Hybridmøder bliver måske det næste “årets nye ord” i den danske ordbog – i hvert fald er det pludselig blevet allemandseje i ordforrådet hen over coronaperioden.

Hvad er et hybridmøde?

Et hybridmøde er en blanding af de to (hidtil) typiske mødeformer: enten et fysisk møde a la en konference eller en generalforsamling ELLER et virtuelt møde eks. i Microsoft Teams som et webinar.

Blandingen består ved de hybride møder ved at NOGLE af deltagerne / oplægsholderne er til stede fysisk mens ANDRE er med online.

En variant er de virtuelle konferencer, som mange leder efter en dygtig og pålidelig leverandør til i disse måneder.

Eksempler på hybridmøder

Et konkret eksempel kunne være en heldagskonference med 7 oplægsholdere, hvoraf 2 af disse er med via Zoom videokonference.

Et andet eksempel kunne være et seminar, hvor alle underviserne ér fysisk til stede men hvor al publikum er med via live streaming ude ved skærmene.

ProSonas har en køreklar pakkeløsning

Vi har 10 års erfaring med live streaming og har sammensat nogle køreklare pakkeløsninger til hybridmøder.

Alt inkl. udstyr og mandetimer kan en times hybridmøde faciliteres med kameraer, mikrofoner, streaming osv. fra 8-9.000 kr. og opefter, afhængigt af hvor komplekst, det skal være. Vi kan udvide mere lys / videolamper for bedre billedkvalitet, flere kameravinkler for en mere dynamisk og spændende produktion eller eks. være behjælpelig med at integrere PowerPoints i selve streamen, så alle let kan følge med.

Kontakt os via menupunktet for at høre nærmere.