Generalforsamlinger streames live i dag

Virksomhedsejernes ret til at træffe beslutninger i et selskab (typisk ApS eller A/S) sker på en generalforsamling. Normalt sker dette ved fysisk fremmøde men i dag giver teknologien mulighed for at man kan følge med via computeren.

Vi livestreamer generalforsamlinger og du kan faktisk blot sammenligne det med en TV-udsendelse. Vi stiller kameraer og lydudstyr op på dagen og når generalforsamlingen går i gang, starter vi med at streame (altså sende) det via internet.

Nogle gange er det åbne livestreams, som alle kan følge med i men som oftest er udsendelsen kun tilgængelig hvis du på forhånd har fået et login til siden.

3 fordele ved at streame generalforsamlinger via nettet

  1. Du får langt flere aktionærer og anpartshavere til at deltage, da man ikke behøver møde fysisk op for at se med
  2. Du får dokumenteret hele generalforsamlingen på video og sikrer viden og beslutninger
  3. Du kan distribuere generalforsamlingen ud i forskellige versioner til interessenter efterfølgende både internt og eksternt

Hvordan streamer man live fra en generalforsamling?

Forud for generalforsamlingen afholder vi et møde med jer, hvor vi planlægger hvordan der skal filmes og hvad det overordnede formål er. Skal det eks. optages, så det kan redigeres til kortere highlights-versioner efterfølgende, hvordan skal adgangen være (åben for alle eller beskyttet med login) osv.

På dagen stiller vi vores udstyr op, som er det man kalder for multicam livetotape, hvilket blot er det tekniske udtryk for at vi filmer med flere kameraer og skifter mellem forskellige synsvinkler og eks. kan vise grafik ind over, ligesom du ser på eksemplet herover.

Når vi er færdige, redigerer vi ofte et par versioner – dels en fuld version, som kommer i virksomhedens arkiv til de, der ikke kunne deltage aktivt på selve dagen og dels en eller flere highlights, hvor vi laver korte bidder, der egner sig let til at dele til de, der skal se et specifikt indslag fra generalforsamlingen.

Ud over generalforsamlinger er også aktionærmøder, bestyrelsesmøder, årsmøder og lign. gode events til filmning og livestreaming.