byråd

Hvad koster livestreaming af byrådsmøder ?

Når vi laver årskontrakter på livestreaming, kan vi tilbyde ekstraordinær kosteffektive løsninger, fordi setup’et og opgaven er kendt fra gang til gang.

Vi arbejder som udgangspunkt med en løsning baseret på 3-4 kameraer samt visning af Powerpoint slideshows og lign. Hertil kommer naturligvis god lyd, så alle tydeligt kan høre, hvad der tales om.

Til denne type opgaver har vi et fast setup i nogle transportkasser, der let køres ud og stilles op og hurtigt pakkes ned, når byrådsmødet er færdigt.

Kontakt os på 20842083 eller kenneth@prosonas.com for at få et konkret tilbud på netop jéres behov !

FAQ om videoproduktion og livestreaming: hvad er en videomixer (eller en billedmixer) og hvornår bruger man den? Se svaret her nu!

FAQ om videoproduktion og livestreaming: hvad er en videomixer (eller en billedmixer) og hvornår bruger man den? Se svaret her nu!