Publikumsspørgsmål er en kæmpe udfordring men hos ProSonas har vi siden 2010 specialiseret os i livestreaming af konferencer – såkaldt multicam produktion, hvor vi filmer med mange sideløbende vinkler og zooms for at holde produktionen spændende og fastholde seerne.

Et kendetegn ved denne specialisering er, at vi har en række værktøjer i brug, som målrettet har indstillet sigtekornet på at ramme en bestemt detalje i forløbet. I dette tilfælde handler det om publikumsspørgsmål.

Publikumsspørgsmål på livestreaming er en kæmpe udfordring

Når vi livestreamer en konference, er det ikke usædvanligt at 10, 20, ja nogle gange 50 eller 100 gange så mange kikker med online, i forhold til den mængde mennesker, der lokalt er fysisk til stede på konferencen.

Ligesom de, der fysisk møder op, har livestreaming-seerne også publikumsspørgsmål og det har hidtil været ganske svært at styre dem. Nogle har forsøgt med den gratis chat på YouTube mens andre har prøvet hashtags på Twitter, kommentarer på Facebook osv.

Altsammen er noget juks i praksis fordi der er for mange barrier for seerne (på de nævnte platforme skal du oprettes, bruge en særlig app osv.) og for talerne / moderator / arrangør er det næsten umuligt at håndtere i praksis fordi der ingen struktur er på det og folk skriver i “øst og vest”. For sket ikke at nævne mængden af spam og dumme kommentarer.

ProSonas Publikumsaktiverings-system løser problemet !

Derfor bruger vi en specialudviklet teknologi til at aktivere publikum og hjælpe talerne med at få de bedste og mest relevante publikumsspørgsmål. Vi kalder det for “ProSonas Publikumsaktivering” og vi tilbyder følgende funktioner:

Publikumsspørgsmål

Vha. vores system, kan deltagerne (både fysisk til stede i salen og bag skærmene på livestreamingen) skrive spørgsmål og man kan bedømme andres spørgsmål.

Dvs. de spørgsmål, der får flest stemmer, stiger op på listen og taleren kan let plukke de bedste, som interesserer flest.

Der er også indbygget moderation, således at en ordstyrer eller moderator kan godkende spørgsmålene før de ses af andre.

På den måde undgår du både “spam” og gengangere af spørgsmål.

Live afstemninger

Du kan også bruge vores system til at lave små afstemninger, hvor graferne så opdateres live på jeres storskærm efterhånden som de kommer ind.

Det er en glimrende måde at starte en konference på, fordi du dermed vænner publikum til at bruge vores system OG du kan få en masse værdifuld info via disse quick polls.

Agenda

Heldagskonferencer med flere talere – og endda flere rum/spor – kan med stor glæde bruge vores agenda også. Her oprettes tidspunkter, talere og steder, så alle hele tiden kan se, hvad der skal ske på dagen.

Integration af Twitter mv.

For ikke at slippe tanken om sociale medier, hashtags osv., kan vi integrere dette i vores publikumsakvitering. Det betyder at eks. tweets automatisk kan ses ét og samme sted, som spørgsmålene fra publikum.

Statistik populære emner

Når eventen er færdig, kan vi sende dig en komplet statistik over publikums interaktion. Her kan du se navnene på de mest spørgelystne – du kan se alle spørgsmålene og måske addressere dem efterfølgende – og du kan se en “ord-sky” over de ord og emner, der var mest omtalt.

Du kan dermed komme i kontakt med de mest indflydelsesrige personer i dit publikum efterfølgende!!!

Uden barrierer

Modsat alle de gængse, sociale medier, så skal du med vores aktiveringssystem ikke have brugerne til at hente en app, oprette en profil eller logge ind. Det hele foregår meget let via en browser og den eventkode, der vælges for dagen.

ProSonas Publikumsaktivering er en frivillig opgradering i form at et tilkøb ved bestilling af konferencefilm eller livestreaming.

Ring til os på 20842083 eller send os en email og hør nærmere!