Hos ProSonas har vi gennem årene hjulpet mange virksomheder med at komme i mål med deres mission ved hjælp af livestreaming.

Vi har hjulpet BMW med at skabe flere sikre bilister på vejene. Vi har gjort det muligt for Vogue at vise retningen for moden. Vi har hjulpet statsministeren med at skabe flere ledere i erhvervslivet. Vi har hjulpet Deloitte med en af deres vigtigste omlægninger i virksomhedens historie. Vi har hjulpet Kopenhagen Fur med at skabe en mere bæredygtig pelsindustri. Vi har hjulpet H.K.H. Kronprinsesse Mary og Hjerteforeningen med at redde flere liv. Og mange, mange flere.

Det har vi gjort ved at stille vores livestreaming-teknologi til rådighed i øjenhøjde og til en pris, som gør det til en ansvarlig beslutning i erhvervslivet at tilvælge live videoproduktion.

Vi har kameraer, mikrofoner, personale og erfaringerne. Det gør at vi kan producere og streame video LIVE; Og det betyder at du kan nå flere mennesker, spare penge - eller begge dele.

Vi har kameraer, mikrofoner, personale og erfaringerne. Det gør at vi kan producere og streame video LIVE; Og det betyder at du kan nå flere mennesker, spare penge – eller begge dele.

Men hvad er det livestreaming kan ?

Hvis vi kikker på fællesnævnere blandt vores kunder inden for livestreaming af konferencer de seneste 2-3 år, så er der hovedsageligt 3 slags motivation bag:

  1. At nå flere mennesker
  2. At spare penge
  3. At arkivere viden til senere

1 Livestreaming når flere mennesker

Den primære årsag til at streame fra en live event, er at få flere mennesker til at se med. Frem for at kun de de 100 fysisk tilstedeværende, inviterede gæster til Parkinsonforeningens legatuddeling, ramte foreningen med livestreaming mere end 10 gange så mange. Det betyder, at de kom endnu længere med deres mission om at forbedre livskvaliteten for patienter og pårørende og sprængte de typiske begrænsninger i form af at det kræver plads og koster penge at invitere mange tilstedeværende på en sådan event.

2 Livestreaming sparer penge

Besparelser kan ses på flere måder – det kan være målt i kroner, tidsresourcer, miljøbelastning osv.

Da vi livestreamede en intern personaletræning for ASSA ABLOY, kunne man lade 10 ud af 60 deltagere blive hjemme. Virksomheden har et ønske om ikke at belaste miljøet med fly og bilkørsel mere end nødvendigt til denne type events, så ved at lade nogle blive hjemme og se med live, nåede kunden både at spare penge, rejsetid og CO2-udslip.

3 Livestreaming kan ses igen

En af de ting vores kunder ofte overraskes over, er mængden af visninger bagefter. Når konferencen ER slut og livestreamen ER slukket – så kan den stadig være tilgængelig efterfølgende. Da vi livestreamede for BWM, som ville præsentere deres nyeste bil for et skandinavisk publikum, var der ca. 5.000 seere med live MENS det skete. I skrivende stund har mere end 150.000 efterfølgende set med. Dvs. ved at lægge livestreamen i arkiv, kan I både eksternt og internt bruge det til vidensdeling, til at tiltrække trafik til jeres website, som supportvideo, personaletræning, erfaringsgrupper og mange andre formål.

Hertil kommer andre årsager

Det kan også handle om at man ønsker at gå uden om klassiske gatekeepere. Eksempelvis begynder flere og flere virksomheder at livestreame fra investor relation events fordi de ikke vil være afhængige af de traditionelle medier – man opnår muligheden for at komme ud med den mængde man vil, når man vil og til dem man vil – med den vinkel, man vil. Dvs. man overtager selv kontrollen.

Hvorfor vælge ProSonas til livestreaming?

Fordi vi stabilt og professionelt løser dine behov på en kosteffektiv måde uden at du hverken skal kende til eller stå med ansvaret for hele den tekniske side af sagen.

Vi kan producere og streame live, vi kan distribuere dit materiale på nettet og vi kan efterfølgende sørge for at materialet kan udnyttes optimalt til jeres fordel.

Det kan vi kun fordi vi gennem mange år har investeret i den helt rigtige mængde og professionelle kvalitet af teknisk udstyr, fordi vi har den nødvendige know-how og erfaring og fordi VORES ønske er at være en del af noget, der er større end os selv.

ProSonas arbejder dagligt for nogle af de både national og international største produktions-, service- og handelsvirksomheder samt en lang række offentlige styrelser og institutioner.