Livestreaming producer og kameramand på dagen, Kenneth, ser mægtig glad ud og kunden var enig: alt godt!

Livestreaming producer og kameramand på dagen, Kenneth, ser mægtig glad ud og kunden var enig: alt godt!

Foreningen Danske Revisorer havde inviteret en række foredragsholdere til at tale om fremtiden for revisorerne til et gå-hjem-møde og bad os om at sikre en livestreaming til de medlemmer, der sad ude i landet.

Gå-hjem-mødet om digitalisering af virksomhedsdata og revisionsfirmaer var næsten fuldt booket. FSR havde derfor valgt at livestreame og optage arrangementet på video og det hyrede de så ProSonas ind til.

Optagelse af PowerPoint

Mange af denne type foredrag er grundlagt på en PowerPoint-præsentation, som danner grundlag for gennemgangen. Derfor har vi udviklet et workflow, der gør det muligt for os at “kidnappe” powerpointen, så vi får en tydeligt og læsbar udgave af præsentationen på skærmen i livestreamingen.

Vi stillede derfor op med et professionelt broadcastkamera og lavede en produktion med fokus på foredragsholderne og deres powerpoints, så man hele tiden kunne se det vigtigste indhold.

Kundens implementering af videooptagelserne har efterfølgende været supergod på FSR.DK hvor der sammenlagt har været over tre HUNDREDE visninger, som FSR er overordentligt godt tilfredse med.

Tilbud på videoproduktion?

Vil du have et tilbud på videoproduktion og livestreaming af et lignende arrangement, så se vores prisliste for videoproduktion her.

Eksempel på livestreaming af gå-hjem-møde