Når du bestiller os til at livestreame eksempelvis et foredrag på en konference, så kan du dele livestreamen på flere forskellige måder.

Sådan lægger du livestream på jeres hjemmeside

Når vi livestreamer jeres event, sender vores videoserver signalet ud til et knudepunkt på Internettet.

Dette signal kan du så lægge ind på jeres egen hjemmeside (se eks. hvordan vores kunde, OUH, gør det her med OUHTALKS)

Dét kalder man for “embedding” – altså at man indlejrer eller integrerer livestreamen på jeres website – og foregår ved at vi udleverer en såkaldt embeddingkode, som I så lægger ind på jeres site.

Et eksempel på en embeddingkode kunne være:

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/gmbNhFkxWB0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Modsat hvad mange tror, kræver det ikke noget af jeres hjemmeside – det belaster den ikke og kræver ikke at I har en masse “hestekræfter” på jeres webserver.

Sådan deler du livestream på Facebook, Twitter og LinkedIn

Ud over embedding-koden, får du også udleveret et link til jeres livestream.

Dét link kan du bruge til at dele på sociale medier, som Facebook, LinkedIn, Twitter osv. men også i nyhedsmails, artikler osv.

Vi bruger forskellige platforme

Det videosignal vi genererer på dagen med billeder og lyd fra jeres event, sender vi til én af flere platforme efter aftale med jer.

Mest udbredt er det at benytte YouTube – det fungerer let og godt og mange kender platformen, så der ikke er nogen barriere, så der vil du normalt opleve at få flest visninger.

YouTube har vi 3 neutrale kanaler, som du kan benytte, hvis ikke I allerede har jeres egen kanal.

Facebook Live er også ved at blive populær og modsat YouTube, vil du på Facebook live opleve mange flere kommentarer end på YouTube, fordi det er en platform, vi er vant til at bruge til netop at kommentere på.

Nogle gange bruger vi også vores egen platform, hvis det skal være en lukket eller sikker streaming, som du kan læse om i det sidste afsnit her:

Beskyttelse

I de fleste tilfælde er vores kunder interesserede i, at så mange, som muligt, kan se med men nogle gange er der tale om livestreaming for et udvalgt publikum.

Det kalder man for en “sikker streaming” og det betyder at kun de, der er intererede, kan se med – ingen udenforstående har adgang.

Hvad koster livestreaming?

Hvis du vil have et tilbud på livestreaming af en event, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@prosonas.com eller ved at ringe til os på 20842083 !