Vil du være en del af et helt særligt team i et familieejet aktieselskab, der står foran markant vækst ?

Hos ProSonas tilbyder vi professionel videoproduktion, særligt med spidskompetence inden for livestreaming af events, såsom konferencer.

Vores mission er at ProSonas bliver et internationalt brand og vi har brugt nogle år på at opbygge resourcer i form af know-how, personale og udstyr, så vi nu har indstillet sigtekornet på en realistisk fordobling i toplinien i Danmark i 2019/20.

Siden 2010 har vi arbejdet med en lang række af Danmarks største handels-, service- og produktionsvirksomheder samt en stribe offentlige myndigheder og NGOer såsom Microsoft, BMW, Telia, Samsung, 7-Eleven, Deloitte og mange, mange flere (se evt. vores referenceliste)

Det særlige ved ProSonas – og kernen i vores forretningskoncept – er, at vi har taget eksisterende erfaringer og arbejdsgange fra film- og TV/broadcast-branchen og gentænkt / strømlinet dem, så vi kan bruge dem på en ny og langt mere kosteffektiv måde, som åbner op for en helt ny kundegruppe, som vi efter nogle år er blevet markedsledende indenfor. I vidt omfang er vores værdiskabelse for kunderne baseret på egne, teknologiske løsninger (som eks. millioner af øjne hvilede på under VM i Håndbold) samt workflows på et marked, der efterspørger denne type produktioner, men som ikke har samme behov og viden inden for købet af disse. Vi skaber altså værdi for vores kunder ved at gøre noget tilgængeligt for dem, som de ikke tidligere havde adgang til.

Derfor har vi brug for dig, hvis du kan hjælpe med:

  • Branding af ProSonas
  • Søgemaskineoptimering
  • Nyhedsmails
  • Content marketing
  • Profilering via cases af vores opgaver
  • Online markedsføring
  • Lead-skabelse
  • Internationalisering af vores website
  • Etc.

Vi har pt. hovedkontor, salg og administration i Vejle men på sigt er vi lokalt til stede i København, Aarhus, Odense og Aalborg (i dén rækkefølge) og vi filmer / livestreamer allerede nu til dagligt i alle dele af Danmark (og opgaver i udlandet er for nyligt opstartet).

Som værktøj til opgaven er vi i forvejen erfarne Hubspot-brugere.

ProSonas is a passionate and consummate professional partner, dedicated to providing a high level of service and quality output.

We engaged ProSonas to record a 3-day conference in Frankfurt, Germany so that we would have a record of the many presentations and workshops there.

Prior to the event, it was important to both of us to understand the possibilities and limitations, and ProSonas provided some great advice on what would work for us, even though that wasn’t the most profitable for them.

During the event, ProSonas smoothly connected and communicated with our presenters and delegates to ensure they were comfortable and the recording could capture what we needed.

There are many companies and people that could do the technical work involved, but having that ability combined with the optimistic and creative approach that ProSonas has is somewhat more rare.

I have no hesitation in recommending ProSonas for any event where you don’t just want a vendor, but a real partner, equally invested in producing a great result.

Guy Martin, Assa Abloy

For at få en organisk opstart, er stilling her deltid i et omfang efter aftale og arbejdet er egnet til at være uafhængig af din lokation. Det er ikke et krav, at du kan være fysisk til stede i Vejle.

Er du interesseret i at høre mere, så send en email til kenneth@prosonas.com med en beskrivelse af, hvad du kan bidrage med til teamet og vores vækst.

Vi forventer at stillingen kan igangsættes i takt med at vi finder den rette person til vores team.