Hvad koster det at få livestreamet og optaget en konference på video? Få tilbud her!

Hvad koster det at få livestreamet og optaget en kongres eller eksempelvis en generalforsamling på video? Få tilbud her!

ProSonas er en veletableret og velrenommeret parter inden for videoproduktion på live-events

ProSonas er en veletableret og velrenommeret parter inden for videoproduktion på live-events

Vores højeste kvalitet broadcast liveproduktion i max kvalitet

Denne videoproduktion henvender sig typisk til investor relations hvor det er afgørende vigtigt at det produceres minimum på niveau med et højkvalitets TV-indslag på TV2 News og dækker typisk disse tre behov:

  1. At alle involverede ikke behøver møde fysisk op på stedet men kan sidde ved deres computere og følge med rundt om i landet
  2. At få mulighed for efterfølgende at kunne dele videoen i organisationen til senere brug men også at det kan deles og bruges i broadcastmedier
  3. At det fremstiller virksomheden top professionelt

Her er tale om en videoproduktion baseret på at vi har 6-12 kameravinkler, så vi både kan vise overblik, close up ansigt/overkrop af foredragsholderen for bedre “kontakt” samt publikum og powerpointen som i en TV-produktion.

PLATIN-pakken giver mulighed for følgende kameravinkler

Udstyr og mandskab

Denne pakke er en fuld løsning bestående af alt, der skal bruges og vi er 100% selvkørende på dagen (vi skal blot have forbindelse til Internet samt adgang til helt almindelig 220v strøm fra væggen):

  • Op til 9 betjente videokameraer i professionel broadcast billedkvalitet
  • Op til 7 trådløse mikrofoner til talere/ordstyrer/publikumsspørgsmål/paneldebat
  • Livestreaming (til eks. Facebook, YouTube eller en privat platform)
  • Videooptagelse til senere brug
  • Et videocrew på 3 kameramænd, 1 liveproducer samt en produktionsleder

Opstilling og generalprøve sørger vi for dagen før din even og på selve dagen møder vi op i god tid og justerer de sidste ting til, så vi er klar ca. en time før start. Herpå producerer vi hele din event og slutter af med at overdrage optagelserne til dig mens vi rydder og og pakker ned.

Hos Kopenhagen Fur arbejder vi benhårdt på at forblive verdens toneangivende auktionshus indenfor bæredygtigt pelsværk. Da vi skulle afholde et medlemsmøde for vores andelshavere, havde vi brug for at livestreame indholdet til alle de, der ikke kunne deltage med fysisk tilstedeværelse på selve dagen. Det er nemlig vigtigt for os, at vores kommunikation er i øjenhøjde og at vores andelshavere føler sig hørt og forstået. Derfor var det naturligt for os at vælge ProSonas til at stå for live videoproduktion af begivenheden, da ProSonas også selv er den toneangivende inden for déres metier og fordi kvaliteten skulle matche den høje standard, Kopenhagen Fur er blevet verdenskendte for, så der er en rød tråd i alt vi gør. Vi oplevede med det samme, at ProSonas var selvkørende, de svarede hurtigt og præcist på henvendelser og de tog hånd om alt det praktiske, så vi ikke selv skulle involveres og tage stilling til en masse. Det sparede os tid og fik helt sikkert processen til at glide bedre og mere fejlfrit, da de ved mere om teknikken end vi gør. Vi havde selv i forvejen en masse lavpraktisk bolde i luften i forhold til at få eventen afviklet, så vi oplevede stor tryghed ved den her “plug and play”-filosofi, som ProSonas står for. Undervejs i forløbet havde vi en mægtig god dialog med ProSonas, og vi oplevede, at de havde en intuitiv forståelse af, at de var en del af noget større – de er ikke “bare” kamerafolk; De forstår forretningsverdenen og vores kommercielle behov på et højere plan. På dagen for eventen var såvel humøret, som den leverede kvalitet i top – der var ikke så meget pjat med dem – de er nogle “easy going”-typer, som er meget lette at arbejde sammen med og de leverede bare et knaldgodt og professionelt resultat med en højere værdi for os, end dét, fakturaen afspejlede. Vi har været stolte af at sende materialet ud til vores medlemmer / medejere i Kopenhagen Fur og har fået rigtig god feedback fra brugerne, så det er bestemt ikke sidste gang vi gør dét.

Kommunikationschef, Søren Jespersen fra Kopenhagen Fur, siger god for ProSonas til livestreaming og videoproduktion til storskærm!Søren Jespersen, Pressechef @ Kopenhagen Fur
Eksempel på denne videoproduktion fra en konference med Statsminister, Lars Løkke Rasmussen
Sådan her ser "billede i billede" ud, når ProSonas filmer en powerpointpræsentation.

Sådan her ser “billede i billede” ud, når ProSonas filmer en powerpointpræsentation.

Derfor “kipnapper” vi din Powerpoint

Når vi filmer en powerpoint på denne måde, tror de fleste at vi sætter et kamera #2 op, som filmer projektorlærredet. Det gør vi IKKE.

Det giver nemlig et for dårligt billede; Primært fordi tekst og tal på præsentationen ofte bliver for små af det, til at det er læsbart. Sekundært fordi det givet et stort kvalitetstab i forhold til originalen.

Derfor har vi en lille “snedig boks”, som bliver indskudt mellem foredragsholderens computer og projektoren. På den måde kan vi nemlig tappe det grafiske signal fra computeren og det er markant højere kvalitet. Det giver mere læsbar tekst, flottere farver og udnytter størrelsen af skærmen bedre.

Det er ikke noget I skal tænke på, på dagen. Vi har udstyret med og fikser opsætningen for jer.