Slides på autopilot

Selvom vi skriver år 2020 i kalenderen, så oplever vi i 9 ud af 10 tilfælde, at der er teknisk “fnidder”, når oplægsholdere har deres egne computere med til en præsentation. Der er ofte lige en adapter, en kabeltype eller et stik, der driller lidt fordi der er så mange forskellige standarder.

Det giver ekstra stress og det er lige præcis IKKE det, man har brug for, 2 minutter før man skal give en vigtig præsentation, hvor man er presset nok i forvejen.

Ofte ser vi også, at de billige “clickere” der medbringes, kan have for kort rækkevidde i forhold til hvor presenteren ender med at stå på scenen, for når der pludselig er 250 deltagere i lokalet med hver deres mobiltelefon i lommen, kan der være så mange signaler i luften, at det forstyrrer de mest udbredte Bluetooth-baserede clickere fra eks. Logitech.

Dette løser vi let med vores Presenter-pakker, som dels både har det nødvendige udstyr men – måske endnu vigtigere – også betyder, at VI står for alt det tekniske og det giver bare ro på, øger trygheden og gør det muligt for oplægsholderen at få en god start på oplægget.

Hvad er en medkigsskærm ?

En medkigsskærm (eller en “confidence monitor”) er en ekstra skærm, som sættes op til at understøtte oplægsholderen.

Den viser typisk en række forskellige informationer, såsom:

  1. Det nuværende slide + det næste slide
  2. Tid (hvad er klokken lige nu + hvor lang tid har vi været i gang + hvor længe er der til vi skal være færdige)
  3. Video (hvad vises live i streamen lige nu)

Punkt 3 er der hvor vores løsning adskiller sig markant fra vores kollegers typiske setups, som oftest blot er nuværende/næste slide og gør det muligt for oplægsholderne at orientere sig i forhold til eks. hvornår de er “på” igen efter afspilning af et videoklip.

Prisliste Presenter-pakke

Presenter-pakke

2845pr eventdag
  • Microsoft Surface Pro Win 10 PC til slides
  • Professionel “clicker” med laserpointer
  • 42″ medkigsskærm på rullefod i superskarp 4K billedopløsning
  • Mulighed for at sende Powerpointen op på jeres storskærm
  • Mulighed for at integrere PowerPointen i fuld, grafisk kvalitet i live streamen

Sådan fungerer det i praksis

Forud – eller på selve dagen – får vi en kopi af de præsentationer, der skal vises. Det kan enten være på et fysisk medie, såsom et USB-drev eller ved at I uploader dem direkte til vores videoserver med et link, I får fra os.

Derpå låner oplægsholderen vores professionelle clicker og skal derfra ikke tænke på teknikken overhovedet.