Hvad koster det at få livestreamet og optaget en powerpoint præsentation på video? Få tilbud her!

Hvad koster det at få optaget en powerpoint præsentation på video? Få tilbud her!

ProSonas overleverede i forhold til at dække vores seminar.

Ud over dét, var de hver dag de første til at komme og de sidste til gå.

ProSonas har mine varmeste anbefalinger!

ProSonas overleverede i forhold til at dække vores seminar. Ud over dét, var de hver dag de første til at komme og de sidste til gå. De har mine varmeste anbefalinger!Rasmus Lindgren, SPRAY MEDIA
Det kan eks. være dette professionelle kamera vi har med ud til videooptagelse af foredrag - derfor kan vi give jer en professionel optagelse med rigtig flotte billede og god, forståelig lyd!

Det kan eks. være dette professionelle kamera vi har med ud til videooptagelse af foredrag – derfor kan vi give jer en professionel optagelse med rigtig flotte billede og god, forståelig lyd!

Vores mest solgte “lille” pakke er videooptagelse af powerpoint-præsentationer

Denne løsning henvender sig til korte oplæg på op til en times tid og dækker typisk disse to behov:

  1. At få mulighed for efterfølgende at kunne dele videoen i organisationen til senere brug
  2. At dokumentere indholdet på mødet til senere brug

Her er tale om en en simpel videoproduktion, der er mere løser behovet for en simpel dokumentation end der er behov for en flot TV-lignende produktion.

Hvis I ønsker noget mere omfattende, er vores større pakker udstyret med flere kameraer, trådløse mikrofoner, har mulighed for integration af powerpoint osv.

Da vi altid sender mindst 1 dygtig kameramand med ud på vores opgaver, er kameraet betjent og vi vil hele tiden tilpasse optagelserne til det, der sker – zoom ind og ud, panorere når taleren går frem og tilbage på scenen osv.

Eksempel på denne videoproduktion for Deloitte fra en konference om ændringer i deres skandinaviske branch.

Udstyr og mandskab

Denne pakke er en fuld løsning bestående af alt, der skal bruges og vi er 100% selvkørende på dagen (vi skal ikke engang bruge strøm og vi er meget fleksible mht. placering af os i lokalet):

  • Videokamera i professionel billedkvalitet
  • Kameramand til at udføre det hele
  • Videooptagelse til senere brug

På dagen møder vi op ca. en time før og stiller udstyr op og tester at alt kører optimalt. Derpå overvåger vi optagelsen og når vi er færdige, uploader vi optagelsen til jeres egen (private) kundemappe på vores videoserver, så I straks kan downloade og dele filen eks. på jeres hjemmeside, intranet og sociale medier.