Sådan får du en billig videoproduktion til din hjemmeside!

Hos ProSonas A/S har vi lavet over 5.000+ videoproduktioner til online markedsføring til bla. MicroSoft, Telia, Ecco osv.

DEFINITION: “Hvornår er en videoproduktion lav pris ?”

Det er naturligvis klart, at man også inden for videoproduktion oplever, at kvalitet koster; En billig videoproduktion giver dig – alt andet lige – IKKE det samme resultat. Der er en grund til at nogle tager 2.500 kr. for en videoproduktion mens andre ikke tænder kameraet på den her side af en kvart million. Der er meget stor forskel på den kvalitet og mængde video vi kan producere til dig på et budget til 20.000, 50.000 og 100.000 kr. og sat på spidsen, kan de resultater du når med en produktion til 100.000 kr. jo rent faktisk godt gøre dét til en billig videoproduktion. “Billig” skal jo ses i forhold til det samlede resultat og hvis ikke du når dit mål med en produktion til 15.000 kr., er det jo dyrt.

Kosteffektiv produktion af video sådan her:

En ting er at spare på udgiften – noget andet er at sørge for at få mest muligt ud af din video!

Hint: det er lettere at tjene MEGET mere på din video end at SPARE meget mere på produktionen af den !

Her er 5 forslag til besparelser, så du får en billig videoproduktion

  • Optag i vores studie frem for “on location” – i studiet er alt klart koster derfor som tommelfingerregel langt under det halve af optagelser hos jer
  • Sørg for at have et storyboard – det er næsten altid fejl, misforståelser og rettelser, der koster “kassen” i en videoproduktion
  • Sørg for at lave versioner, der er målrettet til hver platform. I får MEGET bedre udbytte (og dermed ROI) ved at have en version til website, en version til Facebook osv. “One size fits all” giver dårligt udbytte på online video!
  • Sørg for at distribuere videon godt bagefter – det er HER, pengene tjenes hjem (og det trin, de fleste af vores kunder undervurderer vigtigheden af!)
  • Sørg for at have klare, målbare forventninger fra starten – opstil 3-5 KPI’er, så alle har nogle holdepunkter – det sparer mange fejl, ombeslutninger og tid i sidste ende!

“Live to tape” er din genvej til produktion af billig video

De to faser i den klassiske videoproduktion (optagelserne samt redigeringen) kan gøres på én gang med det, vi i fagsprog kalder “live to tape” – ikke at forveksle med en liveSTREAMING, dog!
Vores videoproduktionsudstyr kan mixe kameraernes signaler live, lægge tekster / titler / kontaktinfo, baggrundsmusik osv. på mens vi optager, præcis på den måde eksempelvis DR optager X-Factor på.

Fordelen er, at når optagelserne er færdige, er produktionen klar til brug – dermed sparer du hele redigeringsforløbet efterfølgende.

Det betyder også, at du VIL KUNNE livestreame det færdige resultat mens det sker – det er faktisk også sådan vi laver livestreaming af eksempelvis produktlanceringer, seminarer osv.

Du kan læse mere om hvad LLT / Live To Tape produktion af video kan gøre for dig i forhold til at holde dine udgifter nede, så du ender op med en billig videoproduktion!

Ved at vælge ProSonas FILM A/S får du denne “uventede” besparelse!

Gennem 6 år har vi optimeret vores videoproduktion så vi kan producere mere video pr. dag end nogen af vores kolleger!

Alene ved at vælge ProSonas A/S, får du altså en lavere udgift på produktionen, som kan være med til at gøre den billig, alt i alt.

Myte om billig videoproduktion

Mange tror desværre at en hjemmelavet video er billigere end en professionel video men her er 3 ting de ofte ikke har tænkt på:

  • Vi når med sikkerhed et professionelt niveau for din video, som gør at den sælger bedre
  • Vi har det rigtige udstyr, som giver den kvalitet af lyd og billed, som fastholder seerne i videoen (kaldes “retention rate”)
  • Vi har et optimalt workflow og spilder ikke tiden med “trial and (lots of) errors” som typisk plager “gør det selv”-videofolket