Siden 2010 har ProSonas være det etablerede og anerkendte valg, når vores kunder har manglet en partner til live videoproduktion.

Hidtil har det primært være livestreaming af konferencer men nu har vi taget dén erfaring, vi har opnået på området og kombineret det på en ny måde:

Vores kollega, Jean Darly, er en af Danmarks eneste, licenserede dronepiloter, som både forstår teknikken i droneflyvning OG professionel film- og videoproduktion.

Vores MEGET vellidte kollega, Jean Darly, er en af Danmarks eneste, licenserede dronepiloter, som både forstår teknikken i droneflyvning OG mestrer professionel film- og videoproduktion. Han har virkelig “næse” for de at få de rigtige optagelser live til vores producer.

Drone livestreaming

Vores dygtige dronepilot har licens og sikkerhedsudstyr til at måtte flyve tæt på folk og det gør det muligt for os at kombinere erfaringerne fra videoOPTAGELSE med drone og erfaringerne fra live videoproduktion til et helt nyt produkt, som gør os markedsledende på området.

Ingen andre danske videoproducenter og dronepilot tilbyder denne mulighed i dén kvalitet, med dén sikkerhed til dén pris!

KLIK HER for prisliste !

Livestreaming af koncerter, sport og events med drone

Livesignalet fra dronen kan kombineres med kameraer på jorden, så vi kan dække eksempelvis en koncert eller en sportsbegivenhed og med jævne mellem vise overblikket fra dronen i vores multicam live stream.

Det giver mulighed for de billeder, du er vant til at se fra eks. Formel 1, Tour De France og lign. hvor de bruger helikopter til deres TV-crew.

Vores drone kan indarbejdes i en samlet livestream videoproduktion, som kan optages og ses senere eller, naturligvis, følges live på jeres website, Facebook, YouTube og lign.

Drone i hele Danmark

Da vi filmer med drone i hele landet, er vi særligt attraktive til drone-optagelser og livestreaming fra drone i København, Aarhus, Odense og Aalborg men hører også gerne fra dig, hvis du har en event uden for disse storbyer.

Tilbud på dronefilmning og live streaming med drone